Először is köszönöm mindenki hozzászólását! Nem gondolom hiábavalónak a hozzászólásomat, ha már páran elgondolkoztak ezen, vagy legalább elolvasták, az már nekem elég. Igen, a vendégkört valóban meg lehet szűrni, sajnos a telefonálókat nem mindig! Azonban gondoljunk csak bele ebbe sokak szerint "könnyű p*nzkereseti lehetőségbe", ami ott kezdőid, hogy bef*zeted a hirdetést ami legyen áltagosan 5rózsa, se nem apróh., se nem kiemelt! Fizeted a lakást, ami persze ne legyen lepukkant, közel legyen és nem legyetek többen. Rezsivel együtt a belvárosba számoljunk 75-öt. Akkor már 80-nál tartunk. Természetesen a dolog kellékeit be kell szerezned, haj, smink, ruha, műköröm, óv***, olaj, testápoló...stb. Legyen minden egybevéve 20. Ekkor már 100nál tartunk. Ugye adódnak még dolgok, telefonfeltöltés, telefon, tisztítószer stb. Mondjunk erre 5öt. Ettől tekintsünk el, mert persze, a lánynak magának is kell pl tisztítószer, remélhetőleg. :) Szóval 100. Átlagoljuk a vendégeket, ha az átlag órát nézzük felezzük meg és eloszlik a nagyobb és kisebb. Tehát 100/5=20. Ami azt jelent hogy 1,5 naponta 1 vendégnek kell jönnie ahhoz, hogy a lány a költségeit visszakapja, tehát még ott tat, h 0, nincs haszon. Sajnos szerintem a számokból látszik, hogy sok lány szerintem ezért nem szűri meg, vagy csapja be a vendéget, ami persze ennek ellenére nem helyes. Csak azért vezettem végig, hogy jusson ez eszébe nőnek és férfinek, ha pl nem tetszenek a lakáskörülmények, vagy ha a lányok maguk alatt vágják a fát az átrázással! Mind a 2 fél gondoljon bele a másik helyzetébe, ha fordítva lenne vajon mit tenne? Persze az emberek nagy többsége fellázadna, mert egoista és csak magára gondol, de ez is csupán intelligencia kérdése! De ez nem csak egy szűkebb körre vonatkozik amúgy, hanem általában az emberek hozzáállására is! Szerintem szinte mindenkire (bár tisztelet a kivételnek), ráfér az empátiás készség fejlesztése! Ez sosem lehet rossz, csak túlzásba se vigye senki!
A beszámolómat nem vitának szántam, ezt kiemelném, inkább gondolkodtatónak!