Ott a pont! :)
Fütyülős · Őstag · Ott a pont! :)
vagy senki, nem jár hozá,valaki irhatna,rola hogy mien csaj a CSila30
sziasztok, valaki tud a .CSila30 rol valamit,dolgozik még vagy már nem.
zandras · Tag · Ott a fél pont.... De nem hatóság inkább higiéniára és szimpátiára gondoljunk
Köszönöm szépen!
Valahogy én is ezt akartam sugallni, de hátha másnak a tollából elfogadja a hölgy :)
A 19-21 korosztályból valakinél nem járt mostanában senki?
pöcörő · Kvázi-tag · A Ryta téma kezd roppantul unalmas és egyoldalú lenni.
Marcus meg szép lassan hülyét csinál magából a magyarázkodásaival, pedig igazából nem mond hülyeséget a fiú.
Ryta-nál 2 alkalommal jártam, először még akkor amikor vidéken rendelt (és jelzem 1 alkalommal mentem ki árnyékra is), egyszer pedig itt Debrecenben Niki oldalán. Nem tudtam hogy ő az új néven és ismét belefutottam.
Ez a második alkalom kifejezetten kellemes meglepetés volt számomra, mert hozzáállásában egy teljesen más lány fogadott mint korábban.
ÉS itt jön a lényeg:
A megbeszélt masszázs után rákérdeztem a szexre és minden különösebb ellenkezés nélkül egy kis fel*rért bele is ment.
A telefonban előtte azt mondta csak masszázs van nem is igazán számítottam többre, de pl. a franciát masszázs közben már ő ajánlotta fel.
A végén szex lett belőle, ami KIFEJEZETTEN JÓ volt, eltekintve attól, hogy nem egy kényelmes ágyon csináltuk, hanem a masszázs ágyra feküdt fel.
Csak azért írtam ezt le, mert szerintem sem teljesen korrekt ez a hozzáállás Ryta részéről, hogy "pofára válogat" és ha nem szimpi neki valaki, akkor konzekvensen tagadja a szexnek még csak a lehetőségét is.
Ez úgy lenne fair, hogy ha valaki nem szimpi neki, akkor megmondja őszintén, hogy ne "haradudj de veled most még nem"...vagy "első alkalommal nem, csak ha x-edjére jössz", stb. Nem fontos, hogy ez így is legyen, de mégis humánusabb.
Ennek ellenére én is azt vallom, hogy a lány (vagyis a szolgáltató) hadd döntse már el, hogy mi az amit bevállal és mi az amit nem, de akkor viszont ehhez tartsa is magát!
Igy hogy a fórumon megírták sokan, hogy így meg úgy dugták meg őt a helyszínen egy kicsit visszásan hat, hogy Ryta most Marcus miatt így fel van háborodva.
Sziasztok! Nem tudtok olyan lányt esetleg aki vállal foot fetish-t? Kösz!
powergé · Újonc · H.Szoboszlói Viki-43!
A képek a hirdetöröl jók,kellemes,csak egy a baj maga a hely meg a V-43 is kb 15 évvel ezelötti.
Kritikán aluli!!!
Ryta vagyok :-)
marcus80 akkor kritizállj ha tudod milyen a szolgáltatásom nyugodtan járj továbra is a jázminba számomra nem leszel nagy veszteség :-) komolyan csak mosolyogni tudok rajtad :-) legyen szép estéd :-)
***moderálva***2 óra thai masszázs a jázminban, még az olajos is kijön ***moderálva***. Azt meg kétlem, hogy a Ryta-nak mindenféle illóolajok meg masszázskrémek legyenek a tarsolyában, a masszázs tudásról nem is beszélve. Egy kis nyomkorászás még nem masszázs...
Te nagyon el vagy tévedve. Jázminban (többször jártam) 1 óra ***moderálva*** (masszázs típus függő) és abban minden benne van. ***moderálva*** már bő másfél órát kapsz.
Ott nem tudok részleteket a kézi levezetésről de nem is kértem sosem. Ezzel szemben Ryta inkább a ***moderálva*** mondott 1 óráért amiben csak egy kézimunka van a végén. Az 1 óra érkezéstől mérendő tehát a zuhanyzást is beleméri (a masszázs így max 45 perc), a jázminban nagyon nem így van. Most akkor melyik is éri meg jobban?
Szerintem kár ezt feszegetni kedves Ryta vagy manager úr, nekem nem jött be a szolgáltatás, másnak ettől még lehet másképp lesz. Ennyi.
A Jázminban egy profi masszázs ***moderálva***egy óra,plusz a kézi levezetés ***moderálva***változhat..Hol itt a fél *r??? Szerintem nem is jártál te sosem ott, mert akkor ezt tudnod kellene..Adri meg nem is 18 éves szerintem, hanem több, és nem suliba megy, hanem szülni..18 évesen csak a dzsipszik mennek szülni a csáládi pótlék miatt..de nem baj, szurkoljunk neki így is,megérdemli!
Szia!
Igen, most is fentvan az oldalon.
Szia Marcus80!
A fenn említett Meli aki masszíroz téged ő még mindig praktizál?
Én amúgy Elvirát tudom ajánlani. Nagyon jó masszázsban. Imádtam minden egyes eltöltött időt nála...
Lehet nyugodtan ingyen reklámnak tekinteni vagy managerezni nem érdekel de...
én Melinél voltam visszajáró és ő ugyanazért az *rért nagyon kellemesen átmasszírozott (nem simogatva, hanem ahogy kell) aztán bármi volt amit kértem. Arról nem is beszélve, hogy sokszor 1 idő helyett 2 vagy 2,5-et voltam nála.
Ha meg profi masszázst akarok elmegyek a jázminba ahol kb fél*ron megkapok egy szakszerű masszázst mint amennyiért a kedves Ryta ajánlotta magát. Igaz a jázminban nincs levezetés (vagy legalábbis nem egyértelmű) de egy kézimunka annyit amúgy sem ér meg.
Látom még mindig nem világos mi a tényálllás. Többször volt itt szó róla, hogy Ryta nem vállal mást telóba mert állítólag fél, hogy valami ismerőse hívja fel vagy mittudomén, itt ezt boncolgatták. Az a lényeg, hogy többen írták, hogy el kell menni és a helyszínen kérni az extrát. Telefonban megegyeztünk egy masszázsban erotikus befejezéssel egy olyan *rban amiért más vállal amúgy szexet is de ez most legyen lényegtelen. Elmentem a helyszínre ahol kultúráltan megkérdeztem, hogy esetleg lehetne e az erotikus befejezésben egy NF vagy bármi egyéb. Erre közölte, hogy szó nem lehet róla mert csak kézi levezetés van és kész. Nem vagyok sem leprás sem bányarém és soha senki nem utasított vissza akinél jártam. Akinél visszajáró voltam meg tudná erősíteni, hogy bőkezű voltam vele és 1-2 papírral többet hagytam nála mindig. Szóval teljesen nem értem mire fel volt ilyen elutasító. Még egyszer hozzáteszem amit kért ezért azért más lány nem csak megmasszíroz hanem minden más is van. Pl. Ancsa(18) is ilyen volt. Azért ő meg nemcsak fiatalabb volt de szerintem szebb is.
Már csak azt nem értem miért írkálták itt többen, hogy csak telefonban nem meri mondani, hogy lehet másféle befejezés is és személyesen változhat ez? Úgy érzem, hogy azért a pénzért egy erotikus befejezés nem azt jelenti, hogy kiveri kézzel. Szerintem ebben meg is egyezhetünk. Annyira tényleg nem nagy szám a hölgy, hogy így beválogasson. Ha masszázst ad akkor legyen masszázs és kész, de akkor meg totál félrevezető amit itt többen írtak, hogy így volt több meg úgy volt több. Most akkor ki hazudozik?
Én egyszerűen jóhiszeműen elmentem hozzá és a feltett kérdés közben miszerint lehetne NF a befejezés éreztettem, hogy akár szánnék rá egy kis extra papírt is, és így is elutasított, hogy ő senkinek sem meg így meg úgy. Valóban így jártam ahogy írtad... el is jöttem szépen mielőtt bármi lett volna acsarkodás nélkül. Közöltem, hogy bocsi nem erre számítottam és eljöttem. Csak úgy gondoltam megírom ezt mivel megint felhozta valaki a Ryta témát, hogy annyira nem főnyeremény a hölgy.
De úgy látom itt ezen a fórumon a managerek vérszemmel védik a libáikat és nem lehet normálisan véleményt sem nyilvánítani...vagy a lányok dupla regisztrációval... Mindig olyan pattan fel, hogy ejnye bejnye akinek 1-2 hozzászólása van és hirtelen feltűnik a színen. Micsoda véletlen...
Ez nekem is megfordult a fejemben, bár én csak egyszer voltam nála most nemrég, és a képekhez képest valóban volt egy kis poci, de mindenesetre egy nagyon jó élmény volt vele lenni:)
Először én is masszázsra indultam Rytához, nem tagadom teljesen más szándékkal a telefonon masszázst egyeztettünk de a helyszínen alakult a dolog. Akkor még Nikyvel "rendeltek". Mostanába nem voltam nálla de egy ismerős már járt nála mióta újra debrecenben van, elmondása szerint nem utasította vissza igaz nem elsőre járt nála. De ha visszaolvassuk a bejegyzéseket, több fórumozónak is volt már szerencséje hozzá és biztos még lesz is.
Én is furcsállom a mai napig hogy a telefonban nem vállalja pedig vagyunk egy páran aki nem masszázst kapott! Spartacusnak is igaza van nem kötelez senki hogy kihez menjünk és ha a helyszínen sem jutunk közös nevezőre még mindig kúltúráltan lehet távozni!
Elvira???Tényleg felsőfokon képzett ápoló,és aszisztens, de hagyjuk ezt..Ryta ügy??:)Ha a telfonban okés *rat kaptál egy levezetésért, akkort miért is nem maradtál????Masszázs*ár szerinted egyenlő egy kiadós dugás *rával???Hát hol élsz te???Te nagyon ostoba vagy, meg kell jegyeznem..A telefonban meg kell egyezni valamiben, és csak azt tudod számon kérni a helyszínen..Te elmentél masszázsért masszázs *rban, és nem kaptad amire te gondoltál..Hát így jártál..!Honnan tudod hogy a többiek igazat mondanak, vagy mi van ha te tényleg semmi p*nzért sem kellettél???Miért olyan nehéz ezt tudomásul venni???