Sziasztok! Én még uj vagyok,ezen a környéken. Szeretnék megtudni Mara 30-ról pár dolgot. Előre is köszönöm. Bea valóban iskolába jár???
Sziasztok! Én még uj vagyok,ezen a környéken. Szeretnék megtudni Mara 30-ról pár dolgot. Előre is köszönöm. Bea valóban iskolába jár???
Sziasztok!
Csak röviden írok. Girl-t és Fannykát ha lehet kerüljétek. Mind a kettő lenyúlós. Girl elintéz kézzel csak mihamarabb menjél. Fannyka egy lezüllött csaj lett. Amikor kezdte teljesen normális volt. A poliudvarban kezdett pár éve. Vigyázzatok mert sok a rámenős lenyúlós csaj most már Debrecenben. Sok csajnál semmi nincs benne az *rban, mindent csak extrának hívnak és elakarnak kérni érte ***moderálva***. Az alap*rért csak beenged. Ez szerintem mostanában lett ilyen mértékben elterjedt. Vannak akik a telefonban mindent vállalnak amikor ott vagy akkor nyögi be hogy ez meg az extra. Sok lány van, de ahogy itt is sokszor olvasom nagy részük csaj kamuzik és vagy le tud nyúlni vagy nem. Ha csak a negyede csaj lenne tisztább lenne a piac. Most ennyit ha gondoljátok szóljatok hozzá. Remélem nem moderálják ki mert ez csak a többiek számára egy figyelem felhívás.
Csilla 35. Fotókon nem tűnik annyira nagynak, de azért nem kicsi. Nekem Ő bejött mell téren (is)
Tudnátok ajánlani valami szép nagymellű (nem telt testalkatú) lányt? Előre is köszönöm!
Kis infó Ruby 24 nevű lányról.
Helyszín a vainkert, parkolás ingyenes. Egyeztetés könnyen ment, telefonban is kellemS a hangja. Csak egy NFV-t kértem, mondom megnézem először milyen a csaj. Első benyomás: élőben nagyon szép, a képeken nem néz ki túl jol szerintem, de a valóságban tip top. Lakás nem nagy de hangulatos. Üditővel kínál. Zuhanyzási lehetőséget is felkínált. Nem nézi az órát és jól csinálja a dolgát. Odaadó, figyelmes, csajos feeling. Aki teheti, szeretné, hívja fel, szerintem nem fog csalódni.
Fütyülős · Őstag · Na most Lara vagy letiplizett Győrbe, vagy annyi a bejelentett vendég, hogy hétig nincs is szabad időpont!
Árpád Lőwy! Aki érdekelt az mégis hogyan érdekelt? Azt hiszem itt mindenkii érdekelt mivel itt van, és irosgat NEM?
Na Bush, megint mértékletes, és atyai hozzászólással nyugtatta meg kicsiny krisz lelkét! Rispekt!
Amit írtam amúgy is poén volt, akinek nem inge....stb, de van itt egy két szenzációhajhász aki szereti az életet véresen élni!
Na mondom mit kell tudni Anett 21-ről. T óci ker t, szokásos panel, tel, egyeztetés, parkolás, bejutás rendben. A hirdetésben szereplő képeknél teltebbnek tűnő lányt találtok, aki viszont még így is elég csinos: 90-60-90-hez nagyon közel állhat. Francia 4/5, eksön szintén jó osztályzat, szép arc, és ami fontos, kedves stílus, lehet vele beszélgetni is, szóval ajánlott. Az ajándék majdnem a szokásos: egy fél időben a focicsapatból 3an piros lap miatt nem jácchatnak, viszont a két félidőben csak a kapusnak kell pályán kívül maradnia, furcsa mód a többiek elegek a játékra. Detrükkösvót! :))
Kiskriszt haggyátok, az elején mindenki szentimentális, aztán ahogy szaporodik az élmény, úgy koncentrálódik a beszi a lényegre. Te meg Kiskrisz tuggyad, hogy nagyon sokan szívesen olvasnak ilyen besziket, de nem írnak a fórumra, mert tartanak a regisztrációtól. Vagynemérnekrámintsoxorén :))
Nacsá
TibetiSzerzetes · Tag · Szerintem nem okoskodik, de tény, hogy sok Lara-t lehet találni, ... Lara (30)-ról régebbről sok találat jön fel, de az gondolom nem egyenlő Lara (21)-vel...
Lehetséges, hogy nem nézted a név utáni évszámot?
Lehetséges, hogy a névazonosság miatt nem ahhoz mentél, akiről itt szó volt eddig, de az értékelés alapján megérte elmenni...
üdv és derűs napokat
"Árpád Lőwy" · Újonc · Szia kiskrisz!
Az utolsó mondatoddal teljesen egyetértek, de a stílusod megegyezik a többiekével, ha ez neked így jó, ne várj csodát másoktól sem. A hozzászólók egy része érdekelt a businessben a többiek nagyrészt okoskodók vagy visszatérő és mindent jobban tudó, megmondó emberek. Példának okáért, nem ide, inkább a ***moderálva*** írtam le a tapsztalataimon alapuló, korrekt véleményem az " új lányként", itt jelenkező Fannikáról. Figyeld a folytatást.... ha még megláthatod...
Nándi · Őstag · Te látnok:) Most a csaj csak hétvégi pihenőre ment? vagy krisz már meg is megszöktette?
Nándi · Őstag · Okostojás!! Én speciel beírtam és értékelhető beszámolót az egész fórumon nem találtam kedvencedről! Ennyire azért ne szívd fel magad, még kipukadsz mérgelődésed közepette! :)
Nem gondoltam volna, hogy ennyi seggfej van ezen a fórumon. Mindenki rinyál itt hogy nincsenek infók és élménybeszàmolòk, ha meg az ember ir egyet mindenki seggfej lesz és csak a hülye megjegyzések jönnek.
Mire jó ha basztatjátok a másikat? Ha értelmes dolgot nem tudsz hozzáfüzni, jobb ha meg se szólalsz.
Leszarom hogy ki mit gondol. Irtam egy pozitiv, nem unalmas, kétszavas véleményt, de úgy latom hogy megcsikarta az IQ-hiányos agyatokat. Ilyen társaság miatt tök felesleges idejönni.
Kedves okoskodó. Ha beirod a fórum keresôjébe a keresendô személy nevet, elég soj találatot kapsz.
Hajrá!
"Honnan tudod hogy máshol szokott lenni himnemü ha elsőnek jártál még ilyen lánynál ?"
A fórumról, elég sok hozzászólásban szerepelt a téma, úgy tünik a te figyelmed elkerülte. Talån a kötözködés helyett olvass!
Hogy mit gondolsz, teljesen leszarom, max annak lehet szaga.
Fütyülős · Őstag · Lelki szemeimmel látom ahogyan ellovagoltok a naplementében, és Lara dús fekete haja belekap a piercing-be, és borultok akkorát mint egy ház! :)
Bocs!
Nándi · Őstag · :) Én sem szertem az olyan kifőzdéket ahol azt tálalnak ami éppen akad, el is kerülöm! A "félénk" lányok lehet szeretnek a "kotlós" szárnyai alatt lenni, ha kirepülnének félnek szabad prédává válnak! De szerintem mérlegelniük kellene a kockázatott!
:DDD
Mondjuk, ez tényleg érdekes! :D
Nekem az tetszik az egészben, hogy annyi sok olvasás után választot egy olyan szolgáltatót akiről semilyen beszámolót nem lehet olvasni!! :) Miért is volt ez a sok előkészület? :)
Kiskrisz a chatben elég sűrűn előfordul! Nem kérdés, hogy pasiról van szó! ;)