Hello!
Szabina 38-ról tudna valaki valamilyen információval szolgálni, kapcsolatteremtés, idő"számítás", illetve rendelési árak?
Hello!
Szabina 38-ról tudna valaki valamilyen információval szolgálni, kapcsolatteremtés, idő"számítás", illetve rendelési árak?
Kedves Meli Cica !
Nagyon jó, amit írsz...remélem, a való életben is így van.Hamarosan meglátogatlak. Puszi. Szilárd
Pál-Pusztai · Őstag · ..a képek alapján nem is értelek, hogy kerültél oda? :)
"Árpád Lőwy" · Újonc · Úgy ahogyan írod, csinos kis bestiának tűnik. A telefonos egyeztetés sem hagy kívánnivalót, csak hát a valóság egy kicsit más, mert az ígért 85-ös méret, 75-ösnek is picike. Ez az egyik gyengém. Így már az is érthető, hogy az alsóbb méret miért nincs megadva, mert teljesen eltér, még alakra is a képen láthatótól. A tájékoztatásban a p-ón kívűl, minden benne van a nem túl alacsony alapban aztán még sincs, mert + 3, még. Az hírdetett belvárosi lakás a doberdóhoz közeli, inkább! A lány egyébként picike és kedves, de összességében a kategóriájának á.. - érték arányát ezek után, túlzónak tartom. Mindezeket a helyszínen összevetve a távozást választottam a lány helyett. Mikor tanulják már meg a lányok vagy inkább a strigolettók, hogy a valótlan vagy részben valótlan hírdetések, hosszú távon nem térülnek meg? Mert, visszafordulhat a vendég, megírhatja a hozzászólásban és elmondja sporttársainak is. Már jó ideje az ilyenek miatt, már más városba járok, de tudom, hogy nem vagyok ezzel egyedűl. Remélem, hogy segítettem!
sziasztok tudvalaki infot regike 25röl megköszönném
Úgy tűnik, az én bejegyzésemre reagáltál - viszont én Bence22-nek a Barbi 21-es kérdésére válaszoltam. Sziszike-Vivienől nncs infom. Érdemes mindig megnézni az "Előzmények megtekintése" linket. Üdv.
Sziasztok!
Új vagyok itt, tudtok infot adni/írni, hogy ki(k)hez érdemes menni? Olyan 24-25 éves kortól felfelé. Köszi a segítséget.
Okés,akkor ő lesz a "ló nincs a szamár is jó",nem baj úgy is sietek.Köcsi,csasztok
Elég régen, talán egy éve voltam nála. Nem csúnya és valamelyest csinos is, de nem villanyozott fel. Semmi baj vele, de nekem fantáziátlan, pontosabban nem volt igazán vevő az ötleteimre. De a helyi mezőny többségéhez képest pozitív és kedves (de azért nem barátnő fíling) volt a hozáálllása, csak nekem semmi különös -felejthetően átlagos. Ízlések és pofonok... egy próbát mgérhet, Neked lehet hogy bejön.
Uraim Sziszike20 ill. Vivien18 (mondjuk ugyan az) valami infó?Köszi
Julcsika egy állneven hirdető szolgáltató..Nem adja ki magát, csak kavargatja amúgy itt a légkört..Hátha egyszer kiderül ki az,és látogatható is lesz..érdekes nő lehet amúgy..
Kun, tejesen igazad van..Vannak itt lányok már többen akik Pestről járnak le, pesti *rfolyammal..Zsanett, Írisz, Lola, stb...De igazad van a minőség *r érték arányában..
Uraim!
Julcsikárol beszámoló ?
Engem is érdekelne a kicsike :)
Hello!
Valakinek van infója Dya nevű hölgyről? Apróban szokott hírdettni!
üdv
Hello
Majd tegyük tisztába a ***moderálva***, ettől függetlenül persze értem mit írtál.
Kinek mi a sok és mennyi, milyen sz_o_l_g_á_l_t_atásér???? Költői kérdés, de mondok egy példát.A Zsanett lakban például ottjártamkor nem volt ajtó a szobán, holott 2en vannak a lakásba és ***moderálva***.Na az például sok, nincs arányban az @r érték. Bár jóbőr a csaj ez kétségtelen. Ugyanez a time Csillánál is ugyanennyi, és egyedül van, nincs kolléganő.Nyílván magasabb mint az átlag, de ebben a kategóriában teljesen normális. Másik példa Elvira.Ő nem valami olcsó zsíros hideg sz@rral keni be a hátad, utána meg fordulj meg oszt kiverem kategória. Ő is megér annyit amennyit kér. De nyugodtan válogassatok az apróhírdetésekből is. Én is kipróbáltam egyszer, meg is bántam.....
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Igen, valóban így van..De egy kis masszázs egy fanciáért 1óráért ***moderálva***..A másfèl óra amiben szimpàtia alapon lehet több is, az ***moderálva***.Az neked nem sok debreceni viszonylatban?Jó neked...
Ott én is jártam.Mármint azon az oldalon. De a képeket elnézve természetes, hogy nem ***moderálva***. Ezzel semmi baj nincs, ha olyan a munkája
Üdvözlet a Sporttársaknak !
Szeretnék érdeklődni, hogy meogosztható tapasztalatot szerzett-e már valamelyikőtök Christin (21)-ről ? Ha igen, szíveen fogadnám. Csinos kis bestiának tűnik, gyűlnak a kedvencjelölései, is, "kíváncsi" letten no...
Jó vadászatot kívánok !
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Na kedves Makktársaim,amit Mya35-ről megtudtam ma..
Az egyik konkurens lapnál meg lehet találni, ott ahol többnyire Pestiek hirdetnek, és egy nagyon igazmondó,és minden téren korrekt leírást tartalmaz a szolgáltatókról..mert ha nem, akkor ott jön a bünti..:)Remélem mindenki rá ismert..Ott 42 hozzászólásból kiderül hogy egy minden téren kiemelkedő tehetségű masszőr,mindenféle francia tudományokkal befekójezve..NF,Kf,gumis francia,stb..extra barinőfeeling, csodálatos látvány,vagány,nagyon széparcú csajról beszélnek ott..én rákérdeztem ma a leányzótól az *rfekvésre,és hogy mit lehet m*nny**rt..Nagyon erősen pesti,és borsos *r..Én egyszer tuti kipróbálom majd,de annyiért nem lehszek nála törzsvendég,bármennyire hiper-szuper is..ennyi..
Na erre a Myára kiváncsi leszek....
zandras · Tag · Ment!!!! Hétfön érkezik, délutántól valszeg elérhetö lesz!!!!!!