Részemről is azt a véleményt osztom, hogy vannak olyan szolgáltatók itt, akik el vannak szállva az *raikkal, ugyanakkor az is igaz, hogy ha az ember ilyennel találkozik és nem érzi megfelelőnek az *r/érték arányt akkor egyszerűen kihagyja.... Ennyi. (Főleg azon marad tátva a szám, mikor erős 40-esek lógó mellekkel és ráncos bőrrel pofátlanul 30-nak hírdetve magukat a helyben megszokott *raknál magasabb t*r*fát szabnak meg fél órára, így az ember már inkább a teljes órát választja, de menet közben kiderül, hogy mégsem olyan minőségi az a műsor és a látvány, mint a beígért. Sajna nemrég futottam bele egy ilyenbe, de nevet inkább nem írok a további viták elkerülése végett.)
Másik dolog amitől visítok az a masszázs dolog: hírdetnek teljes test és prosztata masszázst. Felhívom és elkezdi mondani, hogy fél óra szex ennyi, óra meg ennyi. Fel sem merül a massz. lehetpsége. De akkor miért csek ezt hírdeti? Vagy miért nem írja le, hogy van masszázs IS a szex mellett?
Marcus kicsit túlpörögte megint a rózsás dolgot, de tegyük hozzá, hogy most mindezt azért, mert "Julcsika" provokálta. Ő csak egy mondatot dobott be, amit férfi aggyal nem is lehetne félreértelmezni.
Ráadásul nekem az a furcsa, hogy miért éppen "Julcsika" van kiakadva ezen, hiszen ő egy nagyjából elfogadható szintre lőtte be az *rait! A kategóriájában nem a leg*lcsóbb, de a szolgáltatása teljesen korrekt az *r/érték arányt tekintve. Legalábbis én meg voltam vele elégedve, igaz csak egyszer sikerült eljutnom még hozzá. Azt sem értem miért kell ez az álneveskedés és másik nick? Miért ne vállalja fel magát?
Mindegy, ez már legyen az ő titka.
Szép estét és kellemes magömlést mindenkinek. :-)