Üdv.
A Bogi és Vali két külön hölgyemény.
Én személy szerint voltam velük pároson, minden rendben volt.
Bogi nagyon odaadó, igazi BF.
Üdv.
A Bogi és Vali két külön hölgyemény.
Én személy szerint voltam velük pároson, minden rendben volt.
Bogi nagyon odaadó, igazi BF.
Mya de jól néz ki!
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Üdv!
Kérd őket párban és kiderül!
T.
Gabóca
pozitívumok: szép arcú, csinos, korrekt
negatívumok: nem ő kezeli a telefont, egykedvű, hallgatag, egyáltalán nem BF
Járja az országot. Banya ám, mert tavaly volt 90 éves, most meg letagad...
Akko igaz-e, banyaaaaaa? :DDD
Szia, Orfeusz !
Visszanéztem a fotókat, meg fel is hívtam a Valit...tudod, a kíváncsiság:) Lehet, hogy nagyban igazad van, eddig nem figyeltem fel rá, valószínüleg ugyanaz a csaj. Legalábbis a hangja is ezt árulta el. Viszont ebben az esetben is jó a hölgyemény- bár én eddig csak Boginak ismertem :)
Üdv !
Bogi és Vali ugyanaz a hölgyemény ? Nagyon sok az egyezés ! Talán Ő is átverés és kettős hirdetése van ?
Valaki tudja az igazságot ? vagy csak " Mulder ügynök " :))
Kedves "Sorstársak" :))
Tegnap voltam Bogi 30- nál (Debrecen). Ajánlom mindenkinek..finom, iilatos, a franciskája ámulatba ejtő, a lovaglótekhnika meg méginkább:)).
És van kivel beszélgetni is. Igazi barátnő feeling !
A banya, a képek alapján, teljes mértékben helytelen.. de tényleg, mit keresel a debrecen oldalon ??..
Csak tátom a számat! :D ....no meg kacsintok. Hát nem látod? :P
Te micsinálsz itt, banya? :D
:o ;)
Azért most kissé bánom, hogy nem vagyok szombathelyi... :)
Köszi hogy szoltál legközelebb figyelek.És sajna én sem ismertem meg,nem maradt időm.
Hajni (30 éves): valaki valamit tud róla? :)
A chaten azok elérhetőek akiket bent látsz! A többit vagy privát üzenetben vagy telefonon. :)
Szia!
Belép= bejelentkezés.
kanossrác · Lelkes újonc · Sziasztok! Ezen a megújult chaten azok is elérhetők akik nem lépnek be a chatbe csak bejelentkeznek?
sziasztok lara - nál volt valaki ?
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Ninettke nem ajánlott kategoria,girhes kis dög!Ja egyébként én szerettem volna róla írni véleményt,de nem adta meg a kódot!Egyébként az egészben,csak a lakás volt rendben! De nem lakás nézőre érkeztem meg hozzá!!!!
Aki eről a csajról jót ír,......!!!!Inkább ne is beszéljünk róla!!!