Helló mindenki!:)
Látom senki nem reagált a vendégek közül, hát akkor majd én megteszem!:) Előrebocsátom, hogy tényleg van a vendégek között b*nkó akivel nem kell foglalkozni, de ettől még...
Kezdem az ipokkal. Ki kötelez egy lányt arra, hogy azonnal fogadjon vendéget? Olyan is van, akihez csak és kizárólag minimum 1 nappal előre lehet bejelentkezni! Innentől kezdve máris nincs most... Ha késik valaki, nem kötelező annyival tovább marasztalni, az is megoldás lehet, hogy közli a lány, jön a következő vendég és nem vagyok hajlandó miattad őt megvárakoztatni! Tehát ha mondjuk valaki egy órát szeretne maradni, de késik 30 percet, akkor vagy marad fél órát, vagy nem marad! Hidd el, ha ezt 5-6x eljátszod, megszokják a vendégek és nem lesz gond!
A köszönés nélküli telefonletétel, meg a stílus az intelligencia kérdése. Van akinek van, van akinek nincs mindkét oldalon, ez benne van a pakliban. Hozzáteszem, nem szeretem az általánosítást, jobb volna ezt személyre lebontani, mert nagyon rossz irányba tudja vinni a dolgokat!
Ami azt illeti, hogy mi van és mi nincs, ez azért nemcsak annak köszönhető, hogy a vendég milyen, hanem annak is, hogy bizony sok hirdető vagy nem ír erről semmit, vagy szándékosan nem azt írja ami van! Ez még ott is probléma, ahol nem is várná az ember (mármint olyan hirdetőnél)! Hogy is van az, hogy (megtörtént eset) mikor én voltam egy lánynál, egész más volt extra (és más volt a rózsaszál mértéke is), mint mikor haver volt 2 héttel később, ráadásul egyik verzió sem egyezett meg az adatlapra kiírtakkal!? Én amúgy legjobban azt "szeretem", hogy "szimpátia alapján". Ez mi is drága hölgyeim? Már bocsánat, azt el tudom fogadni (sőt kell is), hogy ápolt legyen a vendég, de az, hogy ha szimpi ez van meg az van, amúgy meg nincs... Egy durva példával élve kiváncsi vagyok mit szólna egy hölgy, ha mondjuk bemenne egy étterembe és közölné vele a pincér, neked ez meg ez a kaja nincs, mert nem vagy szimpatikus...
Az óvszer nélküli szex tényleg gáz, de sajnos azt kell írjam, hogy a kérdések azért hangzanak el, mert van aki bevállalja!:( Mert ugye ha senki nem vállalná, akkor nyilván egy vendég sem érdeklődne felőle, mert tudná, hogy úgyis hiába. De onnantól kezdve, hogy van akinél lehetséges (az okokba most nem mennék bele), az lenne a meglepő, ha nem lenne próbálkozás! (Egyébként ugyanez igaz sajnos az alkudozásra is. Érdekes módon vannak helyek, ahol senkinek eszébe nem jut alkudozni, mert tudja, hogy nincs értelme.)
És azért a végére még idebiggyesztem a sokszor leírt frázist, ami azért mégiscsak igaz, akárhogyan is csűrjük csavarjuk. Írom ezt annak ellenére, hogy én személy szerint maximálisan tisztelem a hirdetőket, és úgy is viselkedem velük, de ettől még a lányok élnek a vendégekből (nem is annyira rosszul) és nem fordítva. Ami annyit tesz, hogy bizony el kell tűrni dolgokat, ez ennek (az amúgy cseppet sem könnyű) szakmának a velejárója.
Üdv
ilko