csilla22-nel volt mar valaki?
csilla22-nel volt mar valaki?
Ti nem egy Viktóriáról beszéltek!!!Ez a lány, aki most fent van nem Viktóriának, hanem Vikinek hirdette magát korábban..Jobb lett volna ha nem javítja a nevét Viktóriára, mert ez így elég megtévesztő..Akit kérdeznek az a Viki, és ő nem 40 éves, hanem ami év az adatlapján meg van adva, és ő tuti nem vállal szexet...
privátban válaszoltam..
:D :D
Ez jó volt, a Bujaságangyalnál szakadtam... :D
Voltam nála, nekem nem jött be. A masszázs kifejezetten gyér, és a többi... Részemről felejtős, persze ízlések és pofonok.
Viktória nevű massz. hölgy keltette fel az érdeklődésemet.Aki tud valamit ne fogja vissza magát.
Noémi 35-röl valaki ?
Noémi 35-re gondolsz? Idegenlégiós, 00-24-es futószalagos nagyipar, műmellek - kicsi (persze nem nulla) az esély egy értelmes, kedves hozzáállásra; átutazóban a tartós vendég ugye célként még csak fel sem merül.
Sinclair · Tag · hello! ugye mas is eszrevette mar hogy zselyke = eysan-nal...micsoda kreativ nevek.tessek majd megnezni az anyajegyket a bal mell alatt es a hasukon :)
Vivike (23)· debreceni szexpartner · Újonc · Szia!
Igen vannak elég laza erkölcsű emberek :)
Ha már így belelendültem, írok még párat, ők nagy hatást gyakoroltak rám. :D
Kezdem Niki30-al.
Ő egy igazi lepedővirtuóz. :)
Gyors, korrekt egyeztetés, közös zuhi, korrekt,utólagos elszámolás.
Csinos, vékony lány, feszes, sportos testtel.
Amit az ágyban művel, valami döbbenetes, Grétihez tudnám hasonlítani a hozzáállását, ha szimpatikus vagy neki, felejthetetlen marad.
Szilvi28: Vele sem egyszerű összehozni az időpont egyeztetést, de hasonlókat tudok írni róla mint Barby23 ról, ha összejön, emlékezetes marad.
Csinos, vékony, formás, csodás lány, az ágyban nagyon odaadó, tudása szintén remek!
Bogi30: Ő már a fognivalóbb kategória, de nagyon kellemes csalódás volt számomra. Az egyeztetés gyorsan megy, nagyon kedves, igazi lélekmelegítő természete van. :)
Nagyon odaadó, mindenben benne van, nem nyafog, rosszat ha akarnék se tudnék mondnai róla. :)
Barbi21, jelenleg apróhirdetésben szerepel.
Véletlen tévedtem hozzá, de milyen jól tettem. :) Gyors, korrekt egyeztetés, és egy szép, csinos lány nyitott ajtót.
A lovagló tudása fantasztikus, ha nem vigyázol egy kettőre kivégez. :)
Összességébe véve akit ide írtam, mind nagyon ajánlott kategória, ha esetleg valaki részletesebbre kíváncsi, írjon privátot.
Érdekelne még Maya29, akinek tapasztalata van,írjon már egy üzit.
Írok egy pár sort Barby23 ról.
Ha az időpont egyeztetést össze tudod hozni vele, mert nem egyszerű, és tényleg ott állsz előtte, utána már garantáltan nem fogsz visszafordulni. :)
Gyönyörű a lány, fantasztikus testtel, kedves, vidám hozzáállásal, nem nézi az időt, nem tartja a markát.
Ha szimpatikus vagy neki, lehajt becsülettel. :)
Nagyon ajánlott!
haban · Tag · Lányokat megkérem engedélyezzék partnerüknek (persze ha olyan akitől elvárható hogy pozitív véleményt ír) az oldalán való vélemény írást. Ez esetben elvárható magatartás hogy a sz*lg*ltatást igénylőt maximálisan kielégitse. Ha a k*ncs*ft nincs megelégedve, ha akarja úgyis kipellengérezheti a fórum oldalon de így saját reklámotoknak vagytok a kerék kötöi. Fentiek miatt nincs értelme blokkolni az oldalon való véleményírást hiszen ez jó reklám lehet a lányoknak. Vagy nincs önbizalmuk, a kódot annak a partnernek adja meg akitől feltételezi hogy megvolt elégedve vele. Lányok gyönyörüek vagytok és vonzók. Eredményekbe gazdag sok sok bunkómentes kuncsaftot jó egézséget és boldog Új évet kívánok.
haban · Tag · Privibe válaszoltam hagyd jóvá.
Gondolom csak szünetel egy kicsit, de bízom benne h nemsoká újra aktív lesz, mert tervezem hogy újra felkeresem :)
Apróba szokott általába, de most nincs. Várj pár napot
ki a barátnője?
Rendel még ez a Kitty? Nem találom az adatlapját.
Hello!
Noémi (35)-nél járt már valaki?
Hi!
Köszi a beszámolókat. Pozitív tapasztalataid is vannak?
Egyébként nem értem mért kaptad ezt a kérjük egymás lejáratásának mellőzését. A háromból kettőt meg tudok erősíteni.