Sziasztok!
Jenifer(19) és Virág(20) nevű lányokról van valakinek infója?
Köszönöm!
Sziasztok!
Jenifer(19) és Virág(20) nevű lányokról van valakinek infója?
Köszönöm!
Fütyülős · Őstag · Popsiból mélytorokra? Az komoly!
Sziasztok Makktársak!
Mélytorok, popsi párosításra kit tudnátok ajánlani nekem? Aki igazi mélytorkos franciát csinál és szereti a popsit is. Az sem lenne hátrány ha nem csillagászati összegeket kérne érte.
Akár privátban is ajálnhattok hölgyet.
üdv:
Paulus
sziasztok!
heni 23 ról érdeklődnék! valaki valami infó?
degye75 · Lelkes újonc · Sziasztok!
Dia (28) - ról senkinek sincs tapasztalata?
Kívánatoos nagy cickói vannak. Nem tesztelte őket senki? :-)
Szép napot!
nem a nevet kéne cserélgesse hanem a hozzáállását kellene megváltoztatnia. kár érte..
már ismét újabb néven tolja :)
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Makktársaim! Sokat szemezgettem Angi 24-el és minap tiszteletem tettem! Nem bántam meg ;)! Korrekt elszámolás félidőt maradtam isteni a franciskája jól pakolható szép környezet köszi Angie ;) Még találkozunk! Emilio voltam!
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Egy kis beszámolót szeretnék írni. Era 36 <---- ez a hölgy inkább 46 mind 36 .. volt Kitty Jenny és Debrecenbe nincs olyan zúg ahol nem dolgozott! Kerülendő kategória nagyon brutális arc és én óriásit csalódtam. Talán azt is meg kockáztatom, hogy manager... Lányok...
Köszi KisBoa az infót!Vállal mást is a masszázson kívül?Kömplett szervíz van nálla?Látom a hölgy képeit,de fotóról tetszik...
humm · Kvázi-tag · Nekem telóban annyit mondtak vagy 3 hete, hogy egy darabig nem lesz. Hogy visszajön-e és mikor, nem tudták, vagy legalábbis nem mondták meg.
Fütyülős · Őstag · Aszem "Ágica" vagy "Kislányos Ágica"-val futottam össze a minap a Nagyerdőn!
A Nagyerdőn a parkolás tízperc***moderálva***
Oda csak akkor menjél,ha azt szereted,hogy mindene nagy!Na nem kövér,de olyan XXl-es hölgy.Nagyon meg tud masszírozni,érti is,és jól ellazít.Közben beszél-beszél,sokszor választ nem is vár,csak mondja.Én csodáltam a hatalmas melleit,és pluszban van egy nagyon jól nedvesedő punci is.Talán még meg is látogatom egyszer-kétszer,nem bántam meg,és az elszámolás is kirrekt volt!
Mielőtt a kedves hirdető hölgyek közül valaki tollat ragadva fikázni kezdene, hogy mindenkit csak kritizálok, vannak jó élményeim is, mégpedig olyan kategóriából, ahol szinte csak csalódásaim voltak eddig: a harmincon túli, nem vékony, nagymellű hölgyek táborában.
Valahogy Liza (33) képei már régóta izgatták a fantáziámat, csak olyan rövid ideig dolgozik, meg szerintem forgalma is van, sose tudtam eljutni hozzá. A múlt héten azonban sikerült. És kérrrem urrraim ...!!! A képeknek megfelelő hölgy fogad a Derick streeten. Korrekt számtan után, tusolás, majd irány a baszoba. A hölggyel beszélgetni is lehet. És úgy nyúl a .@szhoz ahogy kell, ért hozzá. Nagyon úgy tud fr@nciául, ahogy én szeretem. A p@nci érzékeny, nedvesedik, és nincs behízva, mint a telt lányoknál szokott, pedig nem vékony lányról beszélünk, van mindene, dereka, feneke, mellei. Azt már nem is kell mondanom, hogy élvezi az együttlétet (vagy jól elhitette velem). Már a franciska miatt is vissza fogok menni. 1 pont Lizának!
Néhány tapasztalat, okulásul vagy tájékoztatásul:
Reni (23): A polírudvarban, jó házból való leány, ahol Adri (18), az egyik, ha nem az egyetlen favoritom is megtalálható. Sajnos Ő aznap nem volt elérhető, én pedig kanos lévén a képek alapján bizalmat szavaztam Reninek. Derék, popsi, cici, hmm... jó lesz az. Hogy mennyire számít a fej és az arc, az mindig utólag derül ki. A házba szokásosan könnyű a bejutás, ugye előtte telefonban korrekt tájékoztatás volt, mint mindig. Reni arcáról kár vitát nyitni, ízlés dolga, de nem az én esetem. Kis pocaktól eltekintve a lány teste szép. Hát tényleg kezdő, tényleg odaadó, igyekvő, de nem az igazi. Vagy kevéssé tehetséges, vagy még nagyon sokat kell gyakorolnia. Bár én úgy gondolom, ehhez érzék kell. Minden olyan langyos volt, a bránerrel inkább csak úgy matatott. Volt már rosszabb is.
Orsi (19): a nagy mellényúlások egyike. A polirudvar ismert, változó hírű házában várakozik. A telefonban pörgősen, szabatosan nyilatkozik, igen, ezt is szeretem, azt is szeretem. Jó képek. Húú, gyerünk máris ezerrel a polírudvarba! Hát, hogy mondjam, hogy ne sértsem meg nagyon: csúnya is, sovány is, amatőr is, rossz is. Alig vártam , hoy vége legyen.
Sziasztok!A bujasádanyala néven hirdető hölgyről szeretnék információt kérni???Persze csak ha járt már nálla valaki,mert a fórumban még nem találtam rólla semmit...Köszi előre is!
Csilla 35 info? Köszönöm!!
pöcörő · Kvázi-tag · Pontosan ugyanígy jártam én is Nikollal!
Egyeztettünk...odamentem...kb. 15-ször hívtam...fél óra ácsorgás után feladtam.
Erős a gyanúm, hogy nem is létezik a lány (mármint csak szórakozik) vagy pedig az ablakból erősen szelektál.
Volt már nála valaki érdemben?
Napokkal később újra próbálkoztam, de akkor már fel sem vette a számom. (Gondolom tárolta)
Abszolút felejtős.
Sziasztok!
Szandy(18)-ról tudtok mondani valamit?
Üdv.:Kovacs
sajnos mar nincs, a szamon egy Csilla nevu leanyzo jelentkezett, tole tudom...