***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Ninettke sajnos egy kis aranyos lány akiben nincs tüz. Megcsinálja amit meg kell és ennyi ..10/ 5
Ninettke sajnos egy kis aranyos lány akiben nincs tüz. Megcsinálja amit meg kell és ennyi ..10/ 5
Ninettke (39)· debreceni szexpartner · Újonc · Kedves mindent tudó nagy okos!!!!!
A tény az hogy te valószínűleg nem jártál nálam!
A lehetőség mindenki számára adott hogy meg látogasson!!!!!!
Aki nálam se járt az fogja be szerintem inkább!!!!!!
Kötözködj ha másra nincs lehetőséged:D:D:D:D
Nem értem hogy neked ez miért fáj hogy ilyeneket írnak rólam!
Látszik te szimpla d...ást kapsz máshol!!!!!!!!!!!!!!
Nem érdekelnek az ilyen idióta lejárató szövegelések, pláne hogy nálam se jártatok!!!!!
Meg vagyok én nélkületek hidd el és meg is leszek!!!!!!!!
Puszim, Ninettke
Kedves Nenettke!
A tények a következők; Hozzád mindenki lestrapálva érkezik..Nálad mindenki újá születik már a puszta látványodtól is..A csodàlatos francia után mindenki hátulról èlvezi a csodálatos fenekedet..Külösen érdekes hogy így nàlad mindenkinek pillanatok alatt vège lesz,holott a pasik ezzel nem szoktak annyira dicsekedni..Amúgy mind az 5hozzászólás stilisztikailag, mind mennyiségre megegyezik..Aki ezek után hozzád megy, az meg is èrdemli:)
Ninettke (39)· debreceni szexpartner · Újonc · Írja mindezeket olyan ember aki nem járt nálam!!
Viccesek vagytok nagyon!
Nem bizonygatom amit nem kell!
A nézettség valamint a vendégköröm bizonyítja!!!!
Lehet hogy másnak szándéka véleményeket irosgatni saját magáról hogy nagyobb nézettsége legyen,
nekem erre nincs szükségem!
Nem vitázok olyan emberkékkel akik találgatnak és még csak nem is ismernek!
De engem a negatív vélemény is segít!:D:D:D:D:D:D
Lehet akármit gondolni a véleményekről, nem érint!
Szánalmas a meglátásotok!
Na szép napot nektek!
Puszim, Ninettke
Ninettke!
Nem hasonlóak a beszámolók,,hanem a stílus hasonló, és fellelhető mind az öt beszámolóban az azonosság kedves nenettke..Pl: action..mindenütt ezt a szót használod a dugásra..és a 30-as pasinak tökre jó a meglátása..Ha annyira elégedettek veled a nemlétező lovagjaid, akkor miért nem a nagyfalra írnak ki véleményt, hiszen a te bemutatkozó oldaladra te olyan véleményt fabrikálsz, amilyet csak szeretnél..hogy te milyen kis ostoba vagy..? Nem gondoltad hogy ez másnak is szemet szúr????
Ninettke (39)· debreceni szexpartner · Újonc · :)
Nem fogom bizonygatni azt amit nem is kell!
Nincs szükségem arra, hogy magamnak gyártsam a véleményeket!
A vendégeim a szolgáltatás minőségéről írnak és pont!
Aki meg ebben kételkedik, szívesen fogadom!:)
Puszim, Ninettke
Nem jelent semmit az ip cím, könnyen megváltoztatható..
Ninettke (39)· debreceni szexpartner · Újonc · Szia drága 30-as pasi!!!
Köszönöm az észrevételed!
De hidd el semmilyen formában nincs szükségem kamusss véleményekre!
De szerintem ezt a vl szerkesztősége is el tudja dönteni, mivel nm egy ip címről küldtél!
Talán azért hasonlóak, mert a vendégeim 100 százalékban azt kaptam, amiért engem kerestek fel!!!
De lehet ez alapján is ítélkezni, max egy véleményezővel kevesebb:D:D:D:D:D
De csak azt tudom mondani, nyugodtan el lehet hozzám jönni, valósak lesznek amit rólam írtak VALÓSÁGOS emberek!!!!!!!
Puszimmm, Ninettke
Az adatlapján a beszámolókat végig olvasva, amik szinte mind egy stílusban és 5napon belül íródtak, kicsit nehezen hiszem el hogy megfelelnek a valóságnak. Erdekes, hogy minden állítólagos vendég egyből ült a gép elé és ódákat zengett róla... :) :)
Oké, de tudsz ilyen ajánlani? jöhet privátban is.
Pöcörő ugy látom te nem az vagy hanem egy F..... SZ :D
:) ...Lehet egy igazihoz kellene elmenni mert még annál is belefér néha a NFVSZ :D
Sziasztok.Tudna valaki adni némi infót egy "Málna" néven hirdető hölgyről?Apróban szokott hirdetni.Hosszú szöszi hajú.
Regina (21):
Több pozitív beszámoló után 1 hete meglátogattam. Hááát... Erre mondják, hogy ízlésről nem lehet vitatkozni. Nekem Regina egy szürke kis egérke, semmi vonzó, semmi izgató nem volt benne. Pedig még csinoskának is mondanám, de sajna helyesnek semmiképpen. Megfelelő méretű, telt cicikkel bír, melyeket befelé áll a bimbó, ettől eltekintve olyan pont jó. Szóval nem olyan lány, akit ha meglátok, már állok is azonnal. Az ezredessel inkább csak babrál, a franciska gyengécske, bár irányítható, és kicsit talán ő is felizgul rajta. Az együttlétet talán kicsit élvezi.
Összegezve: nekem nem egy kívánatos leányzó. Franciska 5/10 (elmegy), action 5/10 (elmegy). Vísítva elmegy egy lövésnek, egyébként kedvesnek lehetne mondani, de nagyon, nagyon langyos.
Ahogy egy régi nagy színészlegenda mondta egyszer a bejárónőjéről ajánlásul: "Aki pont ilyet szeretne, annak szívből ajánlom."
Sziasztok!
Olyan hölgyet keresnék aki tud masszírozni (nem kell hosz profi legyen de a testápolós simogatásnál komolyabb) és vállal NFVSZ-t.
Tippek jöhetnek privátban is, ha valamelyik lány magára ismerne légyszi írjon :)
pöcörő · Kvázi-tag · Idéznék neked valami egy korábbi hozzászólótól:
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Anita Bellini most már az én ***moderálva***is elérhető :D
Végre ahogy láttam hogy kedvezőbb a szolgáltatás ellenértéke ,fehivtam Anita Bellini kisasszonyt és ugy gondolom egy korrekt szolgáltatást kaptam ettől a kis gyöngyszemtől . Ajánlani tudom bár a lakás 5 pontbol 3 kapot nálam de a hölgyike kárpotolt :)
Anita Bellini most már az én ***moderálva***is elérhető :D
Tanulság ne várj eddig máskor :)
ez bizony bukta...