Sziasztok!
Valódi profi "tanult" erotikus masszázst (olajos, tantra, lingam) keresnék. Valakit tudnátok ajánlani? Privátban is jöhet, hírdetőktől is!
Előre is köszi!
Peti
Sziasztok!
Valódi profi "tanult" erotikus masszázst (olajos, tantra, lingam) keresnék. Valakit tudnátok ajánlani? Privátban is jöhet, hírdetőktől is!
Előre is köszi!
Peti
Kedves Niky!
Igen lehangoló a látvány amit élőben nyújtasz!!! A képek alapján sokkal csinosabnak gondoltalak de már értem, hogy a képek miért nem szemből készülnek rólad!
Nagyon kellemetlen amikor a helyszínen mást kap az ember mint amit a képeken lát!
Vártam hogy a masszázs majd feledteti ezt velem de sajnos ez is csak egy himi-humi simogatás volt! Van egy pár lány debrecenben akitől azért masszázst tanulhatnál!
Maradj inkább a többi szolgálatásodnál az lehet jobban megy neked!
Jön egy lehúzás egy pár napos reggel rendelkezőtől, jön a védőbeszéd egy nem friss reges de zéró hozzászólással rendelkező hirdetőtől. Majd jön a védelem megerősítése egy szintén friss regestől.
Ez csak nekem tűnik Önreklámnak, figyelemfelkeltésnek?
Sziasztok!
Helyesírási hibák ide vagy oda.
A hirdető valóban korrekt és a szolgáltatása is.
Amikor én voltam nála egyedül volt,legalábbis nem zavart meg senki.
A kéró ahol rendel tiszta,a célnak megfelel.
Hozzáállását pedig sok itt hirdető megirigyelhetné.
De ahogy írta aki volt nála az tudja.
Vali25 ön nekem is megakatt a szemem
Szia :)
Jobb lett volna, ha meg sem szólalsz,apuci meg anyuci nem sokat költött az iskoázásodra...:DDD
hello
az hogy megbeszéltük telefonon hogy csak gumivel lehet a sex és te mikor már elkezdtük azt kérted tölem hogy legyen a sex gumi nélkül
én nem vállaltam mert nem szeretnék betegséget ezért te fenyegetöztél hogy adjam vissza a p*nzed különben meg veretsz és irsz rolam ijeneket az még nem azt jelenti hogy én ijen is vagyok sööt EGGYÁLTALÁN NEM VAGYOK IJEN MINT AMINEK MOST ITT LEIRTÁL.az meg hogy bejött 2 nagydarab cigány késsel hát ez röhejes :) :) :) én egyedül dolgozom saját lakásomban és eggyáltalán nincs stricim.DE AKI VOLT MÁR NÁLAM AZ TUDJA HOGY EZ APSZOLUT NEM IGY VAN AMIKET MOST ITT ÖSSZE HAZUDTÁL.....kitalálhattál volna hihetöbbet is :) :) :)
Segítsetek, mert nemtudom.....
Kukta!
Részemről Szilvi (28) vagy Ninettke (27). Egyik lányban sem fogsz csalódni.
Szia láttam hogy érdeklődtél Jenifer19 után. mit tudsz róla?
Jenifer 19 tud valaki róla valamit? milyen lány ő?
Conyt németországban talállod meg
Sinclair · Tag · ;)
Sinclair · Tag · Megvan Kun kollega :) thx MonteCristo baratom!
kezdo vagyok ezen a fronton.tudnatok-e ajanlani valakit,aki atsegit a tuzkeresztsegen.dorothy erdekelne.elore is koszonom kukta.
Fütyülős · Őstag · Ez mi ez? :(
Debreceni simaszőrű brazil transzik jelentkezését várja :DDD
ja Borsodi diegok :)
Hello. Valaki valami info Jenifer(19) és Klaudya(19)-ről ? előre is köszi
Sinclair · Tag · nograd vagy borsod megyeiek :)