Ezt én is úgy gondolom,hogy az nem negatív reklámot jelent hanem inkább figyelem felhívást (egészség megörzést) nem játék engem is érdekellne a neve jöhet privátban is köszi?
Ezt én is úgy gondolom,hogy az nem negatív reklámot jelent hanem inkább figyelem felhívást (egészség megörzést) nem játék engem is érdekellne a neve jöhet privátban is köszi?
Ha a hölgy szájában vannak a gonorrea baktériumok attól még a hüvelyi kenet simán lehet negatív.
A fő probléma itt az, hogy a lány kitől kapta el. Mert csak egy férfi vendégtől jöhetett át NF-el. Viszont a férfiaknál nagyon gyorsan durva tüneteket produkál tehát ha valaki úgy megy el egy lányhoz, hogy folyik a pöcse az meg nagyon gáz.
Nekem fiatal koromban volt ilyen fertőzésem, én nem nemi úton kaptam el. Ritka de előfordulhat az is, hogy uszodában vagy nyilvános wc-n ragad rád. Egy injekciót kaptam és másnapra elmúlt szinte minden tünet, viszont 3 hónapon keresztül kontroll vizsgálatokra kellett járnom. Egy tortúra volt az egész és megalázó. Kezelés nélkül viszont akár maradandó károsodásokat is okozhat, szóval irány a nemi beteg gondozó!
Üdv Első!
Szerintem ez egyáltalán nem mindennapos dolog. A szokásos vizsgálat meg kinek mit jelent, fél év, 5 vagy 10 év?! De adhatnál kicsit több infót is, hogy mással ez ne forduljon elő, bármilyen nevet is választ a hölgyike legközelebb!
T.
Sziasztok!
Kedves Első! elküldenéd nekem is privátban.
Egyébként sejtem kiről lehet szó kb. egy hónapja engem is kezelnek mivel a prosztatámat is megfertőzte, és annyit javasolnék hogy keres fel egy urológust!
Ha ugyanarról a hölgyről beszélünk halkan megsúgom én értesítettem nekem letagadta utána azt mondta hogy volt nőgyógyásznál és semmi baja utána eltűnt a hirdetése érdekes módon!!!
Első Véletlenül nem az apróban hirdetett a hölgy?
A mostani nevén kb fél éve, de visszaolvasva úgy láttam a beszámolókból, hogy más néven régebben is szerepelt.
Sajnos a lányoknál alig vagy egyáltalán nem okoz tünetet a tripper, ha a szájban van akkor max egy pici torokfájás szerűséget érezhet. Az NF-el vígan átadja ezt neked. 2-3 nap múlva jelentkeznek a tünetek, folyás stb.
Valóban vigyázni kell az NF-el is!
Többen érdeklődtetek privátban, hogy kiről van szó. Tényleg nem szeretném senkinek rossz hírét kelteni a "szakmában", ezért nem írnám meg senkinek. Amíg ő nem tud róla, nagyon nem lenne korrekt ilyen infót terjesztenem róla. Annyit viszont elárulok, hogy most nem aktív a hirdetése (lehet, hogy valami ilyen okból?). És ha konkrétan valakihez készültök, és szeretnétek megnyugodni, hogy róla van-e szó, akkor arra privátban válaszolok.
Egyébként ez egy újabb tanulság, hogy az NF-el vigyázni kell. Tudtam, hogy veszélyes, de ott a helyszínen elcsábultam. Nem szabad!
Én is kíváncsi lennék, privátot kérnék!!!
Ment privát üzi.
Fütyülős · Őstag · Küld el a nevét, életkorát privátban! Kösz!
Bár már egy ideje olvasgatom a fórumot, most szólok hozzá először. Úgy három hete jártam egy itt hirdető lánynál, és nemrég megállapították, hogy trippert kaptam el. Mivel sem előtte, sem utána nem voltam soha mással, egyértelmű, hogy kinél szereztem. Nem írnám ide, hogy kiről van szó, mert egyébként nagyon kedves volt és jól éreztem magamat nála, ezért semmiképp nem akarok neki negatív reklámot csinálni. Szerintetek van értelme tájékoztatni erről a lányt, vagy ez úgyis kiderül majd a szokásos vizsgálata alkalmával (esetleg mindennaposnak számít az ilyesmi)?
Üdv!
Végre sikerült eljutnom Adri 18 hoz, már a telóban is nagyon kedves megnyerő lány részletes tájékoztatást ad, időpont és cím egyeztetés egyszerű. Egy szép arcú lány nyit ajtót dögös ruciban, átlagos-célnak megfelelő kégli, még egy gyors programegyeztetés majd zuhi. Kellemes csókkal indítunk majd kapok egy isteni franciát alig gyözöm leállítani nehogy még idő előtt végem legyen, kérés nélkül már ül is bele és valami hihetetlen lovaglásba kezd, szerintem ki akart végezni:) de ellenáltam és pózváltás, egy kicsit hátulról, isteni formás a popoja, és végül szemből befejezés. Kedves csinos lány lehet vele beszélgetni is, sajnos ez az utolsó hete, így örülök h eljutottam hozzá, tuti visszamentem volna máskor is.
Ilyen kemény feszes cickókkal még nem nagyon találkoztam szolgáltatónál :D
degye75 · Lelkes újonc · Köszi! :-)
degye75 · Lelkes újonc · És mi lett vele? Abbahagyta?
Én tavaly voltam nála, de nem volt rossz... szerintem.
Amúgy köszi!
Csillával abszolut minden rendben, bár egyszer megváratott mikor odaérkeztem, és jó lett volna ha a fürdőszoba legalább fellett volna nyalva....Elég jól ki volt csapkodvaa víz, bár lehet hogy csak Ő fürdött és maga után felejtette el..Ettőlfüggetlenül voltam már nála vagy 2-3x
degye75 · Lelkes újonc · Sziasztok!
Melinda(27) -ről tud valaki valamit? Hová tűnt?
Várható még, hogy visszatér esetleg?
Szép napot!
Üdv.
Csilla35 engem is érdekelne! Nehéz elérni telefonon, nekem még nem sikerült.
T.
Csilla 35 info?
Sziszike 20 rol tud-e valaki infot? volt - e már nálla valaki? képek alapján nagyon szép meglátogatnám :) segítsetek :) előre is köszi.
Pont fordítva gondoltam! ;)