***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Gyerekek ez ryta azért nem olyan nagy szám hogy vállogasson....
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Gyerekek ez ryta azért nem olyan nagy szám hogy vállogasson....
Fütyülős · Őstag · Egy ilyen, vagy hasonló élethelyzet nem illik bele ebbe a fórumba, mint ahogyan a tripperes téma oldalakon keresztül tartó feszegetése.
Akik meg továbbra is ki, hol, mikor, mennyi???...stb. Olvass vissza, vagy hívd fel!
Sokat kért esetleg vagy csak nagyon válogatna?
Több kommentbe is olvastam hogy vállalja. Furcsa helyzet..
Hát igen mind meghalunk, csak nem mindegy, hogy 30 körül vagy 90 körül. Ott van a volt főnököm, egy rohadt szemét mocsok ember. Világ életében taposott el mindenkit, amije van azt aljas módon lopta össze, ő már megette a kenyere javát és még is él és virul. Itt van ez a jóravaló tisztességes srác ő meg azt se éri meg, hogy apa legyen. Ez rohadt nagy szemétség. Kapásból tudnék akár 5 embert akit odaadnék a kaszásnak, hogy a haverom kímélje meg...
Mikor én próbálkoztam nála akkor telefonba azt mondta, csak masszázs. A helyszínen pontosítva is ragaszkodott ehhez, úgyhogy nem maradtam. Más is mondta már, hogy helyszínen változhat a program de ezek szerint szimpátia függő kinek engedi a bónusz programot is.
Ilyet el se kell/kellene mondani a lánynak,minden ember problémáját mi sem vehetjük magunkra.van sztem a lanyoknak eleg problémájuk,nem hiszem hogy ilyennel kellene még plusszba terhelni barkit is.
Túlbonyolitod a dolgot.
Olvass utana hogy itt kit ajanlanak a többiek,és akkor menjen ahhoz.
Aztan ennyi.Másik meg hogy mindannyian meghalunk,csak kérdés hogy mikor.
Sziasztok!
Ryta 30 ról tudna valaki érdemleges infóval szolgálni? Olvastam már hogy a masszázs mellett vállal mást is de állítólag csak a helyszínen igazolódik ez. Nem szeretnék potyára menni :-(
Ha valakinek van infója szívesen venném akár privátban is!
A srác félénk és sosem volt eddig f*z*tős lánynál. Csak jót akarok neki, hogy mondok neki olyanokat akiket nézzen meg vagy hívjon fel ha tetszik neki. Megadtam neki az oldalt, de a sok lányból most úgysem fog mindenkit végig hívni. Kérte, hogy ha van javaslatom aki szerintem megfelelő lenne neki akkor szóljak, de ő is nézegeti. Talpig becsületes és nem hazudozós fajta. Ismerem már annyira, hogy tudjam elmondja a lánynak is, hogy mi a helyzet vele. Ezt ő nem mondta nekem, csak én gondolom így. Ezért kellene olyan aki nem ilyed meg ha telefonban ilyesmit hall, de már pár lányt ajánlottak privátban, úgyhogy a többi rajta áll.
Üdv mindenkinek!
Nem ajánlott senkinek Debora--Debcsi (22),telefonban elmondja hogy minden benne van alapban.Megérkeztem,kicsit taszító hozzáállás egyből,testre aránylag jó,nincs nf se semmi éppen csak egy ment,fadarab.......ja és 12perc után végeztem de le is járt a fél óra.Lehúzós nem Ajánlom senkinek!
Üdv.!
Igen van. Az, hogy már nem Berettyóújfaluban rendel, hanem ismét Debrecenben, és szuper jó a csaj!
Palika28 · Újonc · Sziasztok! Egy hatalmas élmény szeretnék veletek megosztani! Most értem haza az apróban hírdető Barby-tól! Hihetetlen dögös a csaj, sokkal jobb mint a képeken, igazi pláza cica! A Hadházi úton rendel, könnyen megközelíthetö, parkolás a ház elött, ingyenes! Kijön eléd, engem egy szexy mini ruciba várt lent és ahogy ment elöttem felfelé a lépcsön, eszméletlen látvány volt! Nincs kecmec, egyböl rátér a lényegre! Mindenkinek csak ajánlani tudom, és nagyon vigyázni rá!!!!!!!!!!!!
Sziasztok! Vasutálomás környékén tudtok e valami jó csajt ?Váaszotokat előre is köszönöm.
Sziasztok Katica38 kerüledö régeben Éva néven hirdetet Hajduhadházi a férje elmondása szerint irja a rendszámot aki meglátogatja.KERÜLENDÖ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Debrecenből tud valaki igazi dominát?
Várom válaszotokat
Köszi
Üdv. Mindenkinek!
Kingus(21)-ről valaki infója, előre is köszönöm.
Üdvözlök Mindenkit!
A Berettyóújfaluban rendelő Rytáról van valakinek élménye, tapasztalata? Ha igen meköszönöm, ha megosztja velem.
Üdv
Ez mindenki szuverén joga, kihez megy! Nincs reklám, negatív, és pozitív sem, részemről!! :)))))
Ja ha lényeges a kora akkor a 30-as éveiben van, amúgy egy jó kiállású srác.
Ritka nagy mocsokság a sorstól, hogy pont ővele esett ez meg :(((
Sziasztok!
Lenne egy furcsa kérdésem.
Van egy nagyon jó barátom akinél nemrégen agytumort diagnosztizáltak. Sajnos annyira előrehaladott állapotban lett már mire észrevették, hogy most már a műtét kimenetele is erősen kétséges. A kilátásai nagyon nem jók, lehet a műtétből nem ébred már fel. Régóta nem volt lánnyal és barátnője sincs. A múltkor próbáltam belé lelket önteni és akkor mondta, hogy még egy jót úgy szexelne mielőtt "meghal" :(
Akkor javasoltam neki, hogy mivel semmi fertőző baja nincs ezért elmehetne egy "olyan" lányhoz aki pénzért csinálja. Na most ő olyan becsületes igazmondó fajta és azt mondta ő nem tudna úgy lefeküdni egy lánnyal, hogy úgy tesz mintha minden rendben lenne. Szóval biztos vagyok benne, hogy a telefonban is már így érdeklődne, hogy rákos és lehet meg fog halni, lefeküdne e vele a lány. Magyarul nem titkolná el ezt.
A kérdésem az lenne, hogy tudtok e valakit akit az ilyesmi nem zavar? Ugyebár semmi veszély nem fenyegeti a hölgyet hiszen a rák nem ragályos, de ez mégiscsak olyan lenne, hogy egy "haldoklóval" kellene lefeküdnie. Nem tudom ki vállalná el egyáltalán.
Ha van valakinek ötlete azt szívesen venném.
Egyenlőre még nem kapott időpontot a műtétre mert kockázatos és bonyolult és ehhez a megfelelő team-et össze kell állítsák. Annyit mondtak neki, hogy maradjon elérhető mert bármikor szólhatnak neki. Jelenleg némi fejfájástól eltekintve teljesen tünetmentes.
Köszi!
Sziasztok!
Deby-ről tudna valaki írni infókat?
Napokban mennék hozzá...