Aktusmentes.... nem????
zandras · Tag · Aktusmentes.... nem????
Ahha, érdekes, hogy a telefonban szigorúan szexmentes akciót ajánl, kézi levezetéssel. Mindezt az általad említett rózsaszálak kb. duplájáért cserébe. Sovány vigasz, hogy hozzáérthetsz.
zandras · Tag · Bla-bla-bla!!!!!!! Amit NEM hallassz Myanál "ezt ne csinál" ide ne nyulj" ezt nem vállalom" stb. A hideg kiráz ha elmegyek egy lányhoz és a telefonba mondottak a helyszinen megváltoznak. Az árak.... nos hétfön hivtam egy "új" masszört erröl az oldalról. 30-40-60 perces program egy (1) kézi levezetés, a kezed maradjon a "zsebedben" és vigyél ***moderálva***....... Mya fotó mütermiek természetesen retusáltak. A suly kb 60kg de nekem fontos a masszázs ezért nem is mennék 40kg masszörhöz. De a fotókhoz csak anyit, 1-2 havonta tünik fel 1-1hirdetö lopott képekkel.......
Hi!
Nem hiszem hogy naív lennék, te is ugyanazt írtad mint én. Teli van a naptára, valószínűleg ezért nem lehet elérni. Ebből a szempontból édes mindegy, hogy napi 10 vagy 2 vendéget fogad a légyeg az, hogy a rendelkezésre álló idejét kitöltik a kollégák.
Azt meg hogy milyen *rképzéssel dolgozi mindenkinek szuverén joga eldönteni tudotommal nem hatósági *ras (még:)) az effajta szolgáltatás.
Elfér a piacon low budget és luxus is kategóriás szolgáltatás is. A vevő meg majd dönt. Lesz akinek telik Ferrarira lesz akinek nem.
Ha elindulnának is felfelé az *rak tuti, hogy valaki majd alávág, hogy így jusson piaci előnyhöz egyszerű közgé az egész.
A vendégeket fikázó lányokat amúgy megértem, általánosságban elég sok tuskó, műveletlen ember lakja országunkat (aki egy kicsit is dolgozott emberekkel az tudja).
Belőlük pedig jutott mindkét oldalra, de az, hogy ide írjátok a panaszaitokat semmin sem fog változtatni.
Vagy elviselitek a bunkókat vagy helyreteszitek őket már a telefonban a döntés a tiétek!
Áldás, békesség! :D
Ne haragudj Elvíra , az *r nem mindíg a minőséget takarja és igen is vannak minőségi lányok átlag *rban.
Egyébként meg a masszázs-only szolgáltatók érdekes módon mindig megvédik egymást a többet is ajánlókkal szemben. Bár érthető hisz ők ugyanannyiért adnak többet és valahogy meg kell magyarázni a másik oldalnak is, hogy ők miért nem. No comment
Kedves Elvira!
Neked is leírom mert csak nem olvastad el akkor amit írtam, hogy nem fikáztam Mya-t, egy szóval sem mondtam, hogy a szolgáltatása rossz vagy baj van vele. Mindössze arról van szó, hogy én úgy érzem az ellenérték már túl sok ezért. Pontosan ez az oka amiért én nem mennék el hozzá és nem az, hogy nem telik. Ugyanez a baj alapvetően minden pesti vagy onnan jött szolgáltatóval. Sok debreceni különb nálunk mégsem verik fel az *rakat. Nyilván a pesti életszínvonal már mint a debreceni érthető, hogy ott az árak magasabbak, de ne hozza ezt ide mert akkor elindul a lavina és a helyiek is elkezdik tolni az *rakat. Ami alapvetően senkinek nem lenne jó. Egy kicsi *rrés belefér de könyörgöm dupla ellenszolgáltatást kérni mint mások azért már túlzás. Ez a hatás nem marad el dolog meg olyan amit sokan állítanak magukról, aztán mégsincs úgy. Ezt hagy döntse el a vendég és ne a szolgáltató szerintem, hogy milyen volt a kapott élmény. Nehogymár a farok csóválja a kutyát...
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Ne haragudjatok de ez a Mya már ki nézetre sem valami nagy durranas.Egy alig átlagos lány.Debrecenbe menj el a forumba és 100 szor jobb csajokat látsz.
haban · Tag · Szia rocha! Én voltam Linda 21- nél régebben, tapasztalatom rendelkezésedre bocsájtom. Környezete kívül belül szép rendezett hatodik emeleti lakásában személyesen fogadott, előzetesen egyeztettünk hogy Ő vette e fel a tellót vagy más nem tudom de hangja kellemes volt. *r elfogadható nem le nyúlós, órát nem nézi ki tudod használni az időt ha akarod. Nagyon figyelmes volt ara is hogy a másik szobában kolléganő vendégével ne találkozzunk és ne zavarjuk egymást. Kolléga nője is fotó alapján nagyon szép. Első meglepetés személyes találkozáskor volt amikor megláttam a fényképével ellentétes egy rendkívül gyönyörű szép és formás lány fogadott. Úgy le fagytam mint télen a vetés, se köpni se nyelni nem tudtam, ami sajnos végig kísért egész idő alatt Le blokkolva sajnos nem volt szókincsem beszélgetést kezdeményezni így csak követtem a forgató könyvet és hagytam irányítani magam. Fürdőszoba tiszta, stószokban áll a tiszta törölköző. Szoba egyszerű csak a szükséges egy heverő egy szék. Kezdtük kölcsönös simogatással és csókkal majd folytattuk kölcsönös franciával ami nagyon jó volt. Cicije és puncija formás és nagyon szép. Hamar elmentem és itt ért a következő meglepetés, más lányokhoz képest akik már szabadulnának is meg a kuncsaftól, tapintatosan célzott rá ha akarom még folytathatom. Sajnos a szépsége miatti leblokkolásom végig kísért és így bizony nagyon bunkó voltam hogy nem tudtam vele a társalgási szintet kezdeményezni. Eset óta több hét el telt de még nem tudtam feldogozni ezt a kellemes meglepetést bocsájts meg érte Linda21. Vissza fogok még menni (lehet más névvel) hogy meggyőződjek róla akkor is ugyan az a szépség fogad mint előzőleg. Nekem nagyon be jött kinek a pap kinek a papné. Ha lehetne kisajátítanám és nem ajánlanám senkinek de nem tehetem Nem tudok elképzelni olyat aki csalódna benne Eltelt idő óta Linda21-et ágyban már csak Vivike22 tudta túlszárnyalni. Ennyi tájékoztatást tudtam adni érdeklődésedre dönts saját belátásod szerint.
Kedves Kicsicsillag!
Sajnos az is gyakori, hogy jó előre bejelentkezik a vendég, elmegy időre de a helyszínen már nem veszi fel a hölgy a telefont, vagy felveszi de a kolléganője és jön a lerázós duma vagy a jól ismert xy nem ér rá de ajánlom magamat helyette. Az éremnek két oldala van.
Nina (23)· debreceni szexpartner · Újonc · Kedves Ilko!
Igazad van sok mindenben, bár nem érzem tisztességesnem, ha a másik fél hibázik, ezért miért a lányt rövidítse meg, pl ha valaki késik az lenne az egál ha a lány kif***tetné vele! Az jó ha előre van bejelentkezés, bár ehhez hozzátenném, a férfiak 95% csak az azonnali bejelentkezést ismeri, mindenféle különböző okokra hivatkozva! Ha egy lány megteszi, hogy megmondja a vendégnek, h nem tudsz maradni, v ne gyere többet ha késel, v megsértődve nem is megy többet, vagy kiírja azonnal h ilyen meg olyan a lány! Azokat a lányokat meg csak "sajnálni" tudom akik mindent mindenhogy vállalnak, ez undorító és veszélyes, de arról is ezt gondolom aki megkérdi és még szeretné is! Gusztustalan! Ha meg a lányok nem mondják el mi van az butaság, mert a saját üzletüket rontják, ha meg nem tud normálisan tájékoztatni vegyen fel egy diszpécsert! Ha pedig a cél az átvágás, remélem a vendég akivel ezt megteszi hátatfordít és otthagyja! Nem azzal van a baj, hogy vannak bunkók, hanem hogy már a férfiak nagy részével "elszaladt a ló" mind a beszédstílust, mind a "kéréseket" illetően!
Viki, köszönöm szépen a meghívást, remélem egyszer járok Keszthely felé!
Dóri: Rendben, köszönöm! :)
A következő dolog, ami most nagyon "közkedveltté" vált, hogy feljön a vendég, majd megkéri a lányt ezt mutassa meg előtte meg ezt, meg azt.....! Mi ez??? Vagy nézze meg a képeket, vagy majd az adott időben nézelődhet! Ez nem ingyen cirkusz!
Egyébként meg nem értem, hogy aki nyugatról vagy Pestről idejön az mit vár, hogy majd ugyanazokkal az *rakkal simán ellesz? Itt a külföldi az vagy román vagy ukrán, egyik sem arról híres, hogy fizessen. A magyarokat meg ne is említsük. Nem vágom, hogy ez nekik miért jó? Aztán 1-2 hét múlva orrat lógatva mennek vissza, mint ahogy már rengetegszer előfordult. Nem vágom kinek és miért jó. Pest elég nagy, hogy ha az egyik kerületben gondok vannak költözhet városon belül másikba. Nem kell neki vidékre lejönnie. Akinek a pesti luxus kell az úgyis felmegy oda, nem arra fog várni, hogy majd véletlenül letéved ide egy közülük.
Azt hiszem a debreceni átlag *rnak a 2-2,5x -ét elkérni itt még egy pestinek is túlzás, akármennyire istenkirály is.
Pedig Bellini kisasszony *rait azt hittem már nem lehet überelni, de tévedtem :)
Az eredeti kérdésre visszakanyarodva azért nem születik itt róla semmilyen beszámoló mert az MT-k 99%-a megköszöni a tájékoztatást és le is tesz a hölgyről. Aki meg abba a kategóriába van, hogy belefér neki a hölgy *rfekvése az meg pont szarik erre a fórumra...
Felhívtam, elmondta mi a program és m*nnyiért (nincs benne szex!!!). Még pesti viszonylatban is dr*ga amit kínál. Egy szóval sem mondtam, hogy a szolgáltatással bármi baj lenne, egyszerűen csak kurva dr*ga akárhogy is nézem. Ennyit egyszerűen nem ér meg.
zandras · Tag · Te miröl beszélsz???? Voltál már nála??? Itt valaki kitalál vmit és a birkák mennek utánna.... Ha valaki veszi a fáradságot és utánna néz láthatja milyen program van nála.....
Szia Kicsicsillag! Nagyon szeretnék, személyesen találkozni veled,lenne miről beszélgetni!!!! Amiket leírsz,az teljes mértékben igaz!!! Sokszor olvasok olyan beszit,amin látszik a valotlanság!! Ha valamit nem válalsz!(pl: Gumi nélküli szex) Akkor már írják is a kis lejárató beszijüket!!Na meg tudnám még sorolni!! Puszi neked!!!!!!
Könnyen lehet, de debrecen nem az nagy budapest és itt másképp mennek a dolgok :)
A hölgy eredetileg pesti, *** moderálva *** van róla 41 beszi. Valszeg ugyanazokkal az *rakkal dolgozhat, mint anno a XIII.kerben.
Naív vagy ha így gondolod. A hölgy valóban nem egy olcsó k.... kinézettel bír, emellett durva *rakkal dolgozik. Tehát feltehető, hogy nem elsősorban csak ebből él hanem pl. hosztessz és/vagy modell, ami a napjának nagy részét kiteszi. Nyilván ilyenkor a telefont sem fogja felvenni, hogy na akkor fél óra ennyi, óra ennyi, stb. Ez ugye nyilvánvaló. A másik nem elhanyagolható tényező, hogy azokkal az *rakkal neki elég napi 1-2 vendég mert megkeresi azt a p*nzt amit más *lcs*bb szolgáltató 4-6 vendéggel. Félreértés ne essék én nem állítom, hogy a hölgy szolgáltatása rossz, a színvonal és a minőség lehet ettől még kimagasló. Én csak arra akarok kilyukadni, hogy egy masszázs egy kis kézimunkával ***moderálva***sem lenne elég (remélem érthető a hasonlat) a hölgynél. Ez a színvonal nem csak, hogy nem a keleti régió p*nztárcájától van távol hanem a magyar p*nztárcáktól is. Ettől függetlenül lehet, hogy sikeres, elég 1-2 törzsvendég akinek havi több száz ezres fizu mellett belefér ennyit csak így elszórni, és nincs szüksége az aprajára. Végülis ő csinálja jól. Él azzal az adottságával, hogy fullextrás csaj és ezt erősen ki is használja.