Csak nem azt akarod mondani,hogy Zoé=Nana :DDD
Csak nem azt akarod mondani,hogy Zoé=Nana :DDD
Adriana (19) van és Adrienn (21). Adrienn (19) -et nem találtam - kinél voltál pontosan?
Kérdezted, miért nem méltóztatott korábban fogadni a megbeszélt időpontban? Én is jártam (így) nála, hn órával randi előtt barátságos egyeztetés, majd a ház előtt csörögve már fel sem vette. Valszeg nem a külsőm miatt, mert nem vagyok egy elrettentő alak, soha ilyen problémám nem volt, és olyan a kapualj kiképzése, hogy ott nem is láthatott, mikor onnan hívtam. Akkor megfogadtam, ogy nem megyek hozzá többet - tisztelhetné annyira a vendéget, akinek az ilyen szivatásokhoz drága az ideje, hogy nem ad olyan időpontot, amikor nem alkalmas neki - de ha van értelmes magyarázat, meggondolom.
Nina (20) ALiz (22) Heni (23) Valami infó???
Nikolka (19), régebben Nikol 19
Tényleg nem könnyű eljutni hozzá, legalább kétszer szobroztam a ház előtt, és nem vette fel a telefont az egyeztetett időpontban. Nem tudom mi vitt rá, hogy tovább próbálkozzam, de végül bejutottam. Megérte.
Valaki írta, hogy érdekes az arca: hát ízlésről nehéz vitatkozni, szerintem kifejezetten helyes az arca, nem zavart a szemüveg sem. Kifejezetten csinos, kedves, értelmes, aranyos, lehet beszélgetni is vele. Amit az ágyban nyújt, az tényleg vitán felül áll. Saját bevallása szerint is szeret franciául beszélni, roppantul tud is, az én ízlésem szerint való. Szép és szűk p*ncija van, élmény vele együtt lenni, biztos vagyok benne, hogy ő is élvezi, tisztára mintha a barátnőddel szeretkeznél. 10/10 pont.
Szóval uraim kitartás, kitartás... Legyél vele kedves, és kéretik vigyázni rá, nehogy elvadítsuk!
Hát a képek alapján nekem Zoé rettenet műp*csa, nem is beszélve arról, hogy egyes képei legalább 10 évesek. Magam részéről én nem kockáztatom meg, esetleg több szavahihető MT beszámolója után. Bár még úgy se.
Én még nyáron voltam Anita Bellininél, és csak a legjobbakat tudom róla mondani. A "filmes munkásságával" előtte már tisztában voltam, de szerintem élőben sokkal helyesebb, mint a filmeken. Minden szempontból kezdőként jártam nála, ezért eléggé izgultam és nem volt velem könnyű dolga, mégis rendkívül türelmes és kitartó volt. Tényleg nagyon kedves csaj, csak ajánlani tudom. Az egyetlen negatívum nekem annyi volt, hogy fürdőszoba lehetne igényesebb is, de a célnak végülis megfelelt. Egyébként valóban annyi rózsát vittem, amennyit itt tegnap emíltettek, de azok alapján, amit kaptam, ez teljesen indokolt.
Van itt olyan lány, aki vállalná, hogy az adott időlimiten belül minél hosszabban és lassabban végez ki, vagy tudna rajtam edzeni, hogy az aktustól ne 2-3 perc alatt legyen végem, hanem bírjak egy kicsit "pakolni"?
Hali! Nem tudom mi a zsánered de ha jót akarsz a cerkádnak Szilvihez(28) menj. Nagyon kedves és türelmes ráadásul nem egy óranézegetős tipus.Klassz pózokban tolhatod és hidd el mindent megtesz hozzáállásban,érzéki franciában hogy jól érezd magad.Nem utolsósorban jó illatú tiszta törölköző és a fürdőszoba is rendben.Nálam tizből tizes.
Ha adhatok tanácsot Adrienn(19) hagyjátok ki.Ma voltam nála és 10-ből jó ha hármas.A képeken ő van. Úgy gondolom ez egy szolgáltatás azért megyek mert szeretném jól érezni magam.Sajálatos hogy egy unott pofát vágó egyébként jó nőt kellett dugnom azért már nem is szólok hogy abban a pózban amit megengedett. Ha nem adtam volna előre oda a ***moderálva*** inkább lelépek az első flegma jelre ami már a belépésemkor megvolt.A fürdőszoba egy retek és kifejezetten zavaró volt hogy többen vannak a lakásban.Annyit tennék még hozzá ha valaki egyetemista lánynak hazudja magát akkor ne duzzogjon ha jönnek a poénok hogy milyen szakra jár.Egyszóval nem ajánlom.Nem szeretnék dicskedni de már régi motoros vagyok főleg a fővárosi hölgyeket látogatom.Úgy gondolom ha bennem lenne bármilyen téren a hiba már kaptam volna visszajelzést.Üdv makktársak.
Köszi, Bush :)
van esetleg tapasztalatod vele kapcsolatban?
Nemkérdés, hogy Netta, de komolyan. nacsá.
Azannya, fél szemmel mégeccer el kellett óvasnom, mer aszittem, hogy dupplán látok! Azé ***moderálva*** elég erős! Anita, remélem megcáfolod! Amúgy ténleg nem könnyű elérni, de ezt egyelőre még nem rovom fel neki, kituggya, sok a kuncsaft...
Nacsá.
Szia!
Bent volt a chaten, ott érdeklődtek nála! ***moderálva***
Szia!
Arra én is kíváncsi lennék. Kb. 1 hónapja találtam rá, számtalanszor hívtam, de egyszer sem vette fel. Azóta nem kerestem, de nem is fogom már.
Jó reggelt!
Lassan megérett az idõ, az alkalom hogy felkeressek egy bájos leányzót.
Sok sok pozitiv és negativ kritikát elolvastam, de még mindig nem körvonalazódott,
hogy kihez is érdemes menni.
A lehetséges jelöltek:
Ariel 24, Csilla 30, Netta 20, Aliz 22
Ha valakinek van bármilyen személyes tapasztalata kérem ossza meg velem,
privátban vagy itt.
Elôre is köszönöm.
További szép napot.
Akkor nekem mint kertitörpe semmi esélyem ? ... :DDD
Kössssz
Akkor Delete
Fütyülős · Őstag · Adriana(18): aki nem mellesleg biszex!
"Extrém, fiatal hús vagyok, és előre szólok, hogy nem vagyok egyszerű eset, de magasan verem a mezőnyt, minden téren! Tökéletes testem van, és semmitől nem riadok meg! Itthon várlak, igényes helyen, ha úgy gondolod, hogy felnőttél hozzám!"
(én is ezt üzenem a lányoknak!)
:D
Fütyülős · Őstag · Látom a "megfeleő" helyre eljutott az üzenet. Your welcome Bush!
Persze megy a PR munka ezerrel! Remélem Lotti nem lép le, mint oly sok tehetséges fiatal! (Lizy, Ancsa...stb)
Amúgy mehet a reklám, az "öreg" MT-k úgy is átlátnak a szitán! :)