Hajdúszoboszlón tudnátok ajánlani csinos hölgyeket? 18-25 körüli korosztályra gondoltam
Hajdúszoboszlón tudnátok ajánlani csinos hölgyeket? 18-25 körüli korosztályra gondoltam
itt fiuk vannak normális esetben.
Na lányok! Senki nincs benne egy kis foot fetish, lábimádatba????
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy Dorka, aki külföldön is szokott dolgozni, mikor lesz újra városunkban?
Legközelebb jobban gondold át mit irsz!!!!!
Gondold át kétszer is. A csajnak nagyon kellemetlen a szaga.
Hello!
Merciről valaki infót tud?
Hali Berettyóújfaluban valaki tud lányokat?
Irisz Zsanettel melózik. Hívd fel Zsanettet, úgyis úgy hírdet, hogy ha kell Irisszel együtt is fogad.
Hagyjátok már ezt a ninetke témát már unalmas...
Neki üzenném, hogy egyszer meglátogatom idén!!! :)
Franko · Újonc · Stanmaster!!Köszönöm szépen az infót!!Képei felketeték az érdeklödésemet ugy,hohy hamarosan elátogatok hozzá!!!Köszi szépen még egyszer!!
fő az igényesség :)
nem szeretnék olyat irni amit más irt .... Egyszer rendeld meg és tisztában leszel vele mire céloztam.
ez mit jelent?
Üdv Frankó !
Kb 2 éve jártam nála, akkor írtam is róla egy rövidke beszit. Megtalálod a hozzászólásaim közt, a legrégebbieknél.. Akkor még a tócivölgyben rendelt, azóta, ha jól tudom elköltözött. Az új képek jó eséllyel most is hitelesek. A többiről pedig jobb, ha őt kérdezed...
Jó szórakozást kívánok !
Sziasztok!
Erzsike 36 nem tudjátok, rendel még?
A vékony, tetkós lány.
Ha esetleg tudjátok az elérhetőségét, írjátok már meg.
Köszi!
pöcörő · Kvázi-tag · Vesszek meg, de ez a Stella(20) és Tyan(19) szerintem egy és ugyanaz a leányzó!
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Ruby sajnos tényleg megcsuszott pedig egy éve még ott volt a szeren .
Én már évek óta olvasom,de még sosem szóltam hozzá a dolgokhoz.De.Ninettke tényleg ott van a szeren.A beszámolókat nem maga írja,mert megkérdezi távozás előtt,hogy kell-e a titkos kód?A karok -e véleményt írni.Én nem kértem,mert nem vagyok valami nagy gépelő,de szinte ezeket írhattam volna én is .Minden szóról szóra igaz.Már voltam többször,ha már visszatérő vagy teljesem más, sokal odadadóbb,nem mintha elsőre nem lett volna az.Csak ajánlani tudom, aki a minőséget keresi és az árak is átlagosak...
És mindenki tudta a TITKOS KÓDJÁT amivel írhat véleményeket az adatlapjára.