Sziszikéből meg Szandika lett??
Sziszikéből meg Szandika lett??
Fütyülős · Őstag · Mit vártatok egy "svéd" vendégmunkástól!?
maximálisam csak megerősíteni tudom a kollégát. ha jót akarsz magadnak nem mész el hozzá. katasztrófa az egész műsor. az egyetlen pozitívum a csinos pofikája, de még azt se hagyja, hogy nézd mert mindig hátat fordít neked.
Re Jessy (19): Nézz vissza a fórumon, rengeteg (negatív) véleményt találsz róla. Személyes tapasztalatom, hogy flegma, buta libuci -zéró odatevés - cél a minimális szolgáltatás melletti lehúzás.
Hello ,Jessy 19 ha volt valaki kernek velemenyt.
es Csilla 22 ?? ha volt valaki
Hello , Dorika31 volt valaki ?
kerek velemenyeket.
Fütyülős · Őstag · Írd be még vagy 20-szor, hátha nem látták még elegen!
...és tényleg azt kapod, amit a képen látsz.
tamaska!
Én Elvirát ajánlom.
Nem tudom, hogy neked számíte-e a kor, de egy biztos, vele jól jártsz. Voltammár fiatalabbnál, de sehol nem volt hozzá képest.
Igényes, diszkrét és rugalmas ... minden téren :-P
Üdvözlet!
A múltkor már kérdeztem, de most hátha sikerül:
Hajnalkáról (aki 30 éves) valaki tud valamit?
Fütyülős · Őstag · amira, antóni, adriana
Mindenki rájuk kíváncsi! Ejha! Biztos nagyon "érdekesek" lehetnek!
EZ SE ÖNREKLÁM! ÁÁÁ!
"pöcörő - (15 hozzászólás) írta Csütörtök, 23:32
Sziasztok!
Az AMIRA/ANTÓNIA/ADRIANA hármasból próbált már valaki valakit?
Milyen a hozzáállásuk és milyen *rkategóriát képviselnek? Képek alapján profi csapatnak tűnnek, bár ez sokszor csak a látszat."
milyen moderátorok vannak itt? minden önreklám? leírja, hogy képeken szebb, erre önreklám :D
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Sziasztok.Volt egy kis időm és nézegettem gondolkodtam...Na döntésem Heni(23) ra esett.
A Böszörménybe vezető út végén található.
A lakás 10/7 de nem a lakás miatt mentem.
A képeken Ő van,nagyon csinos, de azt is hozzá kell tennem hogy a képeken szebb.)
Heni:10/8
Tényleg figyelt rám teljesen még nála voltam.Voltam már jobb és rosszabb szolgáltatónál is.
Hozzáállás: 10/9
Fütyülős · Őstag · Nagyon velősek a hsz-ok! Sok tapasztalatot szereztem belőlük!
ART015 · Újonc ·
EZ igy van kun. A válasz egyértelmű: ELVIRA!
Ebben a kategóriában, és ebben a városban kizárólag csak 1 versenyző a nyerő, az pedig Elvira.
Gondoltam a masszázs "tudományod" kárpótol de tévedtem :-(
És ez mit sem változtat a tényen, hogy a képeid ezerévesek és szemből csalódás!
Szerintem nincs szüksége reklámra, mert ebben a "kategóriában" ő az egyetlen hirdető.
Ha figyelemfelkeltésnek szánta akkor nem biztos hogy a legjobb módszert választotta, ez tény.
Ha már a látvány sem jött be nem kellett volna maradnod!!!