Szeretetben gazdag Békés Boldog Karácsonyt kívánok minden kedves vendégemnek,szerkesztőségnek,fórumozoknak! :)
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Szeretetben gazdag Békés Boldog Karácsonyt kívánok minden kedves vendégemnek,szerkesztőségnek,fórumozoknak! :)
Bocs nem jól írtam ez az ő védjegye.)))
A marcus80-irtam-hogy le alázott keményen.és valami védjedet ne nyuljak le mert ez a fütyülős dolga .szia és bocsi hogy félre értettük egymást.NANA
Niki (41)· debreceni szexpartner · Újonc · BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDEN KEDVES HIRDETŐNEK, ÉS AZ OLDAL LÁTOGATÓINAK.
Vivike (23)· debreceni szexpartner · Újonc · Senki nerm mondta hogx nincs hozzá jogod :) nem is nagyon értem, amit írtál. Mind1.
Kellemes Ünnepeket! :)
hm..de jó lenne egy csini csaj ma este Debibenn:)
Szia vivike 22.Nekem is jogom van ide be irni a véleményem. Kellemes ünnepeket.
Nándi · Őstag · Áldott Békés Boldog Karácsonyt azoknak a Kedves Hölgyeknek akiket ismerek és akiket ezután fogok megismerni! :)
Boldog Karácsonyt mindenkinek és kellemes magömlést!!!!
Vivike (23)· debreceni szexpartner · Újonc · Bár nem ismerjük egymást, azért én is Kívánoök Neked! :)
Meg a VL szerkeesztőségnek is!
Puszi
Vivike (23)· debreceni szexpartner · Újonc · Látom, hogy MIndenki öössze-vsiia írogat :)
de a színes betűk a Te védjegyed! én tudom :)az hogy itt a többiek közt mi megy, hidegen hagy. :)
Pussz
Üdv Mindenkinek !
Valiból miért lett Cyntia, tudja valaki ???? Pedig egész dögösek a képei :)
Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok minden hirdetonek, vendegeknek es a videkilany szerkesztosegenek!
Fütyülős · Őstag · Semmi Drága, csak valami félreértés! :)
Vivike (23)· debreceni szexpartner · Újonc · hoppá!!!mi történik itt? :)
zandras · Tag · A masszázst is próbáld ki 1x 2x nem bánod meg...........Az egéssz müsorhoz a fórumon csak annyit füznék még hozzá, próbálkozom néhány Myahoz hasonló lányt ide csábitani...( Na ezek után mit fogok kapni a helyi hirdetöktöl)
Semmi gond pal, megértem. Mery XMAS!
Érdekes kezd lenni a fórum!
HAJRÁ!
Marcus80!
Nem az első eset, hogy egy szolgáltatót ugy kezdessz el fikázni, hogy azt sem tudod melyik részén rendel a városnak. Többször voltam Mya-nal ezért biztosan tudom, hogy téged a rosszindulat vezérel.
Pl. műszaki cikkeket árúsító weboldalon szoktál sírni, hogy pl. egy telefon szar mert tul drága? Autókereskedésben csináltál már balhét amiatt, hogy a legújabb xy márka szar mert tul drága?
*R/érték arányról beszélsz miközben nem is találkoztál a lánnyal.
A helyzet a következő: A keco felújított, tiszta. Ennyire igényesen felujított kecoban Debrecenben lánynál még nem voltam. (Engem a lakás nem igazán érdekel de sokat tud dobni a találka minőségén)
Mindent korrekten elmond a hölgy, nincs variálás, nincs átverés.A megbeszélt időben mindig pontosan fogadott.
A zs*t én mindig távozáskor adom át. Az eltöltött idő bőven éri az ár*t bár megmondom őszintén, hogy a masszázsát még nem tudtam kipróbálni pedig már háromszor voltam nála. (Vannak fontosabb dolgok is mint a masszázs:) )
Szobában masszázsmatrac egy nagy tükörrel amiben látod magatokat és Mya nagyon jól használja ezt a tükröt.
Nem ismerem a debreceni masszörhölgyeket de amig Mya itt van a városban addig nem is fogom. Mindezt mondom úgy, hogy én a kifejezetten vékony lányokat szeretem.
Marcus80! Ha nincs krajcárod egy ilyen műsorra akkor gyűjtsél, keress másik melót, kérjél rá anyádtól vagy csak egyszerűen törődj bele, hogy nem kaphatsz meg mindent.
Egy dolgot ne tegyél: Ne fikázz olyan szolgáltatót akinél még nem voltál. Ez ugyanis árt a fórumnak. Ami biztos, hogy innentől kezdve én nem adok a te beszámolóidra.
Természetsen a lányról alkotott véleményem szubjektív és előfordulhat, hogy más vendég mást tapasztal és ezt tiszteletben tartom de nehogy már egy olyan bagoly okoskodjon itt aki nem is találkozott vele!
Üdv, rég nem írtam már ide, a jelszavam sem tudtam már, de ha valakinek szüksége van egy kis infóra a jelenlegi hirdetők közül tudok élménybeszámolóval szolgálni a következő hölgyekről:
-Niki
-Írisz
-Ariel
-Lola
-Bia
-Szilvi
-Gréti35
-Maya29
-Szexycsoki
-Csilla30
-Kitty24
-holnaptól AnitaBellini
Illetve tegap a megbeszélt időpontban Zoé nem vette fel a telefont, így sajnos vele nem tudok szolgálni.