Azt hogy érted pontosan, hogy Kinga 27 elengedte magát? Felszedett? A képeken nagyon kívánatos...
Azt hogy érted pontosan, hogy Kinga 27 elengedte magát? Felszedett? A képeken nagyon kívánatos...
haban · Tag ·
Linda21-ről alkotott véleményeddel tökéletesen egyet értek, régebben bővebben kifejtettem véleményem. Társa Enikő23 hasonló szépség és alkat szolgáltatás és ár hasonló egy kicsit pörgősebb mint Linda21, de nekem mindkettőt felülmulta Vivike 22 az ágyba. Mindeggyik ajánlott.
Azt azert nem... en eleg jonak ereztem magam meg mellette is :D
Furcsa, annó én is így jártam Niki-vel, hogy minden fullos volt meg 10/10 és ajánlom másnak is de a személyiségünk nem passzolt ezért nem lettem visszajárósa. Lehet túl tökéletes a lány és már az ember nem érzi elég jónak magát mellette :)
Nehany tapasztalat a kozelmultbol:
Hanna31: nem tetszett, amiket es ahogy a telefonban mondott, igy a korabbi emlekeimre is hagyatkozva inkabb ejtettem :) Lehet h nem szeret :)
Szilvi28: hosszas probalkozassal sem ertem el... ezt sajnalom
Ariel25: megbeszeltuk a talalkat, de indulasom elott lemondta, valami rejtelyes "infora" hivatkozva. Remelem, nem rolam tudott meg valamit :)... ezt is sajnalom.
Eniko23: a kepen o lathato, aranyos, kedves lany, nekem egy piciket szende volt...
Niki30: 10/10 szolgaltatas minden tekintetben, egyedul a szemelyisegunk nem passzolt, de ez inkabb az en hibam. Non plus ultra, talan inkabb 11 pontot er 10bol.
Kinga27: mar irtam korabban, kedves, aranyos, odaado lany, profi eloadas, 3ast is vallalnak a kolleganojevel (asszem Ancsa35).
Linda21: egy angyal. Az ifju korosztaly szexi bajat otvozi a tapasztaltabbak odaadasaval, raadasul - ahogy a kepek is mutatjak - egy bombazo. Nem is szivesen irok rola, nehogy itt leharcoljatok nekem.
Üdv Makktársak!
Még nem írtam, de az elmúlt időszak néhány említésre érdemes élménybeszámolóját megosztom veletek.
Barbi21: ő van a képeken, valóban szép, formás, kedves lány nagyon igényes környezetben. Kedvesen fogadott, igyekezett, hogy jól érezzem magamat, teljesítette a normál keretek közötti kéréseimet. Akció után beszélgetést nem tudtam kezdeményezni vele, érezhetően azon volt, hogy minél hamarabb elmenjek. Így a félidőt sem töltöttem ki teljeseni, de összességében nagyon korrekt, és amire kellett, azt maximálisan és ajánlhatóan teljesítette. Nekem tetszett, még visszatérő is lehetek. Bátran merem ajánlani.
Gabóca 19: vénkerti panelprogramban teljesít. Kislányos, de formás, szép arcú, kedves lány,a képeken ő van szerintem, bár azoknél vékonyabbnak tűnt élőben. Törékeny alkat, pici cici, de tetszetős. Környezet kissé lepukkant, konkrétan szinte semmi tusfürdő nem volt a flakonokban. Akció szerintem rendben, de az idővel csalt egy kicsit, húsz perccel a házba lépésem után már megint az utcán voltam. Kicsit sok a félidős *rajánlata, de nem bántam meg, jó volt egy 13-14 évesnek kinéző lánynak tolni! Akinek bejön az ilyen alkat, ajánlható!
Anett21: néha tűnik fel a hirdetése, fekete lány. Minimálpanelben valószínűleg ő lehet a képeken, de teltebbnek tűnt, ami összességében is viselhető, nagyon kellemes a megjelenése. Kellemes arcú, a cicik nagyon szépek, csípőben és hasban teltebb a képeknél. Viszont nagyon kedves volt, beszélgetett, akcióban odaadó, utána bújt és beszélgetett, masszírozni is akart, de hideg volt és idő előtt eljöttem. Emellett eléggé zavaró volt, hogy a telefonjai állandóan csörögtek, azt mondta, nem tudja hogy kell némára venni. Ezzel együtt is ajánlható, jól éreztem magam vele, őszintén sjanálkozott, hogy húsz perccel hamarabb eljövök, tulajdonképpen nem az ő hibája volt, hogy így döntöttem.
Én csak korlátozottan értek egyet. Voltam nála december elején, szerintem egyáltalán nem ő van a képeken. legalábbis engem egy szőke, hosszú hajú (a képeken rövid volt), egész testén terjedelmes tetoválásokkal elátott lány fogadott. Mindemellett piacképes volt a hely, a lány és amit nyújtott. Átlagos panel (polírudvar stimmel), szivacson masszíroz, a lány kifejezetten kedves, kellemes, mellei szépek, teltebb a képeken lévőnél, és szerintem zömökebb is. Nem keltett rossz benyomást, de nem őt vártam. Nem érte meg a fél órás *rat, nem leszek visszatérő vendég.
Kedves, aranyos lany, o van a kepen, bar kicsit "elengedte magat" :) A szolgaltatas szinvonalas, odaadoan, elvezettel, erzekien adja elo... a hely kb. atlagos, de semmikepp sem afeletti (Tocoskerti panelek)...
Hanna31: Az egyeztetés korrekt,könnyen ment..Polír udvarban rendel, tiszta,rendezett lakásban, egyedül..A lány a képeknek megfelelő, gyönyörű test, és cickók..Én a hosszabb időre neveztem, bár elég lett volna a fél óra...a rendelés elején egy kellemes lovagló pozitúrás közösülés volt, majd egy kellemes masszázs következett...ezt követte egy hosszú beszélgetés..A vége kicsit csalódás volt számomra,mert csak franciával lehetett befejezni,ami nem túl fényesre sikeredett...kicsit nehezen, de össze jött..Az összest egészében nézve a skálán 10/7-es..Vissza járó vendég nem leszek, és kívánok neki sok sikert az életben,mert megérdemli!
Akkor én a 150 kilommal és a 150 centimmel ,hol jelentkezzek ? :DDD
De ha az ágy teherbírása miatt nem vállalsz nehezebb vendéget akkor miért nem ruházol be egy jobb ágyra vagy mondod azt a telefonban, hogy bocsi de az ágy nem bír meg. Ez elég furán hangzott, hogy nem vállallak de segítek fogyni. Legalábbis sok embernek érzékeny pontja a súlya :)
kb pénz egy közepesen jó 250kg teherbírású masszázs ágy, statikusan akár 900kilót is elbír.
a gagyi olcsóbb alucső vázas 150kg teherbírású, pénz.
tudom mert nagybátyám ilyeneket gyárt és nekem is van otthon egy csővázas és azis lazán elbír.
Ma meglátogattam Lottit, nagyon kedves, mindenre odafigyel csak neked jó legyen , nagyon aranyos kis csaj! Az arca nagyon helyes,a melle valami eszméletlen, nekem bejött, a képektől azért kicsit plusszosabb de jól áll neki! Ajánlott mindenkinek!
Szia!
Ne hari, hogy beleprüntyi, de a masszírozás is valahol küzdősport.
Igen, nekem is szarul esett volna, ha engem elhajtanak, lehet csak a kurta dialógus volt a bántó, lehet tényleg ki voltál hegyezve egy kis gyúrós élvezkedésre – nemtom.
Ő lehet, hogy nem tinglitangli masszőr, hanem komolyan gondolja és vélhetőleg képesítése is van, ezért tudja mit bír, mit vállalhat azárt, hogy valóban masszázst kapjon a vendége, ne zsíros maszatolást. És a lényeg, hogy nem gondolja, hogy a zsíros maszatolást egy kiveréssel lehetne masszázzsá magasztalni.
Teljesen okés a 100 kiló/200 centi arány. Remélem, hogy a java nem deréktájon csúcsosodik, hanem rendes férfiember kinézeted van! De a csaj szempontjából kemény melót képviselsz. Olyat, amit lehet nem tud vállalni akkor, ha más vendégeket is akar fogadni egy "műszakon" belül. Te, mint ekkora test, olyan melót jelentesz, amit ő nem tud az ő fizikumával kezelni. Nem tud rádfogni, nem tud erőt kifejteni, egyszerűen kicsi.
Thai-csajok? Honnan tudod, hogy háromhavonta nem váltják egymást? Ki a fene képen megjegyezni és azonosítani ritkán látott, teljesen más típusú embereket? A mi hírdetőnk viszont egy-és ugyanaz a személy akármennyi ideje, gondolom az is szeretne maradni.
Vagy azt szeretnéd, ha egy ízületednél megfogva terelgetne körbe-körbe? Nem nehéz, hidd el, bármekkora embert le lehet fektetni...
Elég lett volna csak visszakérdeznie, van-e keringési problémád. Ha bizonytalan vagy, simán, minden rosszindulat gyanúja nélkül lepasszolhat.
Vannak megfelelő fizikumú férfi masszőrök, óránként ***moderálva***, szakszerű és megfelelő keménységű masszázst biztosítanak. Vagy Rózsika néni az üzemi konyháról (tudod, egymaga teszi fel a 70 literes kotlát a sperheltra), szerintem a fél óra végén szépen összecsomagol, átköt masnival és felad postán.
Szerintem kis girnyó csajoktól rendes masszázst elvárni nem reális.
Majd próbáld ki, egy tonna homok (0,7 m3) és egy tonna betontörmelék (1 m3) utánfutóra felrakása között mennyi különbség van! Csak szólok, a negyedik-ötödik ötvenkilós darab után adja ki magát...
Minden jót!
Szia Marcus, valszeg én voltam akiről írsz. Elnézést kérek, nem volt célom, hogy bárkit is megbántsak, és azt mindig el szoktam mondani, hogy a földön vállalok félórát ilyen esetekben. Vagy én felejtettem el ezt mondani telóban, vagy te felejtetted el leírni, nem tudom. Szóval a földön félóra az oké. A thai szalonban baromi erős asztalos által készített ágyak vannak, sajna nekem megment már tönkre ágyam rövid időn belül... :( És bevállalom azt is, hogy lehet, hogy nem vagyok olyan edzett mint a thai csajok, akik földön másfelet is kibírnak, de dolgozom az ügyön. :)
Ha már masszőrökről van szó...
Nemrégen felkerestem telefonon egy masszőrt aki valamikor itt is hirdetett (már jó ideje nem). Annó voltam nála és nagyon jól csinálta ezért gondoltam visszamegyek hozzá masszázsra. Megbeszéltük mi mennyi majd rákérdezett a súlyomra. Meglepődtem mert ezt nem szokás telefonon megkérdezni.
Mondtam neki, hogy cirka 2 méter vagyok ennek megfelelően 100 kiló körül. Közölte, hogy akkor nem vállal. Kérdeztem, hogy nem bír el a masszázs ágy vagy miért? A legtöbb gagyi ágy is 150 kilót lazán elbír amúgy. Erre közölte, hogy egyszerűen nem dolgozik 100 kiló feletti emberekkel, de segít a súlyvesztésben. Mondtam neki, hogy nem akarok súlyt veszteni, hiszen nem 160 centihez vagyok 100 kiló hanem majdnem 200-hoz. Erre letette. Számomra ez végtelenül sértő és diszkriminatív volt és mélységesen elítélem ezt a fajta hozzáállást. Egyáltalán nem akartam semmilyen erotikus töltetet a dologba csak egy jó masszázst. Annó ezt meg is kaptam tőle pedig akkor még nehezebb is voltam. Ezért is álltam értetlenül, hogy most mivan. Nem akarom a nevét leírni itt de akit érdekel annak privátban megmondom, hogy ki az és melyik oldalon reklámozza a masszázst. Közben ott is megtaláltam, hogy nem vállal 100 kiló felett senkit. Persze ott is leírja, hogy ez nem diszkrimináció. Ez márpedig mocskosul durva diszkrimináció. A jázminba a 40 kilós thai lány is minden erőlködés nélkül megoldja a masszázst pedig emelget is közben, soha egy szót nem szóltak amikor bejelentkeztem, ráadásul láttam már oda bemenni kb 200 kilós embert is őt se küldték ki.
A szexmentes szerintem sem teljesen egyértelmű mert most akkor csak nemi aktus nincs de kézimunka/francia lehet vagy egyáltalán semmilyen szexuális rész nincs benne csak masszázs? Ha csak aktus nincs akkor lényegesen érthetőbb lenne, hogy "aktust nem vállalok". A szexbe a hétköznapi értelemben meg beletartozik az előjáték az aktus és minden, tehát a szexmentes azt jelenti inkább, hogy semmi csak masszázs.
Ha csakmasszázs akor hölgyek egyreügyelhetnének! infó privátban máshol a "vendégekközt"!
Ha valaki kerekperec leirja " Csak masszázs" Akkor csak azokkeresik! Vanaki kerekperec kiirja " nomasszázs csakishuncutkozás" Igy a kerek!!!
Aki moderálásraküldte kicsielgondolkozhatna!!!! Ha masszázs akkor mondjuk ebbe belefér páciens feszültségoldására az ugymond " alsó vagy felsőmadárfogásosmasszázs!??" Ha Valaki masszázsilag a hüve.....ileg oldjameg a feszültségoldást kéretik nenküldenimoderálásra!!!!!!
Sziasztok! Szerintem ez már kezd nevettséges lenni,hogy az eggyik legkorektebb szolgáltató hirdetését kritizáljátok!Ha leírja,hogy sexmentes,a telefonban és személyesen elmondja,hogy mit kapsz,mire várhatsz.....!!!Akkor nem értem ezt a sok aggódást???Hihetettlen hogy ilyen dolgokon elkezdtek kukacoskodni,szőrözni,holott pedig Ő szerintem nem az a kategória...Van itt sok olyan szolgáltató aki közel nem azt adja amit ígér.....Azokat kellen megszüntetni!!!Ilyen masszázs meg olyan masszázs,és valójában köze nincs a masszázshoz és mégis bele írja a hirdetésébe a masszázst,de minek???Nekem nem azért lesz masszőz valaki,mert van egy masszázs ágya.....