És egy nyelves csókkal?
És egy nyelves csókkal?
a torokban nincs nyálkahártya? :)
ritka esetben egy erősen fertőzött egyén képes átadni nem közvetlen nemi érintkezéssel is. ezt már több orvos is mondta.
a lényeg, hogy egy mélytorkos NF-el simán átadható.
Nem vagyok eü szakember de egy tucatszor hívtak vissza az std-re egy szaros gombás fertőzés miatt és úgy kezeltek mint egy nemibeteget. Ott többször elmondtak mindent azt is, hogy az esetleges partnerem is be kell hívni mert hiába védekezünk az orális szex-el is terjed a kankó. Aztán amikor végül mégis negatív lett a lelet akkor leszálltak rólam, de épp eleget oktatott a védőnő meg a tudja a tököm ki, hogy tudjam mivel jár az ha az embert kankósként kezelik és, hogy miként fertőz. Azt már nem mertem feltételezni, hogy az orvosok hazudtak volna.
Ajánlom mindenki figyelmébe az alábbit, fél perc google keresés kidobta:
"Kevés orvos ismeri fel a nem a nemi szerveken jelentkező kankó tüneteit. A Robert-Koch Intézet szerint ezek akár gyakoribbak is lehetnek a genitális formáknál. A leggyakoribb nem genitális kankó a légcsövön vagy a végbélnyílás környékén fordul elő. Mivel ezek nem okoznak komolyabb panaszokat, ezért ezek a fertőzések elkerülik a figyelmet. Felismerésükhöz ezért ajánlott célzott szűrést végezni, és kenetmintát venni. Habár a tünetmentes fertőzések néhány héten belül szövődmények nélkül elmúlnak, a fertőzés veszélye a gyógyulás végéig fennáll."
El lehet kapni máshonnan is, nekem 14 évesen volt tripperem és nemi életet egyáltalán nem éltem még akkor, ellenben rendszeresen jártam uszodába ahol annó nem a higiénia volt az elsődleges. Épp elég ha leül valaki egy retyóra amin előtte egy kankós ült és a kis fütykös meg hozzáér a csészéhez és előfordulhat, hogy átfertőződik. Az megint csak nem igaz, hogy nem telepszik meg szájban mert megtelepszik és az orális szex-el is simán átmegy. Pontosan tudom mivel jár ez és, hogy fertőz mert nemrégen egy gombás fertőzés miatt HIV teszttől kezdve mindent csináltak. Szerencsére minden negatív lett de elmondták többek között azt is, hogy a gonorrea igen gyakran átterjed orális szex-el is. Ha utána nézel akkor meg fogsz lepődni, hogy hány meg hány helyen telepedik meg ez a mocsok baktérium. Ezeket az infókat az STD-ben monta a szakorvos. Ő csak tudja mit beszél.
elnézést akkor :) én úgy tudtam csak hüvelyből
a másik meg, hogy a férfiakon pár nap alatt durva tüneteket okoz a gonorrea, szóval amikor összeszedted onnan visszaszámolva 3-4 napon belül történt a fertőzés. nagyjából ki lehet következtetni hol jártál ez idő alatt és kikkel érintkeztél.
a hüvelyböl,torokból,végbélböl vesznek.
máshol is sok a lany pl Györben.
Annyit még hozzátennék,hogy ti férfiak is nemi betegen elmentek lányokhoz,nem egyet elküldtem már,mert szemölccsel ideállit vagy bármi mással,azt is el kell menni leszedetni,a fitymaszükületet megcsinaltatni,mert ezek nem normalis dolgok,már elnezest.
én ha pasi lennek,biztos nem állnék igy lány elé,mert a pofamról a bőr lesülne.
a gonorrea szűrés nem 100%-os. sokkal több a fals pozitív eredmény mint a fals negatív, és nem ismétlik meg mint a HIV+ esetében hanem rádfogják és kapod az inkejciót rá, meg a szekatúrizmust. az is lehet nem is gonorreád van/volt hanem csak egy gombás fertőzés. nagyon hasonlóak a tünetei. azért azt tudd, hogy a lányoknál a szűrét szerintem csak hüvelyi kenetből nézik és a szájában attól még ott lehet a baktérium.
Mert itt van a legtöbb csaj szinte és a nagy számok törvénye alapján is lehet, persze nem törvényszerű .
Kedves mindenki!
Beszéltem a lánnyal, és elmondta, hogy jóval frissebb szűrővizsgálati papírja van, mint ahogyan én ott jártam. Én ezt elhiszem neki, hiszen elsősorban az ő érdeke, hogy így legyen.
Így nagyon valószínű, hogy "vaklárma" volt a dolog, és elnézést kérek mindenkitől az indulatok felesleges gerjesztéséért.
Előttem is írta valaki, hogy ritkán ugyan, de meg lehet szerezni a baktériumot nyilvános wc-n vagy uszodában is. Előfordulhat, hogy esetemben is ezt történt, akár már korábban. Mivel nem voltak szerencsére durva tüneteim, inkább a biztonság kedvéért mentem el szűrővizsgálatra, és én döbbentem meg a legjobban a diagnózison.
A lány nevét pedig továbbra sem fogom elküldeni senkinek sem.
Azért bárkihez is mentek, az NF-el vigyázzatok! :)
Itt nem a csajszi a hibás,mivel valszeg azt se tudta hogy fertözött,azt kellene inkabb megkeresni aki megfertözte.vagy éppen elötted is beteg lett már valaki és annyira muja volt hogy nem szólt a lánynak.
a másik meg az hogy orvoshoz 3 havonta kell járni,tehat hiaba van a friss lelet,ha másnap megfertözi valaki,nem szólnak neki,megint 3 hónap múlva megy el,mivel a trippert nem fogja észrevenni magan.
A büntetőjogot meg hagyjuk,mert ez hülyeség,akkor lenne értelme,ha tudnad bizonyitani hogy Szándékosan fertözött meg.
Ráadásul ez egy baktérium,kövesd nyomon akkor hogy mi van azzal az emberrel aki HIV-vel ferözte meg a feleségét meg a szeretőjét.
Semmit nem kap érte,nem érdemes kapálozni.
De ahanyszor ide a fórumra felnezek,mindig ezt irjatok hogy valaki elkapott valamit.más városban nincs ennyi nemi beteg.
Kedves Első! Légy oly szíves elküldeni priviben a lány nevét, életkorát.
Köszönöm
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Kedves Első!Nem szeretem volna beleszolni ebbe az egész beszélgetésbe,de ugyanugy minket lányokat is érint ez a dolog.Hisz nem biztos csak te fertőződtél meg ettől a bizonyos személytől.
Remélhetőleg nem az a csaj tért vissza, és bízom benne h most is ki fog derülni a csaj neve, sokaknak megnyugtató lenne.
pont az a gond, hogy sok esetben a lányok nem tudják, hogy fertőzöttek mert tünetmentesek.
de abban igazad van, hogy ezt közölni kellene a lánnyal, hogy igenis tőle származik a fertőzés és itt is elmondani ki volt az.
viszont egy jó tanács annak aki így jár: az std-ben nem szabad mondani, hogy prostival voltál és valószínűleg tőle van mert akkor hivatalból jelentik a zsaruknak is és tanúként beidéznek. úgy sem tudod ki a lány valójában a rendőrök sem tudnak más nyomon elindulni, de meg lehet spórolni a szívást ha csak annyit mondasz egyéjszakás kaland volt és még a nevét sem tudod. a lányt meg felhívni és megmondani neki, hogy jobb ha elmegy kivizsgáltatni magát.
Úgy gondolom, hogy nekem annyi a kötelességem ilyen esetben jogi szempontból, hogy azt a személyt értesítsem, akitől a fertőzést elkaphattam. Ezt azóta megtettem. Ezután szerintem az ő felelőssége, hogy ennek tudatában hirdet-e az oldalon a gyógyulásáig. Bízom benne, hogy felelősen fog eljárni.
Azt hiszem, az semmiképpen nem a megfelelő megoldás, hogy rögtön ország-világ elé kiírom a nevét. Ilyen alapon minden rosszakaró kiírhatná ezt a konkurenciáról és alaptalanul vádaskodhatna, aminek semmi értelme.
A beírásommal egyébként éppen ennyit szerettem volna megtudni, hogy ilyen esetben szokás-e a lányoknak szólni. Ebben megerősítettetek, és szóltam. Remélem, hogy más nem fog így járni!
nem túl régen a ***moderálva***írta egy srác, hogy tripperes lett és ő meg is nevezte a lányt akinél utoljára járt.
az is debreceni hirdető volt aki azóta eltűnt
Én meg úgy gondolom, hogy egy ilyen eset elhallgatása büntetőjogi felelősség kérdését veti fel mind annak aki elhallgatja, mind annak aki ennek tudatában hírdet, mind az oldal üzemeltetőjének!
Sőt ,ha ez nem derül ki záros időn belül, lehet én teszem meg a szükséges jogi lépéseket mindenkinek az érdekében!