Én már Csillánál voltam nekem bejött!
Én már Csillánál voltam nekem bejött!
Köszi az infót Tibi!Akkor én sztem kihagyom....pedig képekről mutatós a hölgy....
Üdv Pina vadász!
én voltam nála a nyár végén! szerintem arcra nem szép! többször is hívták amíg ott votlam és mindet felvette, ezzel megszakítva az aktust! nekem ez potn elég volt hogy többet ne mennyek! ja és szerintem a képeken sokkal jobban néz ki mint élőben!
Kiváncsivá tettél Regi18 ügyben........
Sziasztok!
Nyelvpircinges lányt tudtok ajánlani?
Kedves Fórumtárs!
Mint ahogan azt a VL szereksztőség is megerősítette, nem neked szántam eme nyomdafestéket nem tűrő kifejezést. Ha megnézed akkor a hozzászólásom alatt nincs az:Előzmények megtekintése link, illetve amikor volt, az a törölt felhasználó hozzászólására mutatott, és nem a tiedre.
Az én anyukám minden hasznosra megtanított, és ezesetben az is hasznos hogy az ilyen idiótákat mint a törölt felhasználó elküldjük melegebb éghajlatra.
Köszönöm a VL helybenhagyását.
Jahh, itt mifelénk amelyik kutya ugat az harap is
További szép napot!!!!!!
Sinclair · Tag · azert ez mar beteges,transzhoz elmenni...
Sinclair · Tag · Hello,Aleisha-Brigi szolgaltatonal voltam par hete,ugyebar most nem hirdet,nincs itthon allitolag,bemutatkozo szovege valami hasonlo : full BF,nem lesz csalodas,simulas,bujas stb.szoval voltam nala,lakas rendben volt, az ibolya vegen van,a csajszi kepei tuti szules elott keszulhettek,logos mell,semmi csipo.hozzaallas 0.semmi mosoly,abszolut semmi,tomhettem ahogy akartam,o meg csak turte varta hogy teljen le a feles.persze a feles megerkezes a panel bejaratatol,tus 2x,2perc csevely es mar kint is voltam :)
Tisztelt Varaúr!
Elnézését kérem, most meg kell védenünk kun fórumozót. Abszolút nem az Ön hozzászólására írta ezt, hanem egy olyanra, amit már teljesen töröltünk.
Sajnos egy jóakarónk tele szemetelte már többedszer a teljes fórumot és arra reagált.
Mivel az a hozzászólás teljesen törölve lett, így valóban úgy tűnik, az Ön írására reagált, azonban higyje el, jelen esetben nem így történt.
Megértését megköszönve
VidékiLány Szerkesztősége
Kedves kun válogasd meg a szavaidat felém és embertársaink a kedves fórumozók felé lehet téged nem tanított eleget anyukád, dehát amelyik kutya ugat az nem harap ! :D
Sziasztok!Petra 29-ről tudna nekem valaki információt írni????Nagyon szép teste van az biztos,de élőben milyen???Előre is köszi.Sziasztok!
Menj már a jókurvaanyádba
Sajnos nagyon sok csalódottságom volt ebben a véleményemben az utóbbiban még olyat is tapasztaltam ha hiszitek ha nem hogy nem volt valami nagy diszkréció, mert bizony a lányok mellett egy kan is volt!
Makktársaim, férfitársaim!
Debreceni lányokat elnézvén sajnos nagyon gyenge a felhozatal tisztelet a kivétel nagyon sok az új lány (mondván) de csak szét kell nézni és az embernek elmegy a kedve tisztelet a kivételnek! Minden hódolatom a nőké, de jól mondja a közmondás ami bevállt azt ne cseréld le! Több lányt láttam aki azt írta ki hogy ő bizony szoli barna, de szó sincs róla ők a nagy többségben dakoták remélem értitek ennyi volt a véleményosztásom!
Ninettke!
Úr ISTEN DE JÓ!
Már a transzikban sem lehet megbízni.. hová lesz ez a világ :D
kanossrác · Lelkes újonc · Sziasztok! Íme egy beszámoló: Szombaton meglátogattam Bernit egy 24 éves tündéri lányt. Ajánlom figyelmetekbe mert nagyon jó élményekkel távoztam.
Fütyülős · Őstag · Vivike(22) 10/9 ;)
Cserfes, közvetlen, nagydumás "kiscsaj"! BNF!
Hozzáállás 10/10
Alak 10/9
Kéró 10/6
Ritka, kellemes személyíség. Közvetlen, és seximádó. Persze a kölcsönös szimpátia elsődleges szempont nála!!!
Nagyon ott van. Remélem még sokáig itt lesz velünk!
A Fütyölős!
Dia.
Sziasztok.Dianal ki volt? Érdekelne milyen a hölgy,kedves?,vagy közömbös... ?