Sziasztok!
Írnék én is valakiről... :-)
A múlt héten - hosszas tervezgetés után - eljutottam Niki (30)-hoz.
Telefonon már érdeklődtem nála korábban, nagyon szimpatikus volt már a hangja alapján is.
Megfutom a szokásos köröket, már amiről írni szoktatok: a környék Debrecen északi része, a parkolás egy kicsit nekem körülményes volt, mert éppen a metrót villamosvonalat építik. :-)
A bejutás nincs túlbonyolítva, nekem mégis sikerült elbénáznom egy kicsit, köszönhetően a tapasztalatlanságomnak... :-)
Az első meglepetés akkor ért, amikor megláttam: nem ilyennek képzeltem el... :-) De semmi gond, nagyon tetszett a látvány. Kedves arc, nagyon csinos alak - engem egy ilyen kis "nesze semmi, fogd meg jól" ruhában fogadott.
Az hogy hány éves, ne kérdezzétek - ugyan mit számít, mikor nagyon jól karban tartja magát, és nála egyébként sem ez a lényeg.
Könnyen beszédbe elegyedtünk, nagyon közvetlen, figyelmes volt velem. Megfürdetett (fürdőszoba, tusfürdő, törölköző oké) , aztán tettük, amit szerettem volna ... és úgy, ahogyan szerettem volna. Teljesen jó volt. :-) És - atyám - azok a hatalmas kék szemek beleégtek a retinámba... :-) És szinte végig a szemembe nézett.
Közben kedélyesen beszélgettünk erről-arról, olyan érzésem volt, mintha már régebbről ismernénk egymást. Asszem ezt hívjátok ti "barátnő-fíling"-nek. :-)
A végén újra lefürdetett, végig dumáltunk, így utólag olyan volt nekem, mintha nem is a szexről szólt volna az egész, hanem a trécselésről, miközben szexeltünk is egy jót/kellemeset.
Egy fél órát töltöttem nála. A végén egy ***moderálva*** esett ki a zsebemből. ;-)
Szóval részemről ajánlott társaság Niki. Kellemes megjelenésű, nagydumás, eszes.
És utólag visszagondolva - még egy kis látens grátiszt is kaptam tőle.. ;-)
Nekem nagyon szimpatikus volt!
Ez volt az én szubjektív véleményem - a többi rajtatok múlik.
Szép estét mindenkinek!