***moderálva***
Tehát az átlag keresettel rendelkező ember már a szemedben egy proli aki érezze magát megtisztelve ha beakaszthat neked? Hát gratulálok. Meg is érdemelted, hogy megszivatott a viagrás...
***moderálva***
Tehát az átlag keresettel rendelkező ember már a szemedben egy proli aki érezze magát megtisztelve ha beakaszthat neked? Hát gratulálok. Meg is érdemelted, hogy megszivatott a viagrás...
Ki vagy Te Julcsika?
Mert ez a név csak kamu, ha olyan szókimondó vagy ird ki a neved ami alatt szerepelsz .
Lehet sikered lenne a mazo-szado kedvelők között akiket megalázhatsz.
Ja, és a polc pakolás vicc volt..Sem a képzettségem, végzettségem, sem az anyagi hátterem nem olyan, hogy arra nekem szükségem lenne...Legyél te is jól menő, keresett, megbecsült öröm lány, és nem lesz gondod semmire..Itt acsarkodni az igazadért meg pláne..ennyi
Ugyan már fiúk...Mit finomkodtok itt???IGEN IS! Ez egy SZOLGÁLTATÁS amt mi nyújtunk..és ha valakinek 2 egész napot kell dolgozni érte, az NE F*Z*TŐS lányokra költse már a p*nzét, hanem vagy vegyen a gyerekének valamit aminek örülne, vagy az anyukájának, vagy a szeretőjének egy csokor virágot! Ha nincs p*nzem, én sem megyek Welness hétvégézni, pedig megérdemelném..Hanem veszek kenyeret belőle..Miért nem látjátok már be hogy az a lerágott csontozatú mondat megállja a helyét..Nekem ha egy vendég oda jönne, és azt mondaná hogy az anyja nyugdíját hozta Nekem, akkor valszeg én adnék Neki még annyit, hogy vigye haza..Miért kellett ezt a témát ide tenni????Ráadásul újra, és újra..Én hoztam fel???? Legyen már elég, és magatokkal foglalkozzatok mán könyörgöm!!!A jó qvát meg nem szét pocsékolni meg szét sz.patni szokták mindenféle segédeszközökkel,hanem megbecsülni...De lehet tévedek..Nyugodtan írjatok még, égetni, de valami új témával gyertek már, mert ez rettentő unalmas már..Köszi
Vl kereső beirod Ágica és már meg is van :P
Nem szerettem volna belefolyni, de meglátásom szerint ezzel az utolsó kedves kis bejegyzéssel túllőttél a célon. Ha ennyire nem tudsz túllépni a "sérelmeden" (hogy egy k.rvát megb.sznak..-már bocsánat!), akkor tényleg menj a tescoba polcot feltölteni, csak vigyázz, meg ne emeld magad... Utószóként idézlek: Lépj túl a nemlétező sérelmeiden, - legfőképp NEKED tenne jót!
pöcörő · Kvázi-tag · Ezt kár volt kiadnod magadból....
Ugyan már kedves durmoll...Látom nem veszi be a gyomrod könnyen ezt a " mire is költsük p*nzünket" című dolgot..Csak tán nem megszólalt a lelki ismereted ha van neked olyan is???? Tudod mit??Soha nem mondtam én még ilyet szinte senkinek, de aki egy ilyen okoskodó és rosszindulatú gyökér mint te vagy, az szerintem ne a gyerekére, szeretőre, zöldségesre, meg étteremre költse, hanem gyógyszerre a patikába..A paraszt meg egy konkrét vendégem volt,de amennyit itt leszűrtem az írásaidból, még akár te is lehetnél:)))))) Lépj túl a nemlétező sérelmeiden, szerintem mindenkinek jót tenne!
Üdv!
Maya29 ről szeretném megosztani a tapasztalatomat. Nagyon megtetszett a képek alapján, aztán sikerült is egyeztetnünk, majd a cím előtt még pontosítás, polírudvarban elérhető, bejutás kissé körülményes ahogy már írták is az emeletes téma, de aztán siker, egy szexi fehérneműben nyitott ajtót viszont sokkal véknyabbnak tűnt mint a képek alapján, még egy gyors egyeztetés aztán irány a tusi, de kicsit várni kellett mert épp egy másik MT használta:) sokakat zavarhat egy ilyen, de engem nem mivel nem volt találkozás a folyosón, erre azért ügyelnek a lányok. Fürdö átlagos semmi extra, majd vissza a szobába és a hölgy gyorsan le is dobta szinte az összex textilt, csók majd francia jött amit lelkesen és viszonylag jól csinált, nekem tetszett, aztán kiprobáltunk pár pózt, kellemes nyögdécselés jól rámozgott szóval nem az a fadarab effekt. Összességében volt egy kis logisztikai fennakadás, de ez nem von le a hölgy hozzáállásának minőségéből, Arcra helyes, alkatra kissé vékonyabb de azért egy csinos lelkes nő,volt már jobb is meg rosszabb is, nekem egy középmezőnyös, ezek az én tapasztalataim voltak.
Sziasztok!
Még új vagyok itt. Hosszas nézelődés és telefonálgatás után nem tudtam eldönteni, melyik lányhoz menjek. Ezért gondoltam, hogy kikérem a fórumozók véleményét.
Nekem igazából a NF a fő attrakció. E célból szeretnék találni itt Debrecenben egy lányt, akihez akár rendszeresen is eljárhatnék, ha beválik.
Kit/kiket tudnátok nekem ajánlani, aki/akik nagyon jók ebben és alaposan lerendeznék (NF) az ezredest? :) Kritériumok: szép bőr, szép fogak, igényes külső.
Előre is köszönöm azoknak, akik megtisztelnek a válaszaikkal!
degye75 · Lelkes újonc · Sziasztok!
Írnék én is valakiről... :-)
A múlt héten - hosszas tervezgetés után - eljutottam Niki (30)-hoz.
Telefonon már érdeklődtem nála korábban, nagyon szimpatikus volt már a hangja alapján is.
Megfutom a szokásos köröket, már amiről írni szoktatok: a környék Debrecen északi része, a parkolás egy kicsit nekem körülményes volt, mert éppen a metrót villamosvonalat építik. :-)
A bejutás nincs túlbonyolítva, nekem mégis sikerült elbénáznom egy kicsit, köszönhetően a tapasztalatlanságomnak... :-)
Az első meglepetés akkor ért, amikor megláttam: nem ilyennek képzeltem el... :-) De semmi gond, nagyon tetszett a látvány. Kedves arc, nagyon csinos alak - engem egy ilyen kis "nesze semmi, fogd meg jól" ruhában fogadott.
Az hogy hány éves, ne kérdezzétek - ugyan mit számít, mikor nagyon jól karban tartja magát, és nála egyébként sem ez a lényeg.
Könnyen beszédbe elegyedtünk, nagyon közvetlen, figyelmes volt velem. Megfürdetett (fürdőszoba, tusfürdő, törölköző oké) , aztán tettük, amit szerettem volna ... és úgy, ahogyan szerettem volna. Teljesen jó volt. :-) És - atyám - azok a hatalmas kék szemek beleégtek a retinámba... :-) És szinte végig a szemembe nézett.
Közben kedélyesen beszélgettünk erről-arról, olyan érzésem volt, mintha már régebbről ismernénk egymást. Asszem ezt hívjátok ti "barátnő-fíling"-nek. :-)
A végén újra lefürdetett, végig dumáltunk, így utólag olyan volt nekem, mintha nem is a szexről szólt volna az egész, hanem a trécselésről, miközben szexeltünk is egy jót/kellemeset.
Egy fél órát töltöttem nála. A végén egy ***moderálva*** esett ki a zsebemből. ;-)
Szóval részemről ajánlott társaság Niki. Kellemes megjelenésű, nagydumás, eszes.
És utólag visszagondolva - még egy kis látens grátiszt is kaptam tőle.. ;-)
Nekem nagyon szimpatikus volt!
Ez volt az én szubjektív véleményem - a többi rajtatok múlik.
Szép estét mindenkinek!
darklord · Újonc · Mert úgy indult a beszámoló, hogy megneveztem a csajt, aztán megsajnáltam . Igen , tudom ez nem az a hely, de ez már így marad.
Lehet másnak meg hibátlan lesz. Ami bosszantó volt, hogy a szexi képek mást ígértek,
helyette egy az aktust hősiesen túlélő leányzót kaptam.
azaz túllőtt - nem bírja követni a sebességem ez a vacak:)
Köszi az infokat. Julcsika sajnos túllőt a normális kategórián -egyrészt a parasztozással,az egész nem "ügyfélorientált" világnézetével, másrészt - iletve ennek részeként - hogy jön ő ahhoz, hogy megmondja, hogy a potenciális (és potens:)) tehetős vendég mire költse a p*nzét?? A vendég döntése, hogy szolgáltatóra költi vagy szeretőre. Az meg Julcsika logikáját követve nem semmi lenne, ha a zöldségeshez beugorva az azt mondaná, miért nem megyek inkább étterembe...
Fütyülős · Őstag · Nagyon f@sza a link!
Sziasztok, gyűjtöttem Nektek néhány infót.
Bevezetőben azér muszáj megjegyeznem, hogy Julcsika hozzászólásai tejjesen normálisak voltak, szerintem megszívta, kár fikázni. Mindegy, jön a lényeg, mit tuttam összeszedni:
Tina 23: régi bevált hely a ví ztorony közelében, megtucc állni, kis séta, normális kéró, normális ***moderálva***. A kislány olyan mint a képeken, fiatal, szép, kicsit hüvösnek tűnik, de amikor a tárgyra kerül a sor, nagyon hozzáértő! Cicimániásoknak nem ajánlható, minden más szempontból rendben van és még okos is.
Adrienn 21: város északi fele, buszvégállomások kerülete, de normális panel, elmegy-fürdőszoba. A lány megfelel a képeken láthatónak, nagyon csinos! Cicimániások előnyben! Egy baj van, nagyon nehezen viseli a szakmát. Annyira, hogy már attól kezd érdekes lenni, hogy húzódózik! Muszáj megint rávenni, értitek?! Már aki erre rá tud hangolódni. Mindenestre a körítés rendben van.
Netta 20: na ez érdekes. tűzlovagok, panel, minden a szokásos, a kislány valós, csinos, kedves, cserfes, vidám, készséges, tejjesen barátnő fíling, annyira, hogy hihetetlen, nem vicc!! Ráadásul mesél, jópofa és mintha élvezné, ki kell próbálni, nna.
Lili 26, Roni 19 érdekel, valami infó?
Nacsá.
Ez a világ lényegében üzleti alapon működik (szolgáltatás), mégha itt-ott emberi-érzelmi dolgok is színezik.. De! Nem a megbántás vagy nem megbántás a lényeg, hanem aki nem alkalmas a pályára, azt jobb mielőbb mindenkinek megtudni - suszterhez, fogászhoz, stb sem mennél szívesen, ha nem ért hozzá, ha nem alkalmas rá -és segíti, gyorsítja a tisztulási folymataot, ha ez inforásegítéssel elterjed. Ha elcseszik a cipődet, ha kihúzzzák a jó fogadat, nem arra fogsz gondolni, hogy istenem, nem fair megbántani a pancser szolgáltatót. Az igazsággal azt kapja, amit szakmai értékén képvisel. Sok lány azt hiszi, alkalmas erre a szolgáltatásra, mert hogy könnyű kinyitnia a száját vagy széttenie a lábát, csakhogy egy kicsit is igényes féfi esetén ez messze nem csak erről szól. Ha mindenki csak saját tapasztalata után tudja meg a szolgáltató valódi silány értékét, az tömeges károkozással jár! És ellenkezőleg, a pozitív hírek megerősítik a jó szolgáltatókat - gondoljatok Adri 18 esetére, hány kuncsaftot köszönhetett a jó hozzáállásának és az ebből következő egyértelműen pozitív visszajelzéseknek. Szóval akkor vagy fair, ha megírod a hirdető művésznevét, és nem akkor, ha nem.
Üdv!
Lehet, hogy rá fog ismerni a látogató, csak akkor már késő lesz és pontosan ugyanúgy fog járni, mint ahogyan te is. A fórum tényleg arra lenne jó, amire az első mondatodban rá is világítottál, amikor leírted a véleményed a leányzóról. Légy nyugodt, jártak már mások is így mint te és még fognak is, de te most senkin sem segítettél. Maximum magadon könnyítettél kicsit, hogy közzétetted az esetet, de ez így teljesen hasztalan dolog volt a közösség számára. Mert gondolhatod azt, hogy az általad színvonal alattinak tartott hölgy másoknak esetleg megfelelő lesz, de akkor miért tüntetted fel nem épp pozitívan, még ha név nélkül is tetted azt. Ez így csak sok hűhó semmiért. Ha tényleg gyenge a mutatvány és a te értékítéleted szerint a hölgy nem való a hirdetők közé, akkor viszont csak úgy vállalod fel a saját véleményedet, ha megnevezed őt magát is, hiszen segíteni csak így tudsz "makktársaidon". Vagy nem jól gondolom...?
https://videkilany.hu/kereses/talalat?sortkey=FBi3eaTs&nev=%C3%A1gica Ágica soha sem volt Fanni!! -és nincs köze a nagyerdőhöz.
Én Ninivel értek egyet!
Én tegnap voltam egy lányál és nagyon nem volt jó! Le is írtam egy-két kommentel ezelőtt és a nevét sem titkoltam! Nem lejáratni akarom, csak a nemtetszésem írtam meg és hogy mit tapasztaltam! Lehet valakinek ez így fog tetszeni! De lehet segítek valakinek hogy ne járjon úgy mint én!
Ez a fórum ezért van! Ne titkold a nevét ha már belekezdtél!