"O tempora, o mores!"
Fütyülős · Őstag · "O tempora, o mores!"
Én is csak tervezem még Őt.
haban · Tag · Keress a MASSZŐZÖK, MASSZŐRÖK oldalon számodra szimpi hölgyet, veddfel vele a kapcsolatot és megtudod igényed kielégítésére hajlamos e.
haban · Tag · Linda21-ről kért tályákoztatást az alábbiakban foglalom össze. Megdöbbentően gyönyörű fiatal lány engem szépsége teljesen lebénitott. Tellót Ő veszi fel nagyon kedves személyesen fogadott. Lakás kőnnyen megközelithető bár változtatja a helyet, István út- Derék út. Környezete fürdőszoba tiszta nagyon figyelmes úgy az ágyba mint arra is hogy szobatársa vendégével ne találkozzon vendége. Barátságos *r nem lenyulós az időt maximálisan kilehet használni nálla. Csókja franciája leirhatatlan azt átkell élni. Csak javasolni tudom barátnőjével együtt hasonló tipus és hasonló jókat lehet elmondani barátnőjéről is. Javasolt kategória Dönts saját belátásod szerint ha megvoltál vele elégedve légyszi vissza jelezni privibe.
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Sziasztok új vagyok itt senki nem kérdezte, de azért regisztráltam hogy megosszam a tapasztalataim, azokról a lányokról akiket érdemes kerülni
.
Na hát a legutolsó akinél voltam az szöszike(19) Popsi és kényszerfrancia kedvelő, úgy átlagban -3 kényszerfrancia? na hát éppen csak hegyelt amit szeretnél természetesen most nem lehet, mert kék az ég, gyakorlatilag csak kézi munkázik. Amit a képen látsz az jó, de amit nem látsz aránytalanul nagy a feje egy olyan kis lányhoz képest, ami nem is lenne baj mert annyira azért nem nagy. Ámbár ripácsás az nem elmúló fajta csak akkor menj oda ha csalódni akarsz, hogy utánna az asszony/feleség/baratnő egy istennő legyen.
Bujaságangyala(35) na ő egy igazi hentes két napig fájt utánna a fitymám és a masszás amit muszáj voltam átélni azóta is fáj a hátam, bár előtte sose fájt.
Amikor megbeszéltük ***moderálva*** mondot mire oda értem ***moderálva***lett. A képek jó pár évesek ami a képen feszes a valóságban már nem.
A bőnyálasfrancia neki azt jelenti, hogy majd félméterről köp, mint aki felakar húzni hogy eldöntsétek ki az erősebb.
Természetesen azt is csak ott közli hogy nincs gumi nélküli francia, és úgy veri a farkad mint egy gép.. Átlag -3 Csak nszadistáknak ajánlom.
Természetese Adél(35)-öt sem hagyhatom ki kb két éve voltam nálla akkor adél 33 ként nyomult, na ő RÓMAI, és nem tudom miért nem adél 40 és 45 között próbálkozik, mert biztos hogy annyi, vagy az a 33 esetlegesen nem a kora hanem a gyártási év.
Ha valami nem úgy sikerül ahogy kellene akkor megmondja miért te vagy a hibás. Ha ruhában elmegy az utcán melletem lehet megfordulok, de meztelen csalódás,túl vékjony melle semmi.Átlag -3 nem ajánlom senkinek.
Még írni akartam egy nő személyről, de nem ugrik be a neve a damjanichon rendelt tavaly ha így írják ha nem.40 körüli a gyors francia na nálla tényleg gyors nagyábol 2-2.5 perc. Humorérzék nulla a nőiesen telt nálla nőiesen kövér. Ő is feltegedhatna egy pár évet mert nemigen a valós korával hirdetett. Talán viki- nek nevezte magát, de mostanában is láttam hirdetését. Átlag -2 Csak azoknak aki szereti a nagydarab nőket akikkel nem kel foglalkozni,csak közölni hogy mit kérsz, és nem árt ha előtte kivered.
Azt hiszem most ennyi máskor nem írok ennyit ígérem. Jó szórakozást és boldog új évet mindenkinek.
Üdv !
Van itt olyan hölgy vagy szolgáltató akivel masszázságyon lehet szeretkezni ? Úgy tudom, hogy "Ryta"-nál ezt tavaly még meg lehetett oldani de sajna már nem vállal ilyesmit :((
üdv .linda 21 szeretném meglátogatni, ki tud infot érdemes -.e felkeresni .Választ köszönöm..
Régebben jártam a hölgynél könnyen megközelíthető kertvárosi részen lakik, a Nagyhegyes felé vezető út vége felé az egyik csendes kis utcán. Mezei családi ház melléképülete a kialakított baszoba, saját fürdőszobával. A képei reálisak, a hozzá állása korrekt. A franciska alapos volt és végig ment...majd a második felvonásban jött az aktus. Egy ***moderálva***fájt a sztori. Aki szereti a mature kategóriát, az nem fog csalódni.
Sziasztok! Én még mindíg Zsuzsiról szeretnék kérdezni! Járt-e már nála valaki, tud-e valaki valami infot adni róla? Nekem nagyon bejön, de nem akarok zsákbamacskát!
haban · Tag ·
Úgy ahogy a saját hirdetésed olvasod ha hozzá szólnak
Sziasztok!Hogy lehet elolvasni a hozzászólásokat?
degye75 · Lelkes újonc · :-) Köszi!
Vivike (23)· debreceni szexpartner · Újonc · Szia!
Halvány lövetem sincs, hogy miért írsz ilyen stílusban.
Nyilván Te tudod a választ.
amúgy tényleg iszonyatosan Kemények Vagytok azokkal a kardokkal.
Csak meg ne ijendjebn valaki :)
Csesztethetitek a Fütyülőst, de nincs túl sok értelme.
B.U.É.K Miindenbkienek!!!!!
Sziasztok BUÉK mindenkinek
Eltelt egy ujabb esztendő és itt van néhány negatív és pozitív tapasztalat az elmúlt évben meglátogatott lányokról.
Christin 21 kinézet átlagos semmi extra ,kedves beszédes fiatal ,kéró elég lepukkant ,francia elmegy sex elmegy hozzállás gyenge óranézegetős szóval nekem 5/10 biztos nem megyek mégegyszer .
Lilike 23 szép nagy mellek amik valódiak de azért egy kicsit már gravitálnak a hölgy adatlapja szerint 58 kg de szerintem közel van a 90 hez nagy pocak ami nekem annyira nem jött be de azért kipróbáltam francia elmegy sex egész jó hozzállás elmegy beszédes a hölgyemény de alapjában véve 6/10.
Bia 24 egy nagyon kellemes meglepetés volt a hölgy kinézetre nagyon ott van velem nagyon kedves és igazán odaadó volt jó francia a sexet is élvezte még egy kis masszázst is kaptam eddig ő viszi nálam a pálmát még akár barátnőnek is el tudnám képzelni a gyönyörű szilikon cickóival hmmmm 10/10
Volt még két hölgy de ők annyira gyengék voltak hogy nem emlékszem a művésznevükre és a hirdetést már nem találom de az egyik a Holló János u környékén rendelt valamikor a nyáron , könnyen felejthetők .
További szép estét és remélem idén több szerencsém lesz .
Esetleg ha valaki tud Biához hasonló kaliberű leányzót ajánlani azt nagyon megköszönném .
Valaki tudna segíteni abban, hogy a debreceni masszőz hölgyek közül kiből lehet egy kicsivel többet kihozni az alap szolgáltatáson kívül?
Noémi (20)· debreceni szexpartner · Újonc · Mindenkinek Sikerekben gazdag Boldog Újévet kívánok!!!
"Adjék Isten minden jót,
öt-hat tyúkot, jó tojót!
Hízott disznót, sok hurkát,
tele pincét, kamarát,
sonkát, kolbászt, szalonnát,
gond ne bántsa a gazdát!
Adjék Isten szép vetést,
rengő-ringó jó termést,
békesség és szeretet
töltse meg a szívetek
ebben az új évben!"
B.U.É.K.
TÉGY JÓT? ÉS GONDOLD MEG ? HOGY MINDEN ÓRA LEHET AZ UTOLSÓ:BUÉK MINDENKINEK NANA:
BUÉK! Minden kedves és gyönyörü hirdető hölgynek!!!! És az oldal látogatóinak.