Távolság már nincsen, új idők járnak. Huncut kis angyalkák interneten szállnak. Szeretetet visznek, sok szép üzenetet. Boldog Karácsonyt így kívánok minden kedves hidetőnek, a Fórum látogatóinak, valamint a szekesztőség munkatársainak.
haban · Tag · Távolság már nincsen, új idők járnak. Huncut kis angyalkák interneten szállnak. Szeretetet visznek, sok szép üzenetet. Boldog Karácsonyt így kívánok minden kedves hidetőnek, a Fórum látogatóinak, valamint a szekesztőség munkatársainak.
Noémi (20)· debreceni szexpartner · Újonc · Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kivánok mindenkinek! :D
Noémi (20)· debreceni szexpartner · Újonc · Sziasztok, valaki tudna nekem mondani bővebb infot belláról.... elérhető még, kérem azok válaszoljanak akik nemrég jártak nála, köszönöm előre is
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Szeretetben gazdag Békés Boldog Karácsonyt kívánok minden kedves vendégemnek,szerkesztőségnek,fórumozoknak! :)
Bocs nem jól írtam ez az ő védjegye.)))
A marcus80-irtam-hogy le alázott keményen.és valami védjedet ne nyuljak le mert ez a fütyülős dolga .szia és bocsi hogy félre értettük egymást.NANA
Niki (42)· debreceni szexpartner · Újonc · BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDEN KEDVES HIRDETŐNEK, ÉS AZ OLDAL LÁTOGATÓINAK.
Vivike (23)· debreceni szexpartner · Újonc · Senki nerm mondta hogx nincs hozzá jogod :) nem is nagyon értem, amit írtál. Mind1.
Kellemes Ünnepeket! :)
hm..de jó lenne egy csini csaj ma este Debibenn:)
Szia vivike 22.Nekem is jogom van ide be irni a véleményem. Kellemes ünnepeket.
Nándi · Őstag · Áldott Békés Boldog Karácsonyt azoknak a Kedves Hölgyeknek akiket ismerek és akiket ezután fogok megismerni! :)
Boldog Karácsonyt mindenkinek és kellemes magömlést!!!!
Vivike (23)· debreceni szexpartner · Újonc · Bár nem ismerjük egymást, azért én is Kívánoök Neked! :)
Meg a VL szerkeesztőségnek is!
Puszi
Vivike (23)· debreceni szexpartner · Újonc · Látom, hogy MIndenki öössze-vsiia írogat :)
de a színes betűk a Te védjegyed! én tudom :)az hogy itt a többiek közt mi megy, hidegen hagy. :)
Pussz
Üdv Mindenkinek !
Valiból miért lett Cyntia, tudja valaki ???? Pedig egész dögösek a képei :)
Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok minden hirdetonek, vendegeknek es a videkilany szerkesztosegenek!
Fütyülős · Őstag · Semmi Drága, csak valami félreértés! :)
Vivike (23)· debreceni szexpartner · Újonc · hoppá!!!mi történik itt? :)
zandras · Tag · A masszázst is próbáld ki 1x 2x nem bánod meg...........Az egéssz müsorhoz a fórumon csak annyit füznék még hozzá, próbálkozom néhány Myahoz hasonló lányt ide csábitani...( Na ezek után mit fogok kapni a helyi hirdetöktöl)