A legnagyobb vidéki szexpartner kereső oldal, ahol országszerte több száz aktív profilt találsz. Vidéki lányok, masszázs, klubok, szexshopok, szállások és búvóhelyek egy helyen.
  • Magyar
  • English
  • Deutsch
Belépés Regisztráció
  • Regisztráció / Hirdetésfeladás
  • Kiemeltek, legújabbak
  • Összes
  • Hölgyek
  • Masszázs
  • Dominák
  • Párok
  • Urak
  • Transzik, travik
  • Aprók
  • Szállás / Búvóhelyek
  • Klubok
  • Shopok
  • Új képek
  • Új videók
  • További oldalak
  • Keresés
  • Fotósok
  • Vélemények
  • Fórum
  • Térkép
  • Tippek az oldalhoz
  • Szexszótár
  • Gyakran Ismételt Kérdések
  • Kapcsolat

Szexpartner Fórum Debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Debreceni lányok megtekintése…
  1. Fórumok
  2. Városok
  3. Debrecen
  Rendezés

Regike (25)Regike (25)· debreceni szexpartner · Újonc ·

Köszönöm! Nekem is tetszik!

Kedves Marcus!Addig ne írj véleményt másról míg nem látod,nem jártál nála!Nem feltétlenül neked akarok tetszeni mert rajtad kivül vannak egy páran!Miért is véded ennyire Rubint?

Drága gyöngyszem úgy látom a mai nap CSAK velem vagy elfoglalva,úgy látszik nagyon sok az időd és nagyon ráérős típus vagy!Ne a lányokkal legyél elfoglalva mert úgy látom mással nem tudod elütni az idődet csak azzal hogy mást lejárass!Látszik hogy az unalom mire képes!!!!Kevés a vendéged?Kiöregedtél?

GyöngyszemGyöngyszem · Őstag ·

Na, itt is a folytatás!  :D

***moderálva***

SinclairSinclair · Tag ·

Tilllala - Hirdető (2 hozzászólás) írta 2013. április 19. 13:13

***Kérjük az önreklám mellőzését!***

Igen van egy csinike Szoboszlón. Petra 29. voltam nálla és merem ajánlani.

Popsit is kértem mert iszonyat csini és formás és nagyon kellemes volt!

Előzmények elrejtése

NiniNini · Újonc ·

Szia, Larára és Nórira van igény :)

Valóban!  ;)  Néztem is, hogy debreceni miért hívna, csak az én hozzászólásomban is szó volt a fenyegetésről. Elvirát meg csak most olvasom.  Sorry!

robbbyrobbby · Újonc ·

Sztem ezt nem neked írták...

Ha van rá érkezésem, felveszem!

HuntelarHuntelar · Újonc ·

Nekem az utolsó mondata kifejezetten tetszik :D

marcus80marcus80 · Őstag ·

Hát szegény csajszival nem csak az a baj, hogy nem tud önálló bemutatkozót írni de olyan sovány, hogy szinte átlátok a bordái között. Ha valaki jár nála egy fél malacot vigyen már neki mert biztos nem eszik rendesen :)

Gréti (47)Gréti (47)· debreceni szexpartner · Újonc ·

Kedves Elvira!

Azt kell mondjam légy magadra nagyon büszke,mert aki időt és energiát szán a lejáratásodra ott már jelen van a rosszindulat, a megkeseredettség,talán még az irígység  is..(tapasztalat!) Legyen szép az estéd!! :-)

UI: Nem biztos,h minden esetben egy negatív beszi bennünket jellemez..

zs1987zs1987 · Őstag ·

Egy ilyen stílusú és modorú lányhoz még akkor se mennék el, ha ő volna Miss Universe. Brrrr....

Gréti (47)Gréti (47)· debreceni szexpartner · Újonc ·

Szia! Én nem egyszer jártam már így..sajnos vannak akik 3 mondatot sem képesek megfogalmazni.. csodálkozunk?? :D

Tisztelt fórumozók!

A chaten, tűnt fel, vagyis inkább felhívták rá mások a figyelmem, hogy Regike hirdető 2 szó híján, teljesen lemásolta a bemutatkozóm!  Ez még nem is lenne nagy baj, de ráírtam privire  és a stílusa  figyelemreméltó és tanulságos lehet, akár vendég számára is. Nem tagadta, de neki állt feljebb  s már a fenyegetés is felütötte a fejét.  Származás innentől kezdve nem kétséges.

Egy kis ízelítő a beszélgetésből:

***moderálva***

Na, most várom a megtorlást a Szhelyi  fórumon!  :D

fedorfedor · Lelkes újonc ·

Én akkor is szívesen elolvasnám, ha csak álom volt :) már ha kellemes emlék...

marcus80marcus80 · Őstag ·

De régebben még benne volt a programban ha jól emlékszem. Nem lehet, hogy még akkor volt nálad?

Vipstrip (34)Vipstrip (34)· debreceni szexpartner · Újonc ·

Kedves Gróf Kurátor sehogy, a .. nevű fórumozó maximum állmaiban lehetett nálam ... :D 

Mert, ha valaki veszi a fáradtságot hogy elolvassa a hírdetésemet és felhív , akkor tisztában lesz vele, hogy ezt nem vállalom! :)

De álmodozni lehet és szép dolog...

CulasseCulasse · Kvázi-tag ·

Valaki kért "beszámolót" Maya29-ről lentebb.

Nem szeretem a beszámoló kategóriát, ezért csak véleményt írok.

Egyeztetés tök könnyű, szinte azonnal fogadott (én voltam kicsit messze, de igyekeztem), az ajándék apróságra túl szerényen reagált, de végül rábeszéltem egy Milka desszertre, parkolás tényleg ingyenes.

Előzetesen elárulom, hogy becses személyem volt szerencsés gyermekkorát két lépcsőházzal odébb tengetni, ezért számomra a navigálás és a bejutás elég körülményesnek tűnt, egyszerűbb lett volna konkrétan megmondani, hogy X szám, ennyi emelet és ajtó.

Gyalog küzdöttem le a pár emeletet, így a buzi szomszédok csöcsre lettek véve.

Az ajtóban nem állt senki. Mögötte a kis Tündér. Számomra az ő testalkata a tökéletest közelíti, ezért amint megpillantottam és megállapítottam, hogy élőben még-még-még, azt hittem, lepetézek örömömben.

Egy vicc volt, ezek a mai csajok valami médiafaszjankók hatására elhitték, hogy az a szexi, ha magassarkúban befelé (össze) csámpázott lábfejekkel állnak. Szerintem plázakurvás, különösen egy olyan nőnek, akinek hangsúlyosan formás combjai és feneke van. De az első találkozás "örömére" ebbéli véleményemet nem osztottam meg vele, így is lekötött az őszinte csodálat. Ismétlem, ez a nő nekem végtelenségig bejön. Akkor lenne igazán tökéletes, ha sötétebb lenne a haja, bár az ütné a szép zöldes árnyalatú szemeit.

Tehát:

Egy 170 centi körüli csaj, aki formásan karcsú, látszik a sportolói múltja, de nem tolakodóan izmos, kis mellekkel (mellmániásoknak nem lesz nagy szám), annál több szexi és élvezettel markolható husival (mondom, a fenekénél megmarkolva olyan, mintha egy kovácsüllőt akarna megemelni az ember). Irtózatosan élveztem cincálni.:)

Bájos. Mióta szépségversenyek vannak, nem használom a "szép" kifejezést. Kedvesnek és gyengédnek kell lenni, attól olyan tündérien édes arca lesz, hogy annak nem lehet ellenállni. A szemeit kell figyelni, mert akkor gyönyörűek!

Akit zavar, hogy az egyik felső egyes metszőfoga kicsit csálén áll, az csukja be a szemét, vagy nézzem másfelé, van mit nézni! Esetleg olvasson újságot!

Én nem foglalkoztam vele, mert nem ápolatlanság miatt van, illetve csókok között sem zavart, illetve jó pontnak tudom be, hogy nem rohan fogorvoshoz, hogy tegyen tönkre egy egyébként jó fogat valami műanyagok kedvéért.

Már az első pillanattól kedvesen barátnősre vette a figurát, majdnem végig bent volt a fürdőszobában, amíg tusoltam, vegyszer van bőven, a törölköző viszont elég gagyi volt, egyrészt olyan szaga volt, mintha nem elég mosószerrel mosták volna, másrészt akkora kendőt én a fülembe dugok, ha ugat a szomszéd kutyája. Pedig jóval kisebb vagyok, mint egy marhavagon. Kaptam szájöblítőt is, gondosan ellenőrizte, hogy szakszerűen használom-e fel.

Amint befejeztem a szépítkezést, azonnal kiugrott a bugyijából. Mondtam, ugorjon vissza. Előbb nem értette, de elmagyaráztam, hogy nem b...ni mentem, hanem őt, mint gyönyörű nőt élvezni, erotikát kértem. Aztán igazából tökmindegy, hogy kértem, vagy nem, elvettem. Mindent megkaptam, amit szerettem volna, nagyon odaadó volt, még lábimádatra is rábeszéltem, pedig hangsúlyozta, hogy csikis – de olyan finom, szép és szexi kis lábai vannak, hogy azt nem lehetett nem bezabálni.

Másfél óra lett, persze rendesen kif*z*tve, nem bohóckodtam grátiszokkal, meg idétlenségekkel, de nem dugtam meg. Mert ha megdugom, belesz...ok abba az érzelmi és érzéki élménybe, amit ő kedvesen adott nekem. Amit akartam, mindent megadott, rendkívüli élvezet volt őt imádni, tényleg csak udvariasan kellett kérni.

*rról nem írok.

Arról sem, hogy milyen a francia, meg tövig, vagy szügyig, vagy egyéb egybites fogalmakról. 

Az órát diszkréten figyeli, de nem bántó, mert az 1-90 percben teljesen az enyém volt. A végén tusoltam egyet. 

Valami madam lehet a kéróban, mert a p*nzt bevitte egy másik helyiségbe.

Ha lesz alkalmam, újra meglátogatom. Csak a rendes esetben 300, jelen esetben 1100 km távolság... Majd márciusban, ha otthon leszek.

Számomra a tökéletesség. Több fórumon is ajánlott. A stílusából eredően sok mindenre rávehető, a popsin kívül, meg gondolom egyéb disznóságok sem elfogadottak.

Végszó: Ha valaki túl pozitívnek gondolná a fentieket, vegye figyelembe, hogy Ő nekem megjelenésében és hozzáállásában a legmagasabb ideáimat elégíti ki! Másnak lehet, kevésbé jön be ennyire. 

Ki kell próbálni!

:)

karrotkarrot · Újonc ·

Sziasztok! keresek egy Debreceni lányt kb 10 éve találkoztam vele utóljára. nevére már nem emlékszem, csinos, vékony kb 160cm akkor fekete fenékig érö haja volt. feneke bal oldalán nagy anyajegy van. nem ismerös valakinek?

• Előző
  • 1
  • …
  • 568
  • …
  • 1061
  • Következő
Téma indítva: 2010.02.25., 21201 hozzászólás összesen
Ha úgy véled, hogy az adott hozzászólás sérti az oldal szabályzatát, moderálásra küldheted azt. A bejelentés megtételéhez kérjük idézd a sértő részt, vagy írj egy pár szavas indkolást:
Kérjük a bejelentést csak indokolt esetben használd! Valótlan bejelentés esetén a funkció használatát letilthatjuk.

Szexpartnerek, szexaprók, masszázs, domina, transzi, klubok, shop és búvóhely egy helyen!
videkilany.hu - A legjobb rosszlányok vidéken és Budapesten!
Kategóriák
Nyitólap, kiemelt lányok A legújabb szexpartnerek Szexpartner hölgyek Szexpartner urak Masszázs, szexmasszázs Dominák Transzik, travik Aprók Szállás / Búvóhelyek Nightclubok Szexshopok
Városok
Budapesti lányok Debreceni lányok Győri lányok Kecskeméti lányok Miskolci lányok Nyíregyházi lányok Pécsi lányok Soproni lányok Szegedi lányok Székesfehérvári lányok Zalaegerszegi lányok
Hasznos linkek
Vidéki lányok Új képek Új videók Fórum Keresés Fotósok
Partneroldalak:
Lánykereső Csajszik További partnerek

Felhasználási feltételek  •  Adatvédelem  •  Törvény  •  Kapcsolat

• Magyar
  • English
  • Deutsch
© 2025 videkilany.hu (minden jog fenntartva)
    Nincs találat a megadott keresési feltételekre.
    Az összes találat megjelenítéséhez kattints ide…
    A keresés folyamatban...  
    • Saját menü
    • Regisztráció / Hirdetésfeladás
    • Belépés
    • Kedvenceim
    • Hirdetések
    • Kiemeltek, legújabbak
    • Összes
    • Hölgyek
    • Masszázs
    • Dominák
    • Párok
    • Urak
    • Transzik, travik
    • Aprók
    • Szállás / Búvóhelyek
    • Klubok
    • Shopok
    • Új képek
    • Új videók
    • További oldalak
    • Keresés
    • Fotósok
    • Vélemények
    • Fórum
    • Térkép
    • Tippek az oldalhoz
    • Szexszótár
    • Gyakran Ismételt Kérdések
    • Kapcsolat
    Valótlan kép bejelentése
    Weboldalunk használatával elfogadod a cookie-k használatát. Bővebben…