Sziasztok!
Eszter (25)-nél járt már valaki?
Tapasztalat?
Sziasztok!
Eszter (25)-nél járt már valaki?
Tapasztalat?
Tud esetleg valaki valamit EMESÉRŐL? Megköszönöm az infót!
Én nem így fejezném ki hogy ( ráunt)!
Amikor vállalt aktust abban volt jó és
most a masszázs oldalon is megállja a helyét.
Szerintem.
szerintem is :P
Nem lehetne, hogy kicsit hamarabb osztod meg a tapasztalataidat? Fél év, másfél év alatt elég sok változás szokott beállni egy-egy lány munkájában, alakjában.
Itt van pl. Ryta 30, ugyan még mindig elég csinos (aki ezt a tipust kedveli), de szerintem ráunt már erre a m*nkára, közel sem olyan, mint régebben volt.
Ez tok jo, harom tok mas velemeny, megis egyetertettunk :D
De en mar tenyleg nem szolok hozza tobbe ;)
Fütyülős · Őstag · "Az a gyanús aki nem gyanús"
degye75 · Lelkes újonc · :-D
Ez tetszett, szinte végszónak is megteszi... :-)
Niki 10/11 szerintem is, maximálisan odateszi magát!!! De mi gyarlók vagyunk és mindíg valami újra és másra vágyunk.
Pontosan valami hasonló volt esetemben is. Niki maximálisan odatette magát de mivel a való életben egy ilyen bomba nő szóba sem állna velem nagyon frusztrált voltam és nem tudtam feloldódni, nem tudtunk igazán egymásra hangolódni. Lehet ez volt a baj. A hölgy nagyon ajánlott egyébként! Tényleg mindent megtesz, hogy jól érezd magad :)
Ilyesmihez kozel nem volt az, amit irtam. Tokeletes szolgaltatas, de a szemelyisegunk nem egyezett... ennyi... nem az ilyen lanyokat szeretem, es pont, ettol meg elismerem es tisztelettel vagyok az odaadasodert.
ragadozó2 · Kvázi-tag · Üdv Debreceniek!Voltam"Klaudya19"-nél.Éppen felénk turnézott.A képeken ő van.Nagyon szép,formás,szűk puncis csajszi.Ám itt vége is minden pozitívumának.Míg nála voltam,egy mosoly nem hagyta el az arcát.olyan érzésem volt mindha egy láthatatlan vaalaki pisztolyt szegezne a fejének,és úgy kényszerítené a dologra.Részemről nem volt nagy élmény.Ebből adódóan én nem mennék hozzá még 1szer.*nyagiakat nagyon pontosan tisztázza előre, aki hozzá készül,mert kizárólag p*nzben gondolkodik....Szép napot mindenkinek.
Vivike (23)· debreceni szexpartner · Újonc · Szia!
Bocsi hogy beleszólok. csak annyit szeretnék írni, hogy szerintem teljes mértékben igazad van.
Minden Jót:Vivi
Nem erről van szó, de Nikinek leírtam privátban hátha megérti mi a bajom/bajunk :)
degye75 · Lelkes újonc · Urak!
Nektek nem jó, ha jó? :-)
Nem vagytok ti véletlenül mazochisták? ;-)
Nem volt szándékomban megbántani senkit, csak olyan abszurdnak érzem ezt a dolgot...
A Monty Python jutott az eszembe. :-D
Szép estét mindenkinek!
:-)
Anikó 19 ről valaki valami infót? Esőre nem néz ki rosszul!
Niki (42)· debreceni szexpartner · Újonc · Imi bácsi! :-) Mindenki? :-) Ez a szó nem túlzás egy kicsit? :-)
Ez egy szolgáltatás, nem azért jön valaki, hogy nekem bizonyitson. :-) Hanem hogy kikapcsolódjon, s olyan élményekkel távozzon, mely jóleső érzésekkel tölti el. Csak azt adom, amit kihoznak belőlem. Talán ennek örülni kellene. :-)
Fodrászhoz sem megyünk vissza, ha nem tetszett a haj, amit mi magunknak kigondoltunk, de ha jól bánik az ollóval, és meg vagyunk elégedve a végeredménnyel, valószínű hogy vissza megyünk.
Komolyan nem értem a három partnert. Az sem jó, ha jó,, de az sem ha nem azt kapják amit vártak. :-)
Szép estét kívánok! Puszi Niki
Hanna 31 beszámoló:
Pár napja voltam nála. Telefonon nem tudtam először elérni , de amint szabad lett , visszacsörgetett, és gyors egyszerü egyeztetés után egy óra mulva már fogadott is. Igényli h jó fej legyél vele, és "tiszteld". Ha korrekten viselkedsz,nagyon kedves rendes aranyos , közvetlen , lesi minden kivánságod. Masszázs tetőtől talpig , aktus ,francia befejezés. Semmire nem lehet egy rossz szavam se, francia tudás csillagos ötös. Test , cici popsi lábak hibátlan , egyedül az arca ami engem fogott meg , dehát mindenkinek más az izlése. Korrekt csaj , korrekt szolgáltatás. Erősen ajánlott - 9/10.
A hasa es popsija picit nagyobb annal, amit a kepen latsz:)
Tudna valaki egy kis infoval szólgálni ezekről a hölgyekröl?
jöhet priviben is.
Ryta30,Vivi29,