Állapot=terhes, várandós????? 18 évesen????Ez komoly????
Állapot=terhes, várandós????? 18 évesen????Ez komoly????
Az Elvirás sztori? Ő szólt bele a dolgokba az ápolónői múltra hivatkozva... A barátom tényleg beteg, és semmi zűrzavar keltés nem volt a célja annak, hogy megkérdeztem, ráadásul azóta több javaslatot kaptam privátba amit ezúton is köszönök!
A Ryta ügyről meg leírtam az előbb, hogy a telefonban elmondott *r okés lenne ha valóban lenne valami levezetés szerű a végén ami abban benne foglaltatik. Mivel mások ezt sugallták ezért mentem el, hogy hátha nekem is. A natúr masszázs pedig annyiért már azért borsos.
Látod, Marcus!
Állandóan csak a zűrzavart kelted..Volt az az Elvirás sztori, aztán a haldokló barátod nevében való megszólalás, majd itt ez a Ryta ügy..Nem baj, legalább történik valami a Fórumon..Mert az igazi beszámolók kihaló félben vannak..Rytának valószínüleg oka lehetett arra hogy nem nyújtott bővebb szolgáltatást mint amit vártál, vagy reméltél..Senki nem tartott fegyvert a fejedhez hogy menj oda. Közölte biztosan telefonban hogy mit vállal, és ***moderálva***..Te elmentél, és vállaltad..Most meg jössz hogy dr*ga???Hmmmm...Na mindegy..más..
Nemrég voltam GRÉTA35 nevű leányzónál...háááát..Telefonban könnyű, és gyors egyeztetés.A Görgey utcán rendel, nem egyedül..Menedzsert nem láttam amíg ott voltam.Fél órára f*z*ttem be. Még szerencse. Ruhában fogadott, és hát a 35 az valamivel több volt. De az első lohasztó dolog már az első mosolynál jött,mert csúnya sárga , mű fogai voltak. Aztán gyors zuhany, és öltözött ő is. A teste az olyan volt mint az aszalt gyümölcs.Szerintem valamikor duci lehetett, és sokat hirtelen fogyhatott..Mikor megláttam, változtattam a programon. Lett egy közös francia,és egy masszázs..Elszámolás a végén, mindezt leszámítva kedves, igyekvő, és korrekt volt. Az összeg a végén a már jól megszokott 6/10
Kedves MT-k!
Most, hogy Adri (18) már nem fogad vendégeket iskolai elfoglaltsága miatt, úgy gondolom, megérdemli, hogy a többi elégedett MT nevében is méltassam, és megköszönjem neki, hogy megismerhettük és megölelhettük. Adri csinos, kedves, aranyos lány, nagyon jó vele az ágyban, fantasztikus erotikus kisugárzása van. Kedvességre kedvességgel reagált, sohasem érezted nála, hogy ez munka.
Minden jót kívánok neked kedves Adri és sok sikert a tanulmányaidhoz és az életben! Háromszoros hurrá Adrinak!!!
N.
Sziasztok
Tudnatok mondani szep csinos megbizhato lanyt baratno feelingel?
én sem most voltam nála hanem még régebben, de nekem már akkor sem hagyta. ágyat én sem láttam.
zandras · Tag · Rytánál én is voltam néhány hónapja, kiváncsi vagyok mi változott???? Csak az ágyat hiányoltam, de sikerült maszpadnak támaszkodva a "levezetés".... a mellei tényleg nam nagyok de formásak és érzékenyek.........
humm · Kvázi-tag · privát üzi ment
Kedves Ryta!
Mivel többen mondták, hogy telefonban csak masszázst vállalsz de személyesen ez már másképp van ezért mentem el hozzád, de mivel ott sem változott ez a dolog ezért az "egyszerű" masszázsért sokalltam azt az *rat. Csak arra reagálva írtam, hogy nincs nagy melled, hogy mások írták válogatsz pedig "nem vagy nagy szám". Tényleg nem értem ezt, hogy egyeseknek lehet mást is a masszázson kívül másoknak meg nem. Nyilván telefonban eleve nincs erről szó tehát személyesen sem "követelhetem", de akkor meg miért írják itt páran, hogy lehet kérni személyesen többet is? Én is ebben a reményben látogattalak meg, hogy lehet többet is.
Nem hiszem hogy félrenéztem volna, hirdet már egy ideje. Abban igazad van hogy most éppen nem kétes hirdeté de az volt.
Ezzel meg a kamu képekkel meg is alapozta nálam a kerülendő státuszt. De örülök ha neked bejött.
Szép jó reggelt mindenkinek :-)
Ryta vagyok és nemigazán szoktam írozsgatni forumokra,de.......
marcus80 ha normálisan elolvastad az adatlapom akkor tisztában voltál vele hogy nem egy nagy mellü nő
fog neked ajtót nyitni!
Az *raim sokkalod?Telóban amikor beszélünk mondom mi mennyi és neked a szíved joga hogy eljössz hozzám vagy sem!Szerencsére az öt ujjamon megszámolom hányan mentek el tőlem és hidd el ötig sem kell elszámolnom!
Szép napot neked :-)
Palika28 · Újonc · Ne haragudj, de szerintem valamit nagyon félre néztél, mert az ő neve mellet sosem volt kétes hírdetés, de azt hiszel amit akarsz! :) :)
zandras · Tag · Üdv! Lili26 Velem kedves volta telefonba, kicsit nehéz elérni, Ő kezeli a telefonját. "Normál" dolgokat vállal, az ajándék és a szolgáltatás felsökategóriás.
Szóval akkor annál aki kamu képekkel hirdet már egy ideje és KÉTES HIRDETÉS szerepel a neve mellett :)
Biztos jó volt.
Palika28 · Újonc · Fekete
Üdv !
Csak a pontosítás érdekében kérdezném, hogy a szőke "Barbi" vagy a fekete "Barby"-nál jártál-e ?
köszi.
Amúgy meg tényleg nem annyira nagy szám, melle az pl semmi sincs. De tényleg szó szerint semmi.
Amit a Ryta ajánlott (masszázs+kézimunka) annyi pénzért igenis sok. Mivel nem is volt lehetőség semmi másra még fel*r fejében sem, ezért nem maradtam egyáltalán. Úgyhogy fogalmam sincs amúgy milyen a szolgáltatása. Szerencsés akinek vállal többet is, vagy lehet hangulatfüggő.
Végülis kinek mi a nagy szám :-) Ryta és még 1-2 csaj akad debiben akihez érdemes visszatérni. Nagy szám? Inkább ógy mondanám hogy nagyon odateszi magát és ha még esetleg nem is élvezné a dolgot, de teljesen elhiteti veled!
És valjuk be ez sokkal kellemesebb minthogy nagytöbbsége egy fadarab mint mások írásaiban is olvashatjuk.
Vannak még lányok akik "megdolgoznak" a p*nzükért és ez nekünk csak jó!
Egyszerűen nem vállalta. Mikor feltettem a kérdést, hogy a masszázs után lehetne e kérni bővebb erotikus szolgáltatást azt mondta, hogy csak kézi levezetés van és ennyi.