Úgy gondolom, hogy ezzel megcsináltad maga(toknak)dnak az igazi negatív reklámot! Bocs, hogy ennyire sötét vagy! Kár hogy nem szeretek strigolettókkal tárgyalni! :)
Fütyülős · Őstag · Úgy gondolom, hogy ezzel megcsináltad maga(toknak)dnak az igazi negatív reklámot! Bocs, hogy ennyire sötét vagy! Kár hogy nem szeretek strigolettókkal tárgyalni! :)
Szia Fügyülős "őstag"!
Van némi logikai problémám abban amit leírtál (kb. az összes felsorolt csajhoz):
Mi ez hogy "svéd vendégmunkások"? ha ilyen nézeteket vallasz akkor miért csináltad végig a sztorit nem is egy hanem mind a két "vendégmunkással"?
Mi az hogy a kéró lepukkant? Azért mert mielőtt jöttél fagyott le a lépcső és még nem volt idő felsózni, te meg (a mind a két szinten lévő külön toalett, fürdőben fürdőkád, zuhanyzó) közül majdnem beszálltál a lenti wc-be? És itt el is érkeztünk a végig -(neked röhögte) de inkább szexin végig kacagta- részhez, ahol egy újabb paradoxon van: ha 10/10es popó, szép arc, jó cicik, akkor mi az hogy "nem ajánlott!!!" csak mert jó volt a kedve? Azért mert te a befásult robotokat szereted még nem kell leírni másokat úgy mintha te találtad volna fel az erotikát...
Az meg hogy, hogy jött össze a társaság, nem teljesen mindegy neked? Meg mi ez az állítólagos verőember? Mi az hogy "verőember"? Esetleg csak nem árt ha van egy valaki a csajokkal (aki meghúzódik a háttérben) pl. olyan esetekre amikor a gyökér szikével jön, hogy fel kéne vágni a herezacskóját, stb.
Ja még egy paradoxon: az hogy végig csörgött 3 telefon, és majdnem te nyitottál a következő embernek ajtót az nem éppen azt példázza, hogy "nem ajánlott!!!" És olyan rossz lenne.
Szuper, még akár lehet is valami... :-)
Gréti (47)· debreceni szexpartner · Újonc · Sziaaa! Igen én elérhető vagyok :-)
Gréti 35 dolgozik vajon ma? Vagy esetleg Szexycsoki?? Aki tudja írja meg
Üdvözletem.
Már egy ideje olvasgatom a fórumot, kiváncsiskodok a hölgyek képei között is.
Ma arra az elhatározásra jutottam, hogy szerencsét próbálok. Őszintén bevallom, első eset volt az életemben, hogy felkeressek egy szolgáltató hölgyet, vagyis ilyen téren még igencsak újonc vagyok.
Több véleményt elolvasva Niki (30) lett a kiválasztott.
Telefonos egyeztetésnél korrekten, azonnal válaszolt kérdéseimre, meg is állapodtunk az időpontban. Odaérve tapasztalataim: tiszta, rendezett lakás, Niki fogad kedvesen, puszival. Nos el kell árulnom, a képek hazudnak. Élőben sokkal jobb :-)
Egy órában egyeztünk meg, ki is lett használva. Kezdeti feszélyezettségemet legyűrve átadtam magam a hölgynek. Nos, el kell mondjam, az eddigi beszámolók nem túloztak. Partnerére teljesen odafigyelve csinál mindent, amikor csak van rá lehetőség, keresi a szemkontaktust is, a teste pedig (legalábbis számomra) pont az ideális. Kellemes, elnyújtott francia nyelvleckét kaptam tőle amit viszonoztam is, majd rámereszkedve teljesen kicsavart.
Nagyon profi és nagyon kedves hölgy, kéretik vigyázni rá. Amint lesz lehetőségem, újra meglátogatom.
U.i.: Niki, bocs a "szurkák" miatt.
Üdv.
J.
sziasztok! Izáról vagy Belláról valami friss info?
Boldog karácsonyt kívánok minden kedves látogatónak, hirdetőnek, illetve a szerkesztőknek!!! :)
Sinclair · Tag · Három napja díszítek, csípje meg a kánya!
Majdnem belefulladtam a kiömlő gyantába!
Nagyzolni akartam, de látom rosszul tettem,
hogy luc helyett az idén mamutfenyőt vettem! ;)
Ha makkodat tűlevél böki, ha a farkodon üveggömb lóg,
ha zacskódra gyertyaviasz csurog, akkor vigyázz, mert a karácsonyfát dugod!
Álldott Békés Boldog Karácsonyt mindenkinek :*!!!
Ninden kedes szolgálatoknak, ezuton kivánok boldog karácsonyt!!!!!!
Békés Ünneplést Hölgyeim!
Kata (45)· székesfehérvári szexpartner · Újonc · Szeretetben, Egészségben és Érzelmekben GAZDAG Békés Boldog Karácsonyt kívánok, minden kedves hölgynek és úrnak, ezen a szép ünnepen! :) Szeressétek Egymást, mint Magatokat! O:) Sok puszi és ölelés mindenkinek! Üdv. Jázmin ( Mina ) <3
Szeretnék Nagyon Boldog Meghitt Karácsonyt Kívánni Mindenkinek!!!
Boldog karácsonyt és új évet kívánok minden hölgynek,a 3 kedvencemnek ,Melicica ,Szilvi 28 és bogi 30-nak akik az idei évemet bearanyozták .
Nekem Mayáról jöhetne némi infó akár privibe is!THX
Békeséges Boldog Karácsonyi Ünnepeket minden kedves itt hirdető hölgynek!
haban · Tag · Távolság már nincsen, új idők járnak. Huncut kis angyalkák interneten szállnak. Szeretetet visznek, sok szép üzenetet. Boldog Karácsonyt így kívánok minden kedves hidetőnek, a Fórum látogatóinak, valamint a szekesztőség munkatársainak.
Noémi (20)· debreceni szexpartner · Újonc · Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kivánok mindenkinek! :D
Noémi (20)· debreceni szexpartner · Újonc · Sziasztok, valaki tudna nekem mondani bővebb infot belláról.... elérhető még, kérem azok válaszoljanak akik nemrég jártak nála, köszönöm előre is