Bujaságangyala(35) na ő egy igazi hentes
Nála én vagyok a köszörűs ,remélem nincs panasz a munkámra :DDDD
Bujaságangyala(35) na ő egy igazi hentes
Nála én vagyok a köszörűs ,remélem nincs panasz a munkámra :DDDD
Szia :)
Kell neked ennél több ? :DDD
laller 31 - (1 hozzászólás) írta Szombat, 15:03
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Bujaságangyala(35) na ő egy igazi hentes két napig fájt utánna a fitymám és a masszás amit muszáj voltam átélni azóta is fáj a hátam, bár előtte sose fájt.
Amikor megbeszéltük ***moderálva*** mondot mire oda értem ***moderálva***lett. A képek jó pár évesek ami a képen feszes a valóságban már nem.
A bőnyálasfrancia neki azt jelenti, hogy majd félméterről köp, mint aki felakar húzni hogy eldöntsétek ki az erősebb.
Természetesen azt is csak ott közli hogy nincs gumi nélküli fr*ncia, és úgy veri a farkad mint egy gép.. Átlag -3 Csak nszadistáknak ajánlom.
Mr. Gatling... hát na... remélem nem volt fennhéjázó a kérdés :-) , majd meglátjuk, lesz-e géppityu effektus ;-)
degye75 · Lelkes újonc · Nincs mit, "Mr. Gatling"... :-)
Köszöntem, ez jó hír :)
degye75 · Lelkes újonc · Szia!
Én úgy emlékszem, hogy nincs negálva a replay... ;-)
Üdv! Azt meg tudná mondani valaki, hogy Niki(30)-nál az egy óra akár egy óráig tart több menettel, vagy csak az első eksön végéig tart? Tudom, őt is kérdezhetném, hívom is holnap, csak a tapasztalatok érdekelnek. Előre is köszi ;)
Szerintetek Caludia(21) valódi képei vannak fent? Mert ha igen akkor az a húbazzeg kategória, nem semmi teste van :)
Sziaszok, kik a leginkább ajánlottak manapság Debrecenben, 35 alatt, inkább vékonyabb kategóriában?
Ha jól látom, Alíz visszatért Hanna néven... már csak masszázst vállal?
Köszi,
Üdv
haban · Tag · Enikő 23
zandras · Tag · Üdv Rebeka20?????
subfiu · Újonc · Esetleg róluk tudja valaki, hogy vállal-e dominát? Vagy van valami egyéb tapasztalat?
Köszönöm!
subfiu · Újonc · Sziasztok!
Tud valaki ajánlani fiatal csinos Dominára nyitott lányt?
Köszönöm!
Sziasztok! Valami popo sex kedvelő csajt mondjatok már...:) köszi
Anitabellini tényleg ő, az utcán élőben is láttam már, hazai torrent oldalakon még filmjeit is megtalálhatod.
degye75 · Lelkes újonc · Szia!
Niki (30) - én őt tudom ajánlani. Sok pozitív beszámoló van itt róla. Én is jártam nála, nagyon jó érzésekkel töltöttem el az időt nála.
Szép napot. :-)
Sziasztok. Látogatóba megyek szép városotokba és gondoltam megkérdezem kit ajánlottok odaát. Anitabellini tényleg ő vagy kamu? Vagy tényleg kit ajánlottok, mindegy hogy fiatal, idős, vékony kövérebb csak jól érezzem magam nála.
pöcörő · Kvázi-tag · Akire te gondolsz, az nem az a Viki és akire valójában gondolsz az már nem is a Petőfi téren, hanem a Hadházi környékén dolgozik.
Az érdeklődés tárgya, azaz a Viki(29) a Fényesudvarban található meg.
Lakás teljesen megfelelő, tisztaság van, a lány is rendben van, a fényképeknek abszolút megfelel és korrekt módon masszíroz, bár nem kőprofi. Ennyi volt a pozitívum. A többi számomra negatív volt:
túl csendes és komor a hangulata, ami nekem kicsit lehangoló volt. Mikor én voltam max. kézi befejezést vállalt, de még a ruhát sem veszi le, csak max fehérneműig. A kézi befejezés pedig nála egy igazi szótlan/monoton farokverés. Nem várok érzelmeket vagy kitörő lelkesedést a szolgáltatóktól, de számomra elég nehéz úgy ráhangolódni bármire is, hogy a partner póker arccal néz maga elé.
Összességében nem lenne baj vele mint masszőr, csak nem kellene többet beválallnia (még ezt a kicsit sem!), akkor azt mondom, hogy OK. Ebben a formában azonban lehangoló, mert egyáltalán nem az erotika van a középpontban.
Üdv.
Nemgér feltűnt Kelly 19 nevű formás kis lánykánál járt esetleg valaki?