Értem, adnál egy elérhetőséget privátban?
Szimpatikus hölgy vagy, szeretnélek meglátogatni ha van rá mód.
Értem, adnál egy elérhetőséget privátban?
Szimpatikus hölgy vagy, szeretnélek meglátogatni ha van rá mód.
Sajnos ezt akkor nem ismertem fel,mert nem sok ilyenre emlékszem hogy jártam volna így..Mindig úgy utólag esik le..Nem nagyon vagyok én ilyenben benne hogy hogyan néz ki egy ilyen pasi..szóltam hogy nem bírom,de az volt a válasz, hogy ő így nem megy haza..Majd ha legközelebb előkerül, majd tisztázom vele..De szerintem letagadja..Nincs az senkinek se a homlokára írva hogy mit vett be..Sajnos..Ezt tényleg a csajoknak szántam ezt az írást, hogy tanuljanak belőle..Én bírom a szexet hidd el,meg szeretem is,de van egy pont amikor azt mondod hogy húúúúúúú ilyen esetben..Amúgy rákérdeztem mikor megjött,vicc az egészben, és letagadta hogy szedett be valamit..Ha egyedül rendel az ember, nehéz,mert lehet nem tudod kitenni..vétlen vagy..le nem lőheted ha nem megy el:)))
Paulus!
Igazad van,és tisztában vagyok ezzel is..Nekem az elvvel volt bajom,mert én vigara nélkül is bekapom, és nyelem,,sőt..még ki sem köpöm mint a legtöbb csaj..Csak ez egy átverés volt, és nem is szolgáltam rá..Én úgy tudom, hogy gyógyszer nélkül ez úgy megy: Mejön a vendég..Tusi együtt, vagy anélkül..majd kis puszi,csók, egy jó kis natúr francia, majd elmegy,és kicsit pihi,amíg újra akció képes lesz a vendég..Addig, masszázs,simi,bújás..Aztán újra szex, akár minden póz,válogatós sosem voltam..Majd elélvez a vendég, fürdés, fájdalmas búcsú, és nálam mindig utólag f*z*tés, és annyit f*z*t,amennyit volt,meg amit kapott..Ez egy fullos program,nyilván a félóra az más..de az *ra is..Na én az egyóra helyett ha nem jönnek utánna, és nem jön össze mert még kell idő az akcióhoz,várok,és nem teszem ki a szűrét..És leteszi nekem az ágyra a fél idő *r*t???Neked nem volt még amúgy sem olyanban részed hogy a végén azt mondod hogy igen, ezt ilyet mégegyszer semmi p*nzért nem csinálom..És igen, az esik rosszúl, hogy olyan végzettségem van,amivel az angoloknál nem annyi p*nzt keresnék tisztességes melóval,hanem a négyszeresét amit leírtál..De még nem lehet..De azon vagyok hidd el,mert ez időnként nem egy hálás szakma..Ha nálam éjszaka bedrogozva, beb@szva beesne valaki, hát attól is kész lennék,ezért is nem melózok éjszaka..sajnálom azokat a lányokat, akik erre rá vannak kényszerítve..
Szia Julcsika!.
Mindenféle, támadás és kötekedés nélkül pusztán a véleményedre lennék kíváncsi. Szerinted mi történt volna ha az előzőekben említett problémádat az ide beírás és a telefonban a szám "ne vedd fel" nevesítése helyett mondjuk valami ilyen párbeszéddel próbálod megoldani:
Ne haragudj hogy megkérdezem de bevettél valamit vagy csak ennyire izgató vagyok számodra? Mert tudod nagyon furcsának találom hogy még ennyi idő után is folyamatosan merev vagy. Ne haragudj de szeretnélek megkérni hogy ezt most fejezzük be akkor mert egyrészt már az időd is lejárt másrészt nekem ez már megterhelő és fájdalmas. Legközelebb pedig kérlek akkor keress ha nem vettél be semmit előtte vagy pedig beéred rövidebb alkalommal is.
Vagy valami hasonló..
"Kedves Julcsika"! Ha napi 70 hívásodból csak 5 vendéget fogadsz és azokat is fél órában ***moderálva***!!!!! Még ha az albira meg a szükséges dolgokra elnyomsz 150 ezret akkor is 450 ezer tiszta pénzed marad!!!!!! Ez 1500 euró amiért még a németeknél is igen keményen kell megdolgozni napi 8-10 órában! Te ezt napi 3 óra munkával keresed meg. Nem kell sírni ha valaki teljesen kitölti az idejét és kőkeményen szopat a teljes idő alatt. Ennyi p*nzért bírni kell, ha nem megy akkor tényleg elmehetsz 60 ezerét a Tacskóba árufeltöltőnek, igaz, hogy ott nem kell bránert nyelni de ugyanúgy lestrapálnak 5X kevesebb p*nzért mint amit most keresel. Ezen gondolkozz el!!!!
Jó, akkor nem regizek ki..Majd időkként megjelenek, ha a szolgáltatók érdekében reagálni kell.De nem megyek messzire, és addig is figyelelek..Bár nem tom minek, mert még ahány vendégem volt, mind pocskondiázta a fórumot...szerintük már rég elvesztette a hitelességét pontosan az ilyen macur és társai miatt..Acsarkodni, és lejáratni járnak ide az emberek..
Julcsika... Meglepődnék, ha tudnád, kivel "beszélgetsz"... :) De, örülök neki ha kiregisztrálsz, legalább egy ilyen mocskos szájú kényszerk.rvától megszabadúl a fórum. Minden jót és kitartást neked a napi 70 hívásos vendégkörödhöz! Öröm lesz Téged elfelejteni! :)
pöcörő · Kvázi-tag · A Polírudvar eme szélső lakásában tényleg történnek néha érdekes dolgok.
Épp velem és az említett Mara nevű hölggyel esett meg, hogy érkezésemkor egy fekete hajú hölgy fogadott, aki vékonyabb is volt mint amit aképek alapján vártam.
Szóvá is tettem a hajszínt, mire közölte, hogy mikor milyen neki...most éppen nem vörös, mert legutóbb meg az volt. (Értitek! Vörös, de feltett egy szőke képet magáról!) Mindegy.
Közepes élmény volt.
Hazaérve jobban megnézve a képeket viszont rájöttem, hogy hülyére voltam véve, mert a képen lévő hölgy nem ugyanaz, mint aki engem fogadott. Ezt a testén lévő egy-két egyértelmű "jelből" nem volt leszűrni.
Hát ilyen ez a polírudvar.....
pöcörő · Kvázi-tag · Ha valaki a közeljövőben felkeresi REGIKE(25)-öt légyszi vigyen már neki egy rúd kolbászt, mert úgy látom erősen alultáplált és szó szerint kilátszódnak a bordái!
Köszi!
Dugnék én...kedves Dog! De te egy nőnemű vagy itt...Ne is tagadd,már régen írták, meg te le magad..De én a nőket is szeretem!!!Jöhetsz:))))
Nem f*z*tsz eleget még bon bon is ...???? De rossz
Jobb ha abba hagyod ezt a szakmát mert itt nem okoskodni kell hanem dug....
Keeeeedves durmollka!!!
Poénos,és vidéki hangulatomban találtál, mikor a megúszhaSSát nem írtam vissza megúSZHATJÁRA , mert nem gondoltam hogy itt mindenért a szemét veszik az embernek...Nem gondoltam hogy egy teljes azonosulásnak hivatott nyelvtanilag formátumnak kiveszik az ember szemét..Már akkor tudtam, de gondoltam, barbár népnek nem mndegy?????Ejjjj, remélem a barinőd punciját is így ápolod, mint az én helyesírásomat..:)))))Ja, nem örülök..-örülök, egy nap min 70 hívásom van, hírdetés nélkül is...akkor mit is kívánhatnék még???Mindenkivel jó fej vok, de ezt itt hanyagoljuk..A vissza járó vendég indexem 70%.os...szerinted???És ezekkel az emberekkel is eldönthetem hogy hogyan szeretném,milyen pózban,nekem,melyilkbem jobb...mert sem hülye,sem igénytelen nem vagyok..nem beszélgetek veletek.,mert uncsi...Az én vendégeim nem is ismerik a fórumot,mert azt mondják hogy ott csak szar, és manipulált emberek vannak...Úgyhogy ennek függvényényében legyetek jók,és szoba tiszták!!!
Ja, rólam száljatok le,mert szerintem van a saját szobátok tájékán seperni való..Jó éjt,és az én neven FANTOMINA,búcsúzom tőletek,kérem a kiregisztrációmat!
Kedves macur!!!!Sajnos csupa kisbetűvel írtam a neved, mert annyit is érsz....Nem vagyok, és nem is leszek árufeltöltő/mint írtam én attól több vagyok/...Lehet ez csípi a szemed????Engen nem érdekel hogy itt ki milyen néven beszélget, hisz ismerek mindenkit már rég.Úgy hogy lehet itt ugatni , engem ugyan nem érdekel...Tudom hogy itt ki az a pasi akinek számít a véleménye, és ki az, aki cirkuszi bohócnak lett ide téve...vagy esetleg másnak???? Csak folytassátok uraim, jól áll ez néktek!!!!!
Hali
Ma voltam Klaudyánál felhívtam telefonon aranyos volt kedvesen elmondta a tudnivalókat, érkezésemkor és előtte is hívtam ő nyitott ajtót nekem, bemutatkoztunk egymásnak még vittem neki egy bon-bon-t is :) (remélem ízlett neked Klaudya :) )
Gyors zuhany aztán megmutatta a francia tudását, az óvszert szájjal helyezte fel :)
Nagyon ügyes volt, pózváltás 69-re de mivel jó pár hónapja voltam utoljára nővel meg jól is csinálta ezért már ott végem lett... :) A végén egy jót beszélgettünk.
Visszatérek az tuti :)
van jobb dolgom is mint ezt a fórumot olvasni állandóan, azért nem írok ide mindig, de lehet ezt nehéz ésszel felérni.
ha van egy minimális önbecsülésed felfeded a kiléted vagy mélyen elhallgatsz...mert ez már teljesen átfordult abba, hogy inkább te vagy akivel vigyázni kell, és ha netalán helybéli vagy akkor véletlenül sem lenne jó ha valaki hozzád menne mert ugyebár nem ússza meg ha akár csak csúnyán néz rád.
Julcsika, látom nem érted, hiába írtad le, hogy SZOLGÁLTATÁST nyújtasz, nem érted, hogy minek kell a szolgáltatás tartalmának lennie; hogy igen, egy szolgáltatást kell nyújtani, tehát a vendég a p*nz*rt elvár valamit, ami több annál, mint amit leírásod alapján Te nyújtani tudsz. És itt nem a technikádról van szó. Ahhoz pedig semmi közöd, hogy a vendég Rád vagy másra költi a p*nzét.Örülj neki, ha akad még, aki Hozzád elmegy a p*nzét költeni. Teljesen mindegy, hogy az félórai vagy két napi jövedelmét adja Neked, meg kell becsülnöd a vendéget, kif*z*ti az *rat, és cserébe testi-lelki minőséget kell nyújtani. Továbbképzés gyanánt nézd meg az American Gigolo című filmet (Richard Gere), hogy kell hozzáállni a szakmához. Egy későbbi kommentedben a "megúszhaSSa" meg viccnek is rossz. "Gyökerező" megjegyzésed szintén Téged minősít. Ezen kívül sérelmeim Veled kapcsolatban nincsenek, de találkoztam már a megnyilvánulásod alapján Hozzád hasonló rideg-kelletlen-flegma lányokkal - és az ellenkezőjével is -és szeretném, ha az utóbbiak jutnának vendégekhez, mert ők tényleg megérdemlik. Őket nagyon meg szoktam becsülni.
Szedd már össze egy kicsit Magad, ez a stílus amivel fröcsögsz és osztod az észt, nem pont azt mutatja, hogy Te bármivel is magasabban kvalifikált lennél egy árúfeltöltőnél.... Nem veszed észre, hogy lassan mindenkit, még a legnormálisabb fórumozókat is Magad ellen fordítod?! Legfőképp, mi az hogy, "viagrás jóskát meg bízd rám, nem úszhassa meg senki büntetlenül..." Te, fenyegetsz egy hozzád rendszeresen járó vendéget..???? Úristen, ez már a legalja, ennél mélyebbre nem sülyedhetsz. Bravó.
Jaj marcus professzor..ne számoljon nyár annyit mindig, mert még a végén belezavarodik, úgy mint mindig..viagrás jóskát meg bízd rám, nem úszhassa meg senki büntetlenül..de ez nem rád tartozik..az iq-val meg vigyázz, mert sokszor derült már itt ki hogy neked abból bizony kevesebb jutott mikor osztottál..Olyankor mindig eltünsz egy kis időre..olyan kiírthatatlan fajta lettél, mint a poloska..Tudod, az még az atom támadást is kibírja..
...megbecsült örömlány átlag alatti iq-val egyébként is max valami hulladék valóságsóba lenne jó...
bukta.