Menj el szoliba a,a körömlakkodat rendszeresen használd és még leehet valami belőled. De itt ez nem a te fórumod hanem a vendégeké..!
Menj el szoliba a,a körömlakkodat rendszeresen használd és még leehet valami belőled. De itt ez nem a te fórumod hanem a vendégeké..!
Fütyülős · Őstag · Már semmin nem lepődök meg. Ott tartunk lassan, hogy ad ide a l*vét, és menj haza verd ki magadnak!
Fütyülős · Őstag · Szóval str*golettó függő!
Fütyülős · Őstag · Menj el és megtapasztalod! Nagyon managger függő!
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Szerinted ők szolgálnak neked
egézségügyi igazolással? Nemrégiben olyat kerestél :) elégé ellenkező dolog a 2.
Üdv !
Mit jelent nálad ez a szó : "ATOMBOMBA". Kicsit lehetne részletesebben ? Persze csak ha akarod .
Ez sajnos így van! Azt szeretem a legjobban ,mikor a m*damme kezeli a telefont és egy 18 éves kiscsaj nevében egy matróna szólal meg és mikor még külön rákérdezek, igen, persze, én vagyok :D LOOOL , el se megyek ezek után...
Én már telefonban szelektálok. Lehet hallani, ha egy lány sötét, riideg vagy műkedves. Kingácskát is kirostáltam a telefon alapján. Még akik a hang és beszédstílus alapján benn maradnak, azok közt is kb 3-4-ből 1 lesz igazán jó élmény. Sajnos elég primitív a lányok jó része, akik meg nem, azok közül is nem sokan teszik oda magukat vagy nem is képesek a gépies "letudásnál" többre. Volt azért egy-két szenzációs kivétel is.
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy kik rendelnek mostanság a Vezéren?
Köszi
Sziasztok!
Szilikoncicis Kittiről tud vki vmit aki a polirudvarban rendelt ? Rendel még vhol ?
Sziasztok, én most voltam Kingácska 19 nél... nem ajánlott !!!
Koszos, IGÉNYTELEN , eldől mint egy hulla stb.
Még ha csak 1-2 lenne....
Látom, van itt 1-2 hölgyemény, aki pár éve már örök 18 éves :D
Kicsi Klau engem eltántorított az IQ-jával, pedig, alapvetően a whiskey-nek írt válasza kedves, csakhát... na erre varrjatok gombot:
"benne vagyok a szakmámba elég régota de SOHA SENKI nem fordult még meg az ajtómban! nem ugy mint egyeseknél! :) XDXDXD meg teszek mindent annak ellenébe hogy jol érezék magukat a partereim de fogadni mernék anyi bátorság nincs benned hogy meglátogas!"
Remélem nem ellenébe(n), hanem érdekében tesz meg mindent, és nehezen tudom elképzelni, hogy 18 évesen régóta van a szakmába(n).
Szia Klau! :D
Én ígérem megfoglak látogatni téged, kinyallak mint micimackó a mézesbödönt meg még..... :)
Kingácskáról tudtok vmit? Eltűnt az oldalról mára.
Szia
Írj valami elérhetőséget és beszélljük meg a dolgot, lehet tudnék segíteni.
Fütyülős · Őstag · Maya(29): Bogi(30)-al rendel együtt a Poliudvarban.
Pozitív: Ingyen parkolás, normál árak, szép arc, csinos magas csaj, jó 4-es franciska, kedves. Jól pakolható, nem nyafog, odateszi magát. Pici cicik, pici popsi, nádszál vékony leány! A poliudvarhoz képest viszonylagos diszkréció.
Üdítővel kínál, és értelmesen ellehet vele beszélgetni!
Negatív: Szerintem a már korábban Gróf által említett m*dame alá tartoznak a csajok. Így körülményes az odajutás. Ide menj, oda menj, várj ennyit, várj annyit, ne ide gyere egyből, hanem a felső emeletre...stb. A fürdőszoba 10/4.
Összességében ajánlott!
sziasztok! a viv nevü aprohirdetős csaj tök jó lenne,ha már feltenne magáról egy nagy hirdetést is. remélem meglesz Viv! sok sok csók Neked!
Minap meglátogattam Adélt,igazi bomba csak ajánlani tudom,ATOMBOMBA!