Üdv!
Mostanában volt pár mellényúlásom csaj fronton, de végre sikerült ismét egy jó szolgáltatót találni, Kitty 38 személyében. Telós gyors korrekt egyeztetés/tájékoztatás, megbeszélt időpontban fogadott is, tóciban. Egy kedves közvetlen laza nő, gyors tusi, átlag fürdőszoba. Egy másik hölgyel rendel de nem volt semmi logisztika gond. A szobába érkezve rögtön a lényegre tér, és elém tárja extra méretű cickóit, nekem nagyon bejött a franciája kérdezi is hogy jo e vagy máshogy szeretém e, aztán nem kellett sokáig kérlelnem már csücsült is bele:) majd még pár róz, végig aktívan rámozog, kellemesen nyög liheg, nem játsza túl a dolgokat, izgatóan hat, és végül elsülés, nem dob le egyből ahogy sok lány. elszámolás utólagos, a képek fedik a valóságot, arcra átlagos, a cickók viszont átlag felettiek, és melltartó nélkül sem lógnak a köldökéig,állnak ahogy kell, puci viszonylag szűk szerintem a korához képest, voltam már fiatalabb lányokkal akik kétszer ennyire ki voltak tágulva.:) összeségében szerintem ajánlott kategória, én mindneképp felkeresem még.