Ha szabad, én kérhetem Viagrás Jóska számát? Én már most nagyon szeretném.
Gróf, vagy Fütyi, segítsetek! Nekem 5 perc kevés, nagy szarban vagyok.
Előre is köszönöm. :)
Még az érdekelne, hogy jó-e a segge, mer az fontos nekem. Csúcsos jó volna.
Ha szabad, én kérhetem Viagrás Jóska számát? Én már most nagyon szeretném.
Gróf, vagy Fütyi, segítsetek! Nekem 5 perc kevés, nagy szarban vagyok.
Előre is köszönöm. :)
Még az érdekelne, hogy jó-e a segge, mer az fontos nekem. Csúcsos jó volna.
Igen is ha egy boltban dolgoznál ott is kihajtják a beledet.Akkor itt is elkell fogadni .Ha meg nem akarod végig melozni amit vállalsz akkor fogjad magad és menj oda ahol nem kell dolgozni .. vagy éljél 43 ft ból mint sokan mások .
Igazad van brema, nem azért f.z.tt.k akár félórát vagy órát,hogy tracspartizzatok ,hanem ha a partner azt igényli ,hogy minden percet kihasználva döngeti a csajt ,akkor sincs helye nyafinak ./bárhogy gyógyszer vagy a nélkül is , tökmindegy/Legfeljebb többet nem fogadja.
Fütyülős · Őstag · Egyszónak is száz a vége! Ha nem bírsz másfél órát, akkor ne engedj másfél órát. Nem tudhatod, hogy mekkoraszerszámmal, és mekkora kapacitással bír az ügyfél (meg mit vett be).
Ha közben úgy dönt vagy döntöttök, hogy mehet még akkor megbeszél, és kif*z*t.
Amúgy Grófnak adok igazat, pedig nem sokszor szoktam. Vállald fel magadat a fórumon, és lehet hogy magára ismer A vendég, és "mi" se f*z*tünk ki viagrás órákat nálad! (már akinek kell a kék bogyó) :)
Hmmm....aki nem bírja az egy óránál hosszabb strapát, az ne is vállaljon többet. Én pl éppen ezen okból nem is vállalok ismeretlennel egy órát. Ha jól ment minden, akkor legközelebb lehetséges. Én így kerülöm ki az ilyen szitukat! ;)
"Akinek egy kis légyott két napi bérébe kerül, az ne járjon már f*z*tős lányhoz, hanem fogjon szeretőt, vagy barátnőt magának..vagy költse a 2 napi bérét a gyerekeire.."
Julcsika... szerintem a saját érdekedben inkább ne szólj hozzá többet ehhez a témához. Vagy legalábbis ne így. Rendszerint a lányok pártját fogom, de komolyan mondom, olyan megnyilvánulásokat produkálsz, hogy lassan kiszeretek belőletek!
Tudom, csúnya dolog sztereotípziálni! :)
Egyébként: a magad módján még jogos is lenne a problémád - ha másképp fogalmaztál volna, jóval többen állnak melléd. DE: ha valaki rászánja a két keze által megkeresett p*nzt egy ilyen látogatáshoz, akkor legyen már benne a pakliban az is, hogy az illető - a lány szemszögéből - "nehéz eset". Ergo: ha egy óráig áll, akkor egy óráig kell vele küzdeni. Ha másfélig, akkor másfélig - másfeles ***moderálva***. Ebben igazad is van: ha minden igyekezeted ellenére nem sikerült, akkor:
a, Menjen/küldd haza.
b, F*z*ssen egy plusz fél, vagy egy órát.
Nyilván ez már vendég lelkiismeretétől függ, ez ellen Ti, hirdetők nem is tudtok mit tenni - ami minden kétséget kizárólag szomorú.
De ha valaki kif*z*t x időt, akkor engedtessék már meg neki az, hogy abból y percen keresztül ne csak egy meztelen lánnyal beszélgessen levezető gyanánt. Hanem x percen keresztül azt csinálja, amiért f*z*tett.
Sziasztok! szeretném ha segitenétek. keresek egy igazi tüzes partnert aki nem beszéli át az órát és mindenbe benne van.
Jaaaaj kedves pöcörő..Akinek egy kis légyott két napi bérébe kerül, az ne járjon már f*z*tős lányhoz, hanem fogjon szeretőt, vagy barátnőt magának..vagy költse a 2 napi bérét a gyerekeire..pffff akkor hogy tisztán lássunk..Nem egy fél óráról volt szó, hanem másfél óra töményen..Ezek szerint a qrvának az a dolga, hogy ha f*z*tnek neki, akkor bármit meg lehet vele csinálni..Még az se gond, ha úgy szét ba...ák,hogy a sürgősségi osztályra kell vinni..Meg ezek szerint ez a gyógyszers dolog egy beállt, és elfogadott dolog ahogy olvasok a sorok közt..Hát ez elég ciki aki ezzel egyet ért..A paraszt meg nem 1 vendégnek szólt, hanem A vendégnek..Aki mellesleg visszatérő volt,csak az elején nem volt ilyen bátor..Erre mondják hogy sokat akar a szarka...és pont azért esett olyan rosszul ez a dolog,mert elég lelkiismeretesen, és teljes bedobással próbálok helytállni, és minden tiszteletet megadok, mert tudom hogy f*z*tnek érte..Tisztában vagyok vele..Nem kívánok többet ezzel foglalkozni, ez csak egy kis incidens volt, és azért is van fórum, hogy meg lehessen beszélni a dolgokat..Vitatkozni nem szeretnék..Szép Napot!
Üdv!
Képzeljétek ki tért vissza kis városunkba?
Úgy látom, hogy a Luca(40).
Megyek is meglátogatom. Le ne maradjak róla...
Anita Bellini *r*iról írni nekem vki? Ha itt nm lehet akkor privátban kérem.
pöcörő · Kvázi-tag · Nekem ez a mondat szúrta egy kicsit a tekintetemet:
"...jön a meglepetés, mert te azt hiszed, hogy olyan ügyes vagy, hogy nemsoká elélvezteted a parasztot, közben meg nem....."
Ebből tisztán látszik a hölgy hozáállása a munkájához. Neki a vendég csak egy paraszt, akit minél hamarabb próbál elélveztetni (kvázi kidobni).
Azt hiszem innentől kezdve: no comment!
Abba talán bele sem gondolt, hogy a tisztelt vendég átlagos esetben mondjuk 2 napi teljes bérét hagyja ott nála egyetlen órácskáért.
Nem értem miért olyan oltári nagy probléma, hogy ezért a pénzért jelen esetben ki kell tölteni a teljes időt szopással/dugással/stb.?
Van egy mondás, ami talán erre a szitura is illik kicsit: Aki kurvának megy.......
Fütyülős · Őstag · Na már az is baj, hogy jól megb@sszäk a k*rv@t! :)
"Hát mi folyik itt Gyöngyösön?"
Ha kivan f*z*tve akkor az utolso percig el kell fogadnod hogy áll....
Likelem :D
zandras · Tag · Ma meglátogattam Melit. Egy kis beszámoló... A belvárostól nem mesze rendel, erre a célra berendezett tiszta normális lakásban. A hölgy adataiból és a fotóiból látható nem egy vékony alkat,de nekem nagyon bejött. Az arca nagyon szép, és azok a szemek..... Kaptam egy remek masszázst ami alatt ismerkedtünk egymással. Kis kölcsönsös nf után misziben fojtattuk...ahol a látványtól hamar végem is lett. Végig nagyon kedves volt, remélem ez igy is marad!!!!!
zandras · Tag · Amiért beléptem....
zandras · Tag ·
Drága Julcsika!!!!! Sajnos ez a szakma ezzel jár..... Volt annó az antivilágban egy kiöregedett profi lány a kocsisoron, idézem "Ha dugsz dumálhatsz ha nem dugsz ne tartsd fel a sort"
Kedves Nő társaim!
Gondoltam megosztom veletek /már mint aki még nem tudja,vagy nem tapasztalta,vagy nem látott még /,hogy milyen egy szexuálisan begyógyszerezett pasi..Mint pl *** moderálva ***, *** moderálva ***..Ezt azért fontos hogy tudja mindenki, mert nem jó az ha minket sz*lgált*tókat hülyére vesznek..A vendég megérkezik, leöltözik, és míg megy a fürdőbe, te látod hogy úgy áll a bráner,hogy az csak na..Nem baj..Ez még lehet az izgalomtól is..Majd a következő az az lesz, hogy jöhet egy kis cumi, na attól meg egyenesen olyan lesz, hogy majd el törik..Majd jön a meglepestés, mert te azt hiszed hogy olyan ügyes vagy, hogy nem soká elélvezteted a parasztot, közben meg nem..Bárhogyan is ügyeskedsz..Na egyszer egy csoda folytán valahogy nagy nehezen elélvez..A hoppá csak most jön, mert a bigaró nem akar lelankadni..Na dehogy ezt ne vegye észre az ember fia, inkább gyorsan hasra fekszik, hogy masszírozd már meg kicsit,mert akkor legalább nem látod az ágaskodó szerszámát..Masszír tovább, majd mikor már szét masszíroztad magad, akkor megfordul..Mit látsz???Egy ágaskodó falloszt..Megint most gondolkodsz,hogy vajon mit lehetne tenni, mert már az előbb is mindent beleadtál, mégsem lett jó..Most is szopogatod szépen, a végén már csúnyán, majd póz váltogatások előlről, hátulról, oldalról,mindenki elfáradt, de semmi..Eltelt majdnem másfél óra, majd megkérdi a vendég tőled, hogy hogyan tovább????, mert ő így bizony haza nem megy...Mindegy..Valami iszonyat nehezen, de összejött..Több mint másfél óra alatt..az elszámolás megtörtént,az ágyra tette le a pénzt, amire első ránézésre úgy tünt hogy rendben van..Hát nem volt rendben, mert máskor fele ennyi időért és energiáért ugyanannyit fizetett most mint szokott...én a 3szoros árért sem csináltam volna végig ezt a tortúrát..Ezt azért írom le,hogy a lányok tanuljanak belőle,és remélem a pasi magára ismer ebből a monológból, és szégyenli most magát..De szerintem ez nem egyedi eset amit leírtam,csak ez a téma nem volt még így kihegyezve..Úgyhogy kedves uraim, a kedves szolgáltatót csak egyszer lehet becsapni, többet nem hiszem..Ezekből lesz a lányok telójában az az eltett név, hogy "VIAGRÁS JÓSKA,fel ne vedd"..És soha többet nem kell fel venni a telót..Köszönöm hogy meghallgattatok..Szép Napot!
Szép napot mindenkinek.
Egy nagy kérésem lenne... soha egyetlen egyszer nem voltam még így leányzónál. Nem szeretnék elsőre csalódni, épp ezért tudnátok ajánlani egy igazi, barátnős feelingel megáldott, kedves szép leányzót?
Az esélyesek Ariel (24) Aliz (22) és Csilla (30).
Tudnátok esetleg valami infót róluk?
Elöre is köszönöm :)
giovanni66 · Újonc · Melyik csaj élvez el hangosan? Engem nagyon felizgat ha hangoskodik közben.