Helló!
Ha sikerül kecskeméten tapasztalatot szerezni légyszi ozd meg!
Helló!
Ha sikerül kecskeméten tapasztalatot szerezni légyszi ozd meg!
Sziasztok. Régebben dolgozott egy lány Kis sellő, majd Sára néven. Ő már abbahagyta, vagy más helyen, más néven dolgozik?
Üdv !
Szerintem igazad is van meg nem is :)) Ha a "lingam masszázst" vesszük (azt ugye tudjuk, hogy "pénisz masszázst" jelent) szerintem igenis van köze a szexhez. Hiszen akár kézzel-lábbal vagy testtel, de akkor is masszírozva van a farkad !
Tehát ebben az esetben nem helytálló a kifejezés ! Talán ha tényleg nem vállal valamelyik masszőr hölgy dug....t
akkor nyelvtanilag az "aktusmentes" szó az igazi megoldás !!! Ebből talán már mindenki de még a hatosztályos ügyfél is levonhatja a következtetést .
haban · Tag · Gina19-ről írt tapasztalatod teljes mértékben fedik a valóságot. Itt ilyen szolgáltatást kapsz, lehet dönteni kell vagy nem. Ha nem próbálod meg sosem tudod meg milyen.
Sziasztok!
Még nem írtam beszámolót, de az elmúlt évben én is voltam pár lánynál, és nem mindenki kapott említést. Lehúzni senkit nem fogok, én eddig mindenkivel jól éreztem magam, akiket az oldalról választottam és maradtam. Ehhez viszont az is hozzátartozik hogy olvasgattam a fórumot, és párszor beszámolók miatt nem választottam egy egy lányt. Pl. Naomi, Sziszike, Kingus. Szóval eddig a fórum olvasás és a megérzések bejöttek, remélem az én írásom is segít valakinek. Am 30 év alatti hétköznapi pasas vagyok.
Ariel: Még tavaly év elejénvoltam nála. Arcra nem szép, melle egyáltalán nem jó. Ezt viszont kompenzálja a kedvességével, figyelmes jó hozzáállásával. Nem kapkodós, figyelmes lány, kiemelt környezetben. Franciája jó, fenekét a képeken is előtérbe helyezi. A pncija gyönyörű illatos. Külső hibái ellenére ajánlott.
Mónika (20): Nyáron voltam nála, kb akkoriban kezdhette a dolgot. Vele valami nagyon nagy volt. Félidőre mentem de jóval tovább maradtam. Mikor kérdeztem hogy álllunk idővel, azt mondta nem tudja és folytatta... Bírja a töltést, és kifejezetten élvezi a fenekelést. Ezt annyira kapta hogy valaki be is kopogott hogy minden rendben van e. Arcra nagyon szép, a melle elképesztően hatalmas. Még nem voltam ekkora mellű csajjal. Lovaglás közben agyon ver vele, óriási élmény. A bőre feszes, fenékre nem a legjobb de erre nem fogsz figyelni hidd el. Franciája közepes. Engedi az ujjazást, és arcra végezni. Nem túl magas, alig beszél, viszont végig mosolyog, magától csókol. Ne bántsátok a kislányt. Én nem igen térek vissza de csak mert ritkán járok el és akkor újat akarok :).
Lotti: Emberek ez a lány gyönyörű. Az arca a teste a hangja, mindene. Nagyon fiatal, de meglepően profi. Nem tudok rosszat mondani róla, ügyes szép lány. A debreceni lányok közt egy ilyen elemi jelenség, előbb utóbb be kell jutnod hozzá. Franciája jó, nem rinyál, mégcsak butának sem tűnt. Habár nagyon ügyes, egyáltalán nem ilyen közegbe való a lány, biztos hogy az élet késnyszerítette rá erre, de ez nem érződik együttlétkor. Én kívánom neki hogy sikerüljenek a tervei és kiszakadjon innen. Na mindegy, vigyázzatok rá!
Gina (19): Na ez egy nem megszokott élmény volt. Már amikor felhívtam tudtam hogy őt választom. Vidámság, lazaság jellemzi, nem klasszikus módon kezeli a dolgot. Ezzel az egész kapott egy újfajta hangulatot. A barátnő feelinget én nem használom mivel közel sem barátnők ezek a lányok. Hétköznapi ruhában várt, zuhany után meg pucéron az ágyon. A francia gyengécske, nem tudtam volna a szájában befejezni de előjátéknak elmegy. Ujjazható. Nem csókol, nem szereti a 69 - et, hátulról sem szereti, nem is akarta csinálni én félidőben meg nem erőltettem. Viszont klasszikus nézetben nem csak hogy szereti, de el is várja hogy rendesen adj neki. Nem fogja vissza magát, jó hangos közben. Jól lovagol, fenekelés ellen sem szólt. Szép magas, kicsit talán nagyobb a feneke mint a képeken, de viszont a melle is. Tetovált. Arcra nem rossz, bár az efféle szemöldököket utálom. Nem túl okos de jó fej, nyitott, dumás. Maximálisan ide való lány. A negatívumokkal együtt is összességében egy klassz élmény volt.
Popóimádó Pannika: Már nem hirdet de hátha visszatér. Állati dögös milf kegyetlen fenékkel, belevaló arccal, kis mellekkel. P*p* alapban van nála, ezért is mentem. De persze ő is szűk nem tudtam rendesen pakolni neki oda. De az a 69 emlékezetes marad. Oda tettem magam, erre hanggal is reagált, és egyből úgy visszakaptam amit adtam hogy majdnem annyi lett. Kegyetlen francia, kegyetlen fenék. Ezzel mindent elmondtam, kár hogy nincs már az oldalon de még lehet.
Rövidtávú terveim közt szerepel Barby(23), róla nem olvastam semmit ha valakinek van tapasztalata vele, írja már meg nekem pls. Vannak még akikről nincs infóm de érdekelnek: Rita(19), Zsanett(22), Ivett(20), Dia(19), Zita(32),Maya(20), Maya(29), Lina, Zsuzsa(23)...
haban · Tag · Szia Elvira. Fotóid nem váltanak ki bennem "kellemetlen" reakciót, sőtt vonzóak és nagyon szépek, de nevedd sértésnek nem ezt a fajta szolgáltatást céloztam meg talán ha bővited szolgáltatásod . Ha kérhetem ne változtasd meg szolidabra fofóid. Kívánok sok sok megértő pasit jó egészséget harag nincs pussz Haban.
Csoki (szines boru) lanyrol tud valaki valamit?
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Mi alapján jöttél rá hogy IVETT(20) római lány.A képek alapján nem annak tűnik.Kősszi az infót.
Ki most aki igazán jó masszőrnek minősül? Nem simogatásra gondolok meg mindenféle csúszka és hasonló gerjesztő masszázsra hanem aki tényleg profin masszíroz, tehát az ember meggémberedett izmait, ízületeit kinyomkodja. Van ilyen, vagy kérjek időpontot a jázminba? :)
Vivike (23)· debreceni szexpartner · Újonc · Helló Mindenki :)
Remélem jól érzi magát minden kedves vendég, és mostanában elégedettek vagytok a szolgáltatókkal :)
Szép Napot Mindenkinek!
Puszi.Vivi
Légyszi' Heni 22, Nóri 18, Lola 20 beszámolót. Köszi, N.
Sziasztok!Szia Elvira!Szerintem nagyon sexi,gyönyörű,és kívánatos vagy a fotóidon!!!Ha valaki nem érti meg,hogy sexmentes a szolgáltatásod"ami ki is van írva"arról nem tehetünk....Mit kellene feltenned?Téli nagykabátos fotókat????Szerintem tökéletes a hirsetésed és a fotóid,kár lenne elrontani....Remélem rövidesen eljutok hozzád,mert már régóta készülök,csak nehéz összeegyeztetnünk...Minden jót neked!!!Vigyázz magadra!!!Ui:Ne adj mindeki szavára....
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Jol beszélsz ezzel én is egyet értek igazzad van pajtikám.
haban · Tag · Szia Elvira. Szolgáltatásod bemutatkozásod alapján "hangsúlyozom MASSZÁZZSAL, /mert a szolgáltatás SZEXMENTES! " akkor mi a francnak rakol fel egy sor erotikus fotót ami arra gerjeszti a férfiakat hogy szex szolgáltatást is igényeljenek. Szép napot
Ivett (20) egy kedves, de eléggé kezdő római lány. A nagyon világos helyen található.
"Árpád Lőwy" · Újonc · Végignézegetve a debreceni és pillanatnyi lehetőségeket, 25 év alatti lányoknál a barátommal, holnap és pénteken Nyíregyházán vagy (és) Kecskeméten próbálkozunk, nem most először,. és nem véletlenül. A db-i, számításba jöhető lányok nem láthatók, pl. Barbi, Anett és mások... A többiekről, inkább nem is teszek itt említést sem. De mégis, nézzétek meg Klaudyát és a képeit és a hírdetésben a 85-ös méretét. 75-nek is picike, akár az általa nyújtottak, amik a telóban ígértekhez képest, nagy átverések és vannak még néhányan, róluk, majd később. Sajnálom lányok, de ha a változás szele fújna, vagy lenne valami jó és fair ajánlatotok, akkor még maradhatnánk is, mint a régi szép és jó időkben...
Értem! Akkor próbálkozok tovább hátha szerencsém lesz...
Lehet, hogy a nevelő vette kezébe az ügyet! Inkább kreálna a csajának normális bemutatkozót! De már behánytak bosszúból a szombathelyi fórumba is! Még én vagyok üldözve! A következtetést le lehet vonni a makkereknek!
Mintha ide nem ugyanaz írt volna, mint a chatre. A chaten két szót nem bírt helyesen leírni, itt meg egy-két vesszőhibát és ékezetet leszámítva szinte nincs is benne helyesírási hiba.
Regike!
Vagyok annyira korrekt szolgáltató, hogy betegen, megfázva nem dolgozok! Nem adom tovább a bacit. Igen, ez van akinek magas és egyből jön az ócska,tipikus, elcsépelt dumával...." nem megy a bóóót :D Megtehetem, hogy ilyenkor szabit vegyek ki. ;)
Elküldted modira a jellemtelenségedet? Én is titkolnám a helyedben, nem jó referencia!