Békés Boldog Új Évet kívánok, a Vidéki lány hirdetőinek, látogatóinak, és az oldal szerkesztőinek!
Puszi Niki
Niki (41)· debreceni szexpartner · Újonc · Békés Boldog Új Évet kívánok, a Vidéki lány hirdetőinek, látogatóinak, és az oldal szerkesztőinek!
Puszi Niki
humm · Kvázi-tag · A szokásos év végi számvetés.
Idén nyolc hirdetőnél tettem látogatást, összesen 14 alkalommal. Mindannyiuknak köszönöm az együtt töltött órákat, és szerencsés, sikerekben gazdag boldog új évet kívánok!
Kata (45)· székesfehérvári szexpartner · Újonc · A kedvesség legtöbbször nem kerül pénzbe. Nem kell hozzá különleges adottság vagy jó erőnlét. Gyakran elég csak annyi, hogy rámosolygunk valakire, mondunk neki néhány együtt érző szót, segítő kezet nyújtunk neki, figyelmességünk jeléül meglepjük egy aprósággal, vagy magunk elé engedjük a sorban. Ha nem tudod, hogy egy helyzetben mit tegyél vagy mondjál, egyszerűen csak légy KEDVES!
Sétálj esőben, pocsolyákba ugrálva, szivárványt gyűjtsél, virágokat szagolgass, buborékokat fújj, megálldogáljon itt-ott, homokvárat építs, naplementében és csillagos holdfényben gyönyörködj, üdvözölj mindenkit, mezítláb mászkálj, merész vállalkozásokban vegyél részt, énekelj a zuhanyozóban, boldog szívet élvezz, olvass gyerek-könyveket, hülyéskedj, habfürdőben lustálkodj, vásárolj új tornacipőt, kéz a kézben sétálj valakivel, kedvedre ölelkezz és puszilkodj, táncolj, sárkányt eregess, nevess és sírj saját egészséged érdekében... :)))
Ez az én egyszerű vallásom... Nincs szükség templomokra, nincs szükség bonyolult filozófiára. A szívünk és az agyunk a templom, a kedvesség a filozófiánk..
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!! :))))
MINA
Vivike (23)· debreceni szexpartner · Újonc · Én is Kívánok Mindenkinek Boldog Új Évet! :)
Mindenkinek sikerekben és örömökben gazdag B U É K.
SZIA már írtam belső üziben hogy elnézész a multkori viselkedésemért de még nem reagáltál rá.
Sziasztok! Laura 18 és Vanessza 22 eléggé hasonlít egymáshoz. Tud erről valaki valamit amit megosztana velem? Esetleg a kettő egymástól különböző lány?
Elég egyszerü :)
Helló,mindenkinek! Uj vagyok Debrecenben, tudna valaki infot Berni-ről.
Sziasztok! Zsuzsiról van valami infotok? Nagyon szeretnék valamit tudni róla! PLZ
Sziasztok
Laura 18 ról valakinek valami infója?
Szép kis fiatal leányka.
Vivike (23)· debreceni szexpartner · Újonc · Jesszusom mi megy itt! :O
Sajnos ebben a szakmában sokan nem bírják a kriktikát ,és ha már csak egy minimális rosszat írnak róluk, akkor egyből csattannak.
Ez meg is látszik a Madár reakciójából!!!! ez akárhogy is nézed TÉNY!!!!.
Bocs hogy beleszóltam, de nem bírtam szó nélkül hagyni azt ami nem fair :)
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket!
Let's play a game!
Ki tudja megmondani hogy melyik csajról van fent a legtöbb hirdetés jelen pillanatban egyszerre külöböző nevekkel és telefonszámokkal :)
haban · Tag ·
Gratulálok pöcörő. A jót is el kell mondani és majd ki ki eldönti hogyan választ.
pöcörő · Kvázi-tag · Jujj! Megint egy meddő vita...
Gondoltam beleszólok, mivel én is voltam már ott vendég.
Negatívum: a hely nekem sem tetszett maximálisan. Diszkrltebb egy panel sz.tem, de ez lehet az én paranoiám.
Pozitívum: gyakorlatilag minden más. A lányok csinosak és szépek. (Kettőt próbáltam) Hozzáállás abszolút megfelelő, nem barátnő feeling, de én nem is várom el.
Teló nem volt a közelben, vagy legalábbis közben nem csörgött. Nekem a származás sem jött le, vagy nekem rossz a szimatom, vagy tényleg nem "svéd vendégmunkások". Mindenesetre még ha azok is, akkor sem zavaró, mert kifejezetten szép lányokról beszélünk!
Ezeket csak ezért írtam le, mert lehet lenne aki elriad a Fütyülős beszámólója után a csapattól, de higgyétek el, egy próbát érdemes tenni!
(Ha az árak ici-picit barátibbak lennének, akkor én egészen biztosan az AJÁNLOTT kategóriába tenném őket.)
Sziasztok!
Helló kedves Madár. Nagyon komoly a csapatod!
Még karddal pózoltatod a csajokat... hihi :D
Ezek szerint messziről jöttél.
Egy igazi OLÁH BRÜSZLI :D
Nagyon ott vagy, osszad csak a Fütyülőst.
Sziasztok
Valamelyik nap felhítam Kiss lina 26 -ot és Shyna 25-őt egy fr*ncia miatt , de amilyen *rat mondtak :D
***moderálva*** szerettek volna :P
Kicsit el száltak az *rakkal szerintem!!
Sziasztok. Mivel lattom hogy erdeklodtok Izacskarol, es friss infokat szeretnetek, irok egy beszamolot, annak ellenere hogy azt mondtam hogy nem fogok. Telefonra konnyen valaszolt, mindent elmondot erthetoen es kedvesen. Meg egyeztunk egy idopontba. Konnen megtalalhato helyen dolgozik, meg nekem is, aki nem debreceni vagyok. Lakas tiszta, kellemes hangulat. Ajto nyitas utan egy noiesen teltebb csaj fogadod, de nagyon szexi. Nekem nagyon be jott, formas popsi, formas es nagy cicik, es arcba is nagyon jol nezz ki. Lehet a korabol 1-2 evet le tagad, de valljuk be minden no ezt csinalja :). 2 orat tartozkodtam nala, volt minden amit a szivem kivant. A holgy tiszta es nagyon kellemesen el lehet vele tolteni az idod. A f*z*tes az rendben volt, igaz en az elejen mar inteztem vele, a megegyezzetek alapjan, az idot nem nagyon nezi, es
ha nem kellett volna jojjon vendegje meg maradtam volna nala. En csak ajanlani tudom ot, igazi baratno feeling. Jaj es meg csak annyit hogy egyedul fogad. Ennyit akartam mondani, ha valakit erdekel tobb info a chaten meg talal :). Sziasztok
Sziasztok! Kitty 19 ről aki a jerikon rendelt tud valaki valamit?
Privatba is jöhet előre is köszönöm.
Na most úgy megmondtad hogy nem is fogunk aludni :)))!!! Amúgy a szervnél fizetik a csajozásaidat? Egyébként ki vagy te itt? Itt maximum te akartál nekünk negatív reklámot a hülyeségeiddel. Te nem tárgyalsz "strigolettókkal (kivéve ha csajt rendelsz), én meg ívben leszarom a véleményed. (ja és ha tovább akarod játszani a felsőbbrendű főokost akkor mellékelj egy fügyi-magyar szótárat mert néha vagy érthetetlen zagyvaságokat írsz, vagy csak nem megy a nyelvtan.
De félretéve a baromságot, nem bírom ha saját önös érdekeből fikázzák a csajokat vagy a helyet, és/vagy csak azért mert azt hiszed hogy itt a te szavad szent te őstag. (hogy minden témájú fórumon van egy ilyen)