szerintem is :P
szerintem is :P
Nem lehetne, hogy kicsit hamarabb osztod meg a tapasztalataidat? Fél év, másfél év alatt elég sok változás szokott beállni egy-egy lány munkájában, alakjában.
Itt van pl. Ryta 30, ugyan még mindig elég csinos (aki ezt a tipust kedveli), de szerintem ráunt már erre a m*nkára, közel sem olyan, mint régebben volt.
Ez tok jo, harom tok mas velemeny, megis egyetertettunk :D
De en mar tenyleg nem szolok hozza tobbe ;)
Fütyülős · Őstag · "Az a gyanús aki nem gyanús"
degye75 · Lelkes újonc · :-D
Ez tetszett, szinte végszónak is megteszi... :-)
Niki 10/11 szerintem is, maximálisan odateszi magát!!! De mi gyarlók vagyunk és mindíg valami újra és másra vágyunk.
Pontosan valami hasonló volt esetemben is. Niki maximálisan odatette magát de mivel a való életben egy ilyen bomba nő szóba sem állna velem nagyon frusztrált voltam és nem tudtam feloldódni, nem tudtunk igazán egymásra hangolódni. Lehet ez volt a baj. A hölgy nagyon ajánlott egyébként! Tényleg mindent megtesz, hogy jól érezd magad :)
Ilyesmihez kozel nem volt az, amit irtam. Tokeletes szolgaltatas, de a szemelyisegunk nem egyezett... ennyi... nem az ilyen lanyokat szeretem, es pont, ettol meg elismerem es tisztelettel vagyok az odaadasodert.
ragadozó2 · Kvázi-tag · Üdv Debreceniek!Voltam"Klaudya19"-nél.Éppen felénk turnézott.A képeken ő van.Nagyon szép,formás,szűk puncis csajszi.Ám itt vége is minden pozitívumának.Míg nála voltam,egy mosoly nem hagyta el az arcát.olyan érzésem volt mindha egy láthatatlan vaalaki pisztolyt szegezne a fejének,és úgy kényszerítené a dologra.Részemről nem volt nagy élmény.Ebből adódóan én nem mennék hozzá még 1szer.*nyagiakat nagyon pontosan tisztázza előre, aki hozzá készül,mert kizárólag p*nzben gondolkodik....Szép napot mindenkinek.
Vivike (23)· debreceni szexpartner · Újonc · Szia!
Bocsi hogy beleszólok. csak annyit szeretnék írni, hogy szerintem teljes mértékben igazad van.
Minden Jót:Vivi
Nem erről van szó, de Nikinek leírtam privátban hátha megérti mi a bajom/bajunk :)
degye75 · Lelkes újonc · Urak!
Nektek nem jó, ha jó? :-)
Nem vagytok ti véletlenül mazochisták? ;-)
Nem volt szándékomban megbántani senkit, csak olyan abszurdnak érzem ezt a dolgot...
A Monty Python jutott az eszembe. :-D
Szép estét mindenkinek!
:-)
Anikó 19 ről valaki valami infót? Esőre nem néz ki rosszul!
Niki (41)· debreceni szexpartner · Újonc · Imi bácsi! :-) Mindenki? :-) Ez a szó nem túlzás egy kicsit? :-)
Ez egy szolgáltatás, nem azért jön valaki, hogy nekem bizonyitson. :-) Hanem hogy kikapcsolódjon, s olyan élményekkel távozzon, mely jóleső érzésekkel tölti el. Csak azt adom, amit kihoznak belőlem. Talán ennek örülni kellene. :-)
Fodrászhoz sem megyünk vissza, ha nem tetszett a haj, amit mi magunknak kigondoltunk, de ha jól bánik az ollóval, és meg vagyunk elégedve a végeredménnyel, valószínű hogy vissza megyünk.
Komolyan nem értem a három partnert. Az sem jó, ha jó,, de az sem ha nem azt kapják amit vártak. :-)
Szép estét kívánok! Puszi Niki
Hanna 31 beszámoló:
Pár napja voltam nála. Telefonon nem tudtam először elérni , de amint szabad lett , visszacsörgetett, és gyors egyszerü egyeztetés után egy óra mulva már fogadott is. Igényli h jó fej legyél vele, és "tiszteld". Ha korrekten viselkedsz,nagyon kedves rendes aranyos , közvetlen , lesi minden kivánságod. Masszázs tetőtől talpig , aktus ,francia befejezés. Semmire nem lehet egy rossz szavam se, francia tudás csillagos ötös. Test , cici popsi lábak hibátlan , egyedül az arca ami engem fogott meg , dehát mindenkinek más az izlése. Korrekt csaj , korrekt szolgáltatás. Erősen ajánlott - 9/10.
A hasa es popsija picit nagyobb annal, amit a kepen latsz:)
Tudna valaki egy kis infoval szólgálni ezekről a hölgyekröl?
jöhet priviben is.
Ryta30,Vivi29,
Szerintem Nikivel mindenki így jár! Fantasztikus nő, visszajárósa voltam, de egy idő után kevésnek érzed magad mellete.
Rég lehettél náluk,már nem dolgoznak együtt.
Rytához járok vissza és már nem csak simogat hanem profin át massziroz!és a vége is nagyon élvezetes:-)
Ajánlott kategória!
Wow. :) Valaki másnak esetleg tapasztalata Mónika (20)-ról? (Innen levelette a hirdetését, de itt [http://www.piroslampa.net/piros.php?lang=hu&pg=apro&ad=215655&action=show] föltett egy aprót.) Lehet, hogy nemsokára Debrecen felé vetődök, akkor meglátogatnám.