Igen Szemrevaló izgató nő és szép mellei vannak :) biztos jó az ágyban :) csak megkufircolom majd most l*v*t gyüjtök és meglátogatom :) és írok beszámolot :)
Igen Szemrevaló izgató nő és szép mellei vannak :) biztos jó az ágyban :) csak megkufircolom majd most l*v*t gyüjtök és meglátogatom :) és írok beszámolot :)
Sziszike 20 és Vivien 18 ha megnézitek a képet egy és ugyanaz csak Vivien 18 nak kivan takarva az arca :D Ekkora amatőrt :D :D :D Azt hitte nem vesszük észre. :)
:) én nem lennek ebben olyan biztos...
Jenifer 19 anyit rola hogy kamu az egész és még ki irja az adatlapjára hogy hang! büvölő kőzben egy vén hang van a vonalban mikor fel hivtam!
Ott a pont Izácskánál:))) ART015 nem tudja hogy ki vagyok, nem tudhatja..Szerintem összekever valakivel..de nem baj, aranyos azért amiért kiáll mellettem! Puszi érte
Hali
Sziszikénél jártam tavasszal. Hát, nem voltam tőle elragadtatva. Tömören a véleményem az róla, hogy nem kéne ebben a szakmában dolgoznia. Ápr. 26-án írtam róla (kedvedért visszakerestem), ha érdekel, olvasd el az egészet.
Üdv
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Nem akartam bele bonyolodni,de ugy mégis te honnan tudod ki ő hisz nincs kint a hirdetése mert más emailel regisztrált?! :)
Én kedvelem a Julist. Tanulni szeretnék tőle, na.
Az indexe miatt.
ART015 · Újonc · Na Julcsikát nem kostolgatni mert harapok!!!!!Annó kb1,5éve visszajárós voltam nálla és korret volt mindig amit tud az nem semmi sőt meg inteligens is.Lehet meg kéne látogatni na de az új nagyon bevált:)1-2normál besz is jöhetne már nem csak a gyökérkedés.Tisztelet a kivételnek.
Jaj, Kefe..Mindegy mennyit mondok,mert vagy hiszed, vagy sem..De amúgy nagy forgalmat bonyolítok..:) és még a vendégeim is tudják rólam hogy nem járok sem kínai, sem turkálós fehérneműben..
Te, Julis, mennyi most a vendégindexed?
A kínai bugyogótól nő?
Nándi · Őstag · :D Maradjunk annyiban, hogy ami nem Kínai az manapság már már hamisítvány!
Julcsikám ,enem még "maya chipszel "sem kellene megkinálnod :DDD
Drága Julisom,
már a Triumph is kínai :(
Hááááát,én alapvetően a pasikat szeretem..De együtt biztosan jól tudnánk dolgozni...:))))
Hát nem turkálós, meg kínai, maradjunk annyiban..Nem minden kínai hál istennek, én magyar cuccban járok./mayo Chix,Amnesia, My77,stb..bár tudom hogy ez neked kínainak hangzik:)))/. Amit keresek, abból magamra is fordítok vissza, mert hosszú távon megéri hidd el..
Szia Julis,
te még nem tudod, hogy minden kínai? Neked milyen bugyogód van és hogyé vetted?
A Józsi számát nem adod meg még mindig?
Julcsika! csak nem te is kedvet kaptál elmenni Myahoz? :) Az aztán show lenne...
Na ja, kereslet - kínálat törvénye sajna amíg erre van kerslet addig ilyen is lesz. Hálistennek azért vannak átlag fölötti lányok is bár kevesen.
Ezúton is köszönet nekik :)
Bizony jól néz ki,még így női szemmel is!!!Nem az az igénytelen, szakadt göncben ékeskedő sarki lotyó..Én örülök neki hogy színvonalas szolgáltató is van,még akkor is ha magam ellen beszélek..Nézzétek meg jól..A lányok 80%-ának még egy rendes házijellegű géppel lelőtt képe sincs../Agyon pixelezett telós kép../A másik???Mindenkin az a szakadt különböző színű gönc van, ami jobb lenne ha nem is lenne rajta, annyira szaggatott..Ja, fehérnemű??Egyik másiknak még anyi esze sincs hogy egy új kínai olcsó fehérneműt vegyen..Nem J.press-re gondoltam, lehet kínai,olcsó de legalább új lenne..Na és sorolhatnám..De lehet van aki erre izgul fel...