Adrienn(21) - Újkerti rendelő, panel legtetején. A lány csinos szolis plázacica de ennyi minden pozitívum. Hozzáállás katasztrófa,más is írta: majdnem sír. Félidőben inkább eljöttem.
Adrienn(21) - Újkerti rendelő, panel legtetején. A lány csinos szolis plázacica de ennyi minden pozitívum. Hozzáállás katasztrófa,más is írta: majdnem sír. Félidőben inkább eljöttem.
Zandras!
Nekem is jöhet info! :)
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Debora 19. anyitrola hogy nem driszkét! nagyon büz nem ajálom senkinek. Semi iledelem ês még a munkája sem jo!
Engem is érdekelnének a részletek.
Hello Zandras!
Engem is érdekelnének a részletek!!!
zandras · Tag · Üdv!!! Ment!!!!!!!
Sziasztok! Szilvivel van valakinek tapasztalata? Örülnék ha megosztaná velem. Köszi
Hello Zandrás!
Lehet tudni valamit erről a gyönyörűségről???Mit csinál,mit vállal,tarifa,stb???Lehet privibe is..Köszi!
zandras · Tag · Uraim!!! Örömhir!!!!! A masz. oldalon lévö Mya megerösitte hamarosan Debrecenben lesz elérhetö!!!!!!!
Barbi 21 röl valaki valamit?
A Csini nevű hölgynél járt már vki? Mik a tapasztalatok?
ember te miről beszélsz?
Lehet meglepődnél! :)
Szia Bush,
Ha van személyes tapasztalatod Netta 20-ról, megosztanád részletesebben? :) Mindne érdekel róla. Lehet privátban is.
Köszönöm
:) Julcsika privin kérnék egy elérhetőséget! Kaphatok??
Julcsika!!
Privátban én is rádkattannék!!!!:)
Sziasztok!
Még új vagyok itt. Hosszas nézelődés és telefonálgatás után nem tudtam eldönteni, melyik lányhoz menjek. Ezért gondoltam, hogy kikérem a fórumozók véleményét.
Nekem igazából a NF a fő attrakció. E célból szeretnék találni egy szolgáltatót, akihez akár rendszeresen is eljárhatnék e célból, ha beválik.
Kit/kiket tudnátok nekem ajánlani, aki/akik nagyon jók ebben és alaposan lerendeznék (NF) az ezredest? :) Kritériumok: szép bőr, szép fogak, igényes külső.
Előre is köszönöm azoknak, akik megtisztelnek a válaszaikkal!
Julcsika! Én is szeretnék egy elérhetőséget, muszály meglátogatnom téged :D
A stilus maga az ember...
Acsarodni, és minősíthetetlen stílusban írni egyedül Te kezdtél itt, Julcsika.... Részemről befejeztem ezt a meddő beszélgetést, ahogy látom, nincs befogadópálya a negatív kiritikára, ami leginkább a stílust minősítette.