Ez olyan szép találka volt, hogy bepisiltem gyönyörömben, miközben olvastalak.....
Gratula!
De legalább látszik, hogy a csajnak - aki írta - van egy pici agya és stílusérzéke.
pöcörő · Kvázi-tag · Ez olyan szép találka volt, hogy bepisiltem gyönyörömben, miközben olvastalak.....
Gratula!
De legalább látszik, hogy a csajnak - aki írta - van egy pici agya és stílusérzéke.
Honnan tudod hogy máshol szokott lenni himnemü ha elsőnek jártál még ilyen lánynál ? Akkor a többi lány nem oda ado ? Ha még nem voltál a többinél mihez hasonlitasz ? Erre mondják : SZAGA VAN!
Ma lett a napja amint rávettem magam, hogy felkeressek egy leányzót.
Sok-sok fórumos véleményolvasás után Lara (21) (Debrecen) mellett döntöttem, és NAGYON JÓL
TETTEM, HOGY ŐT VÁLASZTOTTAM, NEM BÁNTAM MEG :)
A kapcsolatfelvétel gyors, egyszerü és gördülékeny volt. Közvetlen, kedves, de Kicsit meglepett
volt a hangja, biztosan a késői időpont miatt.
A város könnyen megközelithető pontján található, ingyen parkolással.
Mosolyogva, ápoltan, finoman illatozva fogadott. Kicsit szégyeltem, hogy üres kézzel állítottam be,
de olyan késön nehéz bármit is nyitva találni :) Drága Lara, azúton elnézést kérek ezért, legközelebb
nem marad el ;) Egyedül fogadott, szerencsére semmilyen egyébb himnemü nem volt a lakásban.
A lakás tiszta, hangulatos, otthonos, majdhogynem romantikus.
Lara rettentő kedves, odaadó, figyelmes, és édes humora van :) Csinos, és számomra szép arcú.
A hosszú fekete haja meg csak még dögösebbé tette. Alapjában véve nem szeretem a piercingeket, semmilyen formában, de Ő vagyány és vonzó lett tőle. Apró termete állandóan bújt hozzám,
igazi barátnő-feeling. Olyannyira, hogy simán el tudnám képzelni barátnőnek is ;)
Eleinte nem nagyon akart csókolózni, de szerintem olyan jól összecsiszolódtunk,
hogy percenként osztogatta finomabbnál finomabb csókjait :) A teste arányos, finom, ápolt,
cici pont megfelelő, tökéletes tenyérbe illő, érzékeny. Isteni finom, borotvált punciját
élmény csókolgatni.
Eredetileg egy órát terveztem, de olyan jó volt minden egyes perc, hogy másfél óra lett belőle.
Az órát nem nézi, szinte azt se figyelte mikor érkeztem. A végén nem éreztette, hogy letelt az idő,
és ideje mennem. Még a másfél órát is túlléptük egy kicsit, a beszélgetés élmény vele. Sőt,
még a zuhanyt is felajánlotta, pedig már tényleg túl voltunk az időn.
Mivel aktust nem kértem, csak hosszú kölcsönös franciát, ezért arról nem tudok véleményt írni.
De ehelyett kaptam isteni, odaadó, hosszan kiélvezett franciázást, felváltva is és közösen is.
Nagyon felpörgetett, hogy sikerült a csúcsra juttatni :) De ő is istenien csinálja, és szereti is.
Az első pár percben rettentő gátlásos voltam (ez volt az első alkalom hogy így Nőhöz mentem)
de nagyon rövid idő alatt elérte hogy teljesen feloldódjak. Rég nevettem annyit mint vele :)
Lara, egy igazi élmény voltál :) Köszönöm. Ez volt az első ilyen együttlét számomra, de biztos
vagyok benne hogy nem ez volt az utolsó Larával :)
Csók Drága :)
TibetiSzerzetes · Tag · Szerintem nem is a kolbászt keresi majd ... :) , de egyébként igazad van.
Szabina is 1 ből olyan ideges lett,hogy már a lepedőt is szétharapja :D
Fütyülős · Őstag · Maximálisan egyetértek az élménybeszámolóval! Talán lekellene válni a "félénk" lányoknak a madame-ról, és ketten elkezdeni a különbizniszt. Mondjuk nem árt egy gázspray vagy egy sokkoló a közelbe! :)
De tényleg ezek a Mama San-ok baxál el az amúgy tehetséges fiatal versenyzők "karrierjét"!
Amúgy Pesten sincs a kolbász kerítésből, csak szólok! :D
Szia, köszi a korrekt leírásokat, nagyon hasonló ízlésű cipőben járunk. Bpestet már én is nézegettem, de ilyen klassz partnerkereső site-ot nem találtam. Ha tudsz adni pár tippet (Ok, privátban is jöhet), leköteleznél.
Szasz,
Bush
Micsoda hitetlen emberekkel vagyok itt körül véve ,hát feketén fehéren le van írva és mégis...
Ezért most közösen mondjuk azt ,hogy halleluja... :DDDD
Sinclair · Tag · valtoznak az evszakok ;) gyenge probalkozas reszukrol ,tuti valami amatorok
Sinclair · Tag · koszi szepen az infokat!
Üdv!
H.szoboszlón Erika nevú apróban hirdető hölgynél volt már valaki esetleg?
Sziasztok!
Tudom, hogy már volt róla szó de hátha van változás ezért megkérdezem. Anikónál még mindig csak kézimunka van a végén? Elvileg szexpartnerként hirdeti magát itt. Mi az amit még elvállal?
Szép napot!
Az elmult néhyány hét termése, lesznek benne olyanok is akik már nincsenek, de hátha visszatérnek:
-Regi (18): a lány létezik polír udvar piachoz közeli lakás, a lány teste fantasztikus, hibátlan, arca ha diszkrét akarok lenni akkor olaszos, de simán vállalható. Lakás átlag fényesudvar, tehát lepukkant, árak szokásosak, a lány kedves, de valahogy nem az igazi, francia közepes, de azok a műnyögések.... nem túl mértéktartó szinészi eszközök, engem zavar. Ha jobb szinésznő lenne, vagy elengedné magát nagyon jó lenne, így összességében közepes.
Polly/Maya/Nati: három név ugyanaz a lány, polírudvar sinekhez közel, ez az a hely ahol menza van azt kapod ami előtted van. A lány teste szép, arcra nem igazi, árak átlag alattiak, francia gyenge, hozzáállás köözepes, csók van aztán mégsincs, helyette lehet szájrapuszit, futószalag igénytelen kégli, összességében gyenge közepes.
Vivike (22): a lány egy régi motoros, elég sok néven dolgozott, tininek nem mondanám, a teste átlagos, képek többet mutatnak, arca olyan jellegtelen, semmi különös, baszoba átlag panel, ágy nincs csak kihúzott kanapé és van egy macska. Aktus remek, lány lelkes, élvezi amit csinál franciája majdnem tökéletes. Nekem kicsit sokat beszél, de ez nem von le semmit a szolgáltatás értékéből. Ajánlott kategória.
Bogi: fiatal, kék hálós ruhában volt, már nincs fent. A lány arca szép, teste vékony izmos. Nem neki való ez a meló, igényli a kedvességet, törődést. Ha szimpatikus vagy mintha barátnőddel lennél, ha nem (saját elmondása alapján) akkor fadarab. Amúgy aktus jó, francia erős közepes, amúgy állomás környékén volt, egy lepukkant lakásban kolléganővel. Ha megleled az összhangot vele erősen ajánlott volt.
Tina (18): szépen fényképezett bombanőnek tünt, ennek ellenére minden pedofil álma, a lány teste olyan mint egy 12 évesé, arca mint egy 14 évesé. Némi higiéniai probléma, valamint eddigi életem legtragikusabb franciája, aktus kényszeredett, azt hiszem 15 perc után otthagytam. Erősen nem ajánlott.
Azt hiszem debreceni pályafutásom befejezem átteszem a székhelyt Pestre ahol kicsit drágábban ugyan de gyönyörű nők olyat nyújtanak ami itthon maga lenne a csoda.
További jó ribizlizést.
darklord · Újonc · Aki kipróbálta már valamelyikőjüket írjon már vmit :))))
Nándi · Őstag · Hiteles tapasztalat a konkurenciáról! Vagy némi önreklám ! :D átgondolhatjuk!
Fütyülős · Őstag · A "Hírdető"-k is járnak kupiba, vagy mi van?
Ja,Ja" Merci"-ről légyszi infót vki!!!
Szia!Én Is voltam az egyik leányzónál /az idősebb fekete hajú vékony asszem Éva/ A kollegináról/talán Ágica/ mi a tapasztalat???
Sziasztok,
Rendszeres olvasója vagyok a fórumnak,és látom hogy Let29
neve újra és újra felbukkan. Jó nő volt.
Ha valaki netán tudja az elérhetőségét, könyörgöm adja meg!
egyutt erzek sinclair testverrel. Velem ezt Heniek csinaltak meg ugyancsak a fenyes udvarban..