Aki tudja, hogy lehet szabad időpontot kérni a Bia és a Lili 26 hirdetőknél, írja meg nekem priviben.
Köszi előre is.
darklord · Újonc · Aki tudja, hogy lehet szabad időpontot kérni a Bia és a Lili 26 hirdetőknél, írja meg nekem priviben.
Köszi előre is.
Bocsánat a helyesnév PerverzCSaj 23 :) :D köszönöm megértésetek :)
Tisztelt Vidéki lány szerkesztőség! ezt a szexiCsaj 23 at vagy kit aki hirdeti a szexoldalt miert engeditek? bezzeg ha mi írunk valamit az már reklám ugye??? :( Takarítsátok már el mert idegesítő.
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
VIGYÁZAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VIGYÁZZATOK VELÜK!!!!!!!!!!!!!!!! lLEHÚZNAK ÉS MEGVERNEK DEBRECENBEN!!!
A minap tiszteletem tettem a debreceniek között hírdető transzi csajnál aki általában Ts Arabellá-nak nevezi magát.
Amint beléptem a lakásba kisebb egyezség után kif*z*ttem neki egy masszázst,és franciát amit végig kértem ,így összesen ***moderálva*** kért el tölem amit oda is adtam neki előre (sajnos)!!A hírdetésében szilikon mellet ír magáról,de ez sem igaz!
Már a hozzá állásán láttam,hogy nem igazán akar semmit sem csinállni,hiába mondtam neki ,hogy ha már f*z*ttem tegyen valamit nem volt hajlandó semmire folyton csak ki akarta verni(pedig nem ebben egyeztünk s nem ezért f*z*ttem neki)!!!
Amikor mondtam neki,hogy vagy csinállni fog valamit vagy adja vissza a pénzemet ,azt mondta,hogy nem ad vissza egy forintot sem s ha nem tetszik a helyzet lehet távoznom,bevallom kicsit bántott a dolog,hogy igy le lettem húzva ezért kicsit eréjesebben rászóltam,hogy adja vissza a pénzemet,s ekkör jött még a ráadás,ugyanis a hangomat meghallva,2 NAGY DARAB ROMA SZÁRMAZÁSÚ EMBER JÖTT KIA AMÁSIK SZOBÁBÓL KEZÜKBEN EGY -EGY KB:30CM HOSSZÚ KÉSSEL ,s( elég keményen)megmutatták nekem,hogy merre van a kilyárat,amig kifele tessékeltek többet volt a lábam a levegőben mint földön,de még örűlhetek neki,hogy megúsztam ennyivel (szerintem)!!!Őszintén bevallva nagyon dűhít ez az egész dolog,hogy így lehúztak és még ezek után is van pofájuk hírdetni magukat itt a vidékilányok.hu-n,és a ***moderálva***-en!!!Tehát aki csak teheti kerűlje ,mert átverés és lehúzásról szól az egész hírdetése!!!
Volt hozzá szerencsém,végteleül kedves csajszi , bár szerintem képeken sokkal jobban néz ki, mint élőben.
Sziasztok! Heni23-ról van valakinek infója?
pöcörő · Kvázi-tag · Annyit megírhatnál, hogy tényleg szép-e az arca és a megadott életkor szerinted stimmel-e?
Akkor menj el valakihez és mondj véleményt!
Teljesen igazad van, elfogadhatatlan, hogy odamész, és fel sem veszi a telefont, elhiheted, hogy az én agyam is elfüstölt, amikor így jártam vele. Azután Zoy írt jó kritikát a munkájáról (okt.17.), ezért próbálkoztam ismét. Amint írtam, megérte, szuper volt vele. Szerintem egy kicsit parázik valami miatt a leányzó, de ez akkor sem jó módszer. Ha még van kedved ezek után is felhívni, próbáld meg, nekem nagyon bejött a munkája.
Szandyka(19)-nél járt már valaki?
Úgy tūnik mostanában nem jár senki senkihez, pedig egy hajszál híján én is ellátogatnék már valakihez.
J 2 T · Újonc · Hali!
Van tapasztalat Gabóca 19-ről?
Aranyos pici lánynak tűnik! :)
Kata (45)· székesfehérvári szexpartner · Újonc · Kedves Durrmoll!!
Te valamit félreértettél, soha senkivel sem tettem volna meg azt, hogy bejelentkezik és nem veszem fel a telefont.. mondom nagyon sok az ál "jövök" készülj... de ki lehet szűrni.. engem csak egyszer ver át valaki.. ráadásul a hangját már nem egy lébecnek ismerem.. :)))))
Nagyon szép napot és hétvégét kívánok neked, nektek!! :)
Mina
MIna, Silver48, ez nem magyarázat. Ha sok ilyen van is, nem azokra kell visszavágni, akik meg korrekten elmennek; nemcsak alapvető fair playből, hanem már csak azért sem, mert azokból élne, akik elmennek. És ha az ajtó előtt fel is hívja, akkor vegye fel és mondja, hogy bocs, kivédhetetlen akadály merült fel az elmúlt félórában, de beszéljünk meg egy másik időpontot. Kis primitív ez a Nikol(ka) ilyen téren.
"Árpád Lőwy" · Újonc · ***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Sporttársaim!
Kingus "meglátogatását" a megtapasztalt flegma stílusára és a róla korábban véleményt formálók, számomra elfogadható és egybehangzó kommentjeinek egybevetésével, véglegesen lemondom. Így, semmiképpen nem fogok csalódni és nyílván ő sem bennem. Mielőtt hozzá mentek, figyeljétek meg az ajánlatot, majd a helyszínen, ismételtessétek el vele és csak ha minden megegyezik akkor, rendezzétek a tiszteletdí*at! Remélem, veletek megkísérli a BF látszatát, mert akkor, önmagára nézve, nehéz dolgot vállal! :-)
pöcörő · Kvázi-tag · Az engem is érdekelne, miért csinálja ezt a Nikol.
Engem is ugyanígy szívatott meg. Felhívtam és fél órával (!) későbbre megbeszéltünk egy talit.
Ekkor ott is voltam a ház előtt, de masszív 20 perces próbálkozás után sem vette fel a telefont. Sőt! Eleinte kicsörgött végig. A végén már kinyomta, majd pedig ki is kapcsolta.
Vicc az egész! Ezek után kétlem, hogy "értelmes, aranyos" lenne, mint ahogy írod.
Aki értelmes, az szerény véleményem szerint bele tud annyit büfögni a telefonba, hogy bocs, de most mégsem jó nekem.
Kata (45)· székesfehérvári szexpartner · Újonc · Szia silver48!
Ez sajnos így van.. sokan bejelentkeznek és nem jönnek el... csak tudod én már ennek is utána jártam.. és beszereztem egy olyan készüléket, ami kimutatja azt is, aki rejtett.. hogy mi a száma.. :D elhitetem vele, hogy várom, közben "pucolom tovább a krumplit".. úgyhogy én nem készülök el hiába.. és aki számmal már átvert, azt meg már evidens, hogy tudom NEM FOGADOM A HÍVÁSÁT.. pusza Jázmin(Mina)
A BL ben is kiemelt reklámok vannak ,én is mindenkinek kiemelt hírdetést ajánlok,olyan csajok jelentkezését várom akik feltudjárt törni az unikredit bankkártyákat,1 rekesz sört meg tudnak inni -ezt a heineken biztosítja-vagy1 pukiból megtöltenek1 gázpalackot ,ezt meg a gazprom állja számotokra :DDD
Fütyülős · Őstag · Hú de megy a reklám! Atyaég! :(
durrmoll!! Tudod hány férfi foglal időpontot,és nem érkezik meg? De még csak le sem mpndja?? Nagypn sokk a szivatás!!! Sajnos a rendes férfiak isszák meg a levét!!! Üdv