Mert itt van a legtöbb csaj szinte és a nagy számok törvénye alapján is lehet, persze nem törvényszerű .
Mert itt van a legtöbb csaj szinte és a nagy számok törvénye alapján is lehet, persze nem törvényszerű .
Kedves mindenki!
Beszéltem a lánnyal, és elmondta, hogy jóval frissebb szűrővizsgálati papírja van, mint ahogyan én ott jártam. Én ezt elhiszem neki, hiszen elsősorban az ő érdeke, hogy így legyen.
Így nagyon valószínű, hogy "vaklárma" volt a dolog, és elnézést kérek mindenkitől az indulatok felesleges gerjesztéséért.
Előttem is írta valaki, hogy ritkán ugyan, de meg lehet szerezni a baktériumot nyilvános wc-n vagy uszodában is. Előfordulhat, hogy esetemben is ezt történt, akár már korábban. Mivel nem voltak szerencsére durva tüneteim, inkább a biztonság kedvéért mentem el szűrővizsgálatra, és én döbbentem meg a legjobban a diagnózison.
A lány nevét pedig továbbra sem fogom elküldeni senkinek sem.
Azért bárkihez is mentek, az NF-el vigyázzatok! :)
Itt nem a csajszi a hibás,mivel valszeg azt se tudta hogy fertözött,azt kellene inkabb megkeresni aki megfertözte.vagy éppen elötted is beteg lett már valaki és annyira muja volt hogy nem szólt a lánynak.
a másik meg az hogy orvoshoz 3 havonta kell járni,tehat hiaba van a friss lelet,ha másnap megfertözi valaki,nem szólnak neki,megint 3 hónap múlva megy el,mivel a trippert nem fogja észrevenni magan.
A büntetőjogot meg hagyjuk,mert ez hülyeség,akkor lenne értelme,ha tudnad bizonyitani hogy Szándékosan fertözött meg.
Ráadásul ez egy baktérium,kövesd nyomon akkor hogy mi van azzal az emberrel aki HIV-vel ferözte meg a feleségét meg a szeretőjét.
Semmit nem kap érte,nem érdemes kapálozni.
De ahanyszor ide a fórumra felnezek,mindig ezt irjatok hogy valaki elkapott valamit.más városban nincs ennyi nemi beteg.
Kedves Első! Légy oly szíves elküldeni priviben a lány nevét, életkorát.
Köszönöm
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Kedves Első!Nem szeretem volna beleszolni ebbe az egész beszélgetésbe,de ugyanugy minket lányokat is érint ez a dolog.Hisz nem biztos csak te fertőződtél meg ettől a bizonyos személytől.
Remélhetőleg nem az a csaj tért vissza, és bízom benne h most is ki fog derülni a csaj neve, sokaknak megnyugtató lenne.
pont az a gond, hogy sok esetben a lányok nem tudják, hogy fertőzöttek mert tünetmentesek.
de abban igazad van, hogy ezt közölni kellene a lánnyal, hogy igenis tőle származik a fertőzés és itt is elmondani ki volt az.
viszont egy jó tanács annak aki így jár: az std-ben nem szabad mondani, hogy prostival voltál és valószínűleg tőle van mert akkor hivatalból jelentik a zsaruknak is és tanúként beidéznek. úgy sem tudod ki a lány valójában a rendőrök sem tudnak más nyomon elindulni, de meg lehet spórolni a szívást ha csak annyit mondasz egyéjszakás kaland volt és még a nevét sem tudod. a lányt meg felhívni és megmondani neki, hogy jobb ha elmegy kivizsgáltatni magát.
Úgy gondolom, hogy nekem annyi a kötelességem ilyen esetben jogi szempontból, hogy azt a személyt értesítsem, akitől a fertőzést elkaphattam. Ezt azóta megtettem. Ezután szerintem az ő felelőssége, hogy ennek tudatában hirdet-e az oldalon a gyógyulásáig. Bízom benne, hogy felelősen fog eljárni.
Azt hiszem, az semmiképpen nem a megfelelő megoldás, hogy rögtön ország-világ elé kiírom a nevét. Ilyen alapon minden rosszakaró kiírhatná ezt a konkurenciáról és alaptalanul vádaskodhatna, aminek semmi értelme.
A beírásommal egyébként éppen ennyit szerettem volna megtudni, hogy ilyen esetben szokás-e a lányoknak szólni. Ebben megerősítettetek, és szóltam. Remélem, hogy más nem fog így járni!
nem túl régen a ***moderálva***írta egy srác, hogy tripperes lett és ő meg is nevezte a lányt akinél utoljára járt.
az is debreceni hirdető volt aki azóta eltűnt
Én meg úgy gondolom, hogy egy ilyen eset elhallgatása büntetőjogi felelősség kérdését veti fel mind annak aki elhallgatja, mind annak aki ennek tudatában hírdet, mind az oldal üzemeltetőjének!
Sőt ,ha ez nem derül ki záros időn belül, lehet én teszem meg a szükséges jogi lépéseket mindenkinek az érdekében!
Ezt én is úgy gondolom,hogy az nem negatív reklámot jelent hanem inkább figyelem felhívást (egészség megörzést) nem játék engem is érdekellne a neve jöhet privátban is köszi?
Ha a hölgy szájában vannak a gonorrea baktériumok attól még a hüvelyi kenet simán lehet negatív.
A fő probléma itt az, hogy a lány kitől kapta el. Mert csak egy férfi vendégtől jöhetett át NF-el. Viszont a férfiaknál nagyon gyorsan durva tüneteket produkál tehát ha valaki úgy megy el egy lányhoz, hogy folyik a pöcse az meg nagyon gáz.
Nekem fiatal koromban volt ilyen fertőzésem, én nem nemi úton kaptam el. Ritka de előfordulhat az is, hogy uszodában vagy nyilvános wc-n ragad rád. Egy injekciót kaptam és másnapra elmúlt szinte minden tünet, viszont 3 hónapon keresztül kontroll vizsgálatokra kellett járnom. Egy tortúra volt az egész és megalázó. Kezelés nélkül viszont akár maradandó károsodásokat is okozhat, szóval irány a nemi beteg gondozó!
Üdv Első!
Szerintem ez egyáltalán nem mindennapos dolog. A szokásos vizsgálat meg kinek mit jelent, fél év, 5 vagy 10 év?! De adhatnál kicsit több infót is, hogy mással ez ne forduljon elő, bármilyen nevet is választ a hölgyike legközelebb!
T.
Sziasztok!
Kedves Első! elküldenéd nekem is privátban.
Egyébként sejtem kiről lehet szó kb. egy hónapja engem is kezelnek mivel a prosztatámat is megfertőzte, és annyit javasolnék hogy keres fel egy urológust!
Ha ugyanarról a hölgyről beszélünk halkan megsúgom én értesítettem nekem letagadta utána azt mondta hogy volt nőgyógyásznál és semmi baja utána eltűnt a hirdetése érdekes módon!!!
Első Véletlenül nem az apróban hirdetett a hölgy?
A mostani nevén kb fél éve, de visszaolvasva úgy láttam a beszámolókból, hogy más néven régebben is szerepelt.
Sajnos a lányoknál alig vagy egyáltalán nem okoz tünetet a tripper, ha a szájban van akkor max egy pici torokfájás szerűséget érezhet. Az NF-el vígan átadja ezt neked. 2-3 nap múlva jelentkeznek a tünetek, folyás stb.
Valóban vigyázni kell az NF-el is!
Többen érdeklődtetek privátban, hogy kiről van szó. Tényleg nem szeretném senkinek rossz hírét kelteni a "szakmában", ezért nem írnám meg senkinek. Amíg ő nem tud róla, nagyon nem lenne korrekt ilyen infót terjesztenem róla. Annyit viszont elárulok, hogy most nem aktív a hirdetése (lehet, hogy valami ilyen okból?). És ha konkrétan valakihez készültök, és szeretnétek megnyugodni, hogy róla van-e szó, akkor arra privátban válaszolok.
Egyébként ez egy újabb tanulság, hogy az NF-el vigyázni kell. Tudtam, hogy veszélyes, de ott a helyszínen elcsábultam. Nem szabad!
Én is kíváncsi lennék, privátot kérnék!!!
Ment privát üzi.
Fütyülős · Őstag · Küld el a nevét, életkorát privátban! Kösz!