sziastok..valaki tudna segiteni Ariel 24:..szolgáltatása mennyire ajánlott?.. Érdemes e látogatni:::sos..
sziastok..valaki tudna segiteni Ariel 24:..szolgáltatása mennyire ajánlott?.. Érdemes e látogatni:::sos..
Szia :DDDDDDDDDDDD
Sziasztok!
Mélytorok kategóriában ajánljatok valakit légyszi! Privátban is jöhet...
Valamint nem "futószalag" kategóriában hölgyet/lányt...
Előre is köszi!
Sziasztok!
Egy kis információt szeretnék szerezni két lányról az egyik Petra 29 a másik Berni 24.Mit lehet róluk tudni?Valaki volt már náluk?
Válaszokat előre is köszönöm.
szia o<(:->>
Sziasztok,egy nagyon fontos infó!Napokban meglátogattam Szandyka18 hírdetőt,és majdnem sikerült töllük hazavinem egy kis ajándékot,mégpedig Ágyipoloskát,jó a csaj,de a lakást nagyívben kerülni,akit érdekel,hogy mivel is kerül szembe az,aki hazaviszi itt elolvashatsz róla mindent: Ágyi poloska van a lakásban? Eláruljuk milyen veszélyt jelentenek a poloskák, hogyan lehet tőlük megszabadulni, miről lehet őket megismerni?
Ágyi poloska: videók, cikkek, tippek, ellenszerek | Abatox
Lányok ti meg az ilyenekre figyeljetek már oda légyszíves!!!!!
Sziasztok :D:D:D:D
Hello fiúk! Írjatok nekem egy kis ismertetőt priviben a helyi lányokról. igényes és szórakoztató a debreceni fórum!!!!!!!!!!!!! Tetszik!
Fütyülős · Őstag · Nagyon helyes! Pihentessék is néha a nunit! Ha már újra rendelsz megyek és megnézem hogy Kicsi Krisztiánnak igaza volt-e? :D
Te vagy a mostani str*go? :D
Tudod a hírdetésnek van egy olyan opciója, hogy szüneteltetés. Mindenkinek kell pihenőnap,nem gondolod?
Sziasztok.
Tudna nekem ajánlani valaki olyan lányt , aki birja a mély torkos franciát, és este 8 után is fogad?
Köszönöm
Ez a Ruby az a Ruby akiről azt írták hogy nála nicns kecmec hanme keményen odateszi magát, nála nem érzéki szexet lehet kapni hanem kemény dugást? :)
WTF a vainkert?
Pál-Pusztai · Őstag · Vanessza! :)
Pál-Pusztai · Őstag · :)
Gréti (47)· debreceni szexpartner · Újonc · Szia! próáld meg újra :-) elérhető vagyok :-)
Sziasztok Gréti 35 röl tud valaki valamit nem tudom el érni állandóan foglaltat jelez a telója
Sziasztok. Tudnátok ajánlani valakit a 18-21 körüli korosztályból mostanában?
Bármilyen beszámolót szívesen veszek.
Regi18, Vivike22 és Lara21 is hipp-hopp eltűnt..
sziszi és szandika ugyan az
Sziasztok sziszikéhez ne menjetek nagyon egy szánalmas és ügyetlenke szegény