Szerintem csak Julcsika nem értette itt, mindenki más igen :-)
Neked is igazad van mert valóban provokálni kezdett én meg hagytam magam. Nem értem mit támad folyton....
Szerintem csak Julcsika nem értette itt, mindenki más igen :-)
Neked is igazad van mert valóban provokálni kezdett én meg hagytam magam. Nem értem mit támad folyton....
Teljesen igazad van. Hagytam magam provokálni. Figyelni fogok erre ezentúl.
pöcörő · Kvázi-tag · Részemről is azt a véleményt osztom, hogy vannak olyan szolgáltatók itt, akik el vannak szállva az *raikkal, ugyanakkor az is igaz, hogy ha az ember ilyennel találkozik és nem érzi megfelelőnek az *r/érték arányt akkor egyszerűen kihagyja.... Ennyi. (Főleg azon marad tátva a szám, mikor erős 40-esek lógó mellekkel és ráncos bőrrel pofátlanul 30-nak hírdetve magukat a helyben megszokott *raknál magasabb t*r*fát szabnak meg fél órára, így az ember már inkább a teljes órát választja, de menet közben kiderül, hogy mégsem olyan minőségi az a műsor és a látvány, mint a beígért. Sajna nemrég futottam bele egy ilyenbe, de nevet inkább nem írok a további viták elkerülése végett.)
Másik dolog amitől visítok az a masszázs dolog: hírdetnek teljes test és prosztata masszázst. Felhívom és elkezdi mondani, hogy fél óra szex ennyi, óra meg ennyi. Fel sem merül a massz. lehetpsége. De akkor miért csek ezt hírdeti? Vagy miért nem írja le, hogy van masszázs IS a szex mellett?
Marcus kicsit túlpörögte megint a rózsás dolgot, de tegyük hozzá, hogy most mindezt azért, mert "Julcsika" provokálta. Ő csak egy mondatot dobott be, amit férfi aggyal nem is lehetne félreértelmezni.
Ráadásul nekem az a furcsa, hogy miért éppen "Julcsika" van kiakadva ezen, hiszen ő egy nagyjából elfogadható szintre lőtte be az *rait! A kategóriájában nem a leg*lcsóbb, de a szolgáltatása teljesen korrekt az *r/érték arányt tekintve. Legalábbis én meg voltam vele elégedve, igaz csak egyszer sikerült eljutnom még hozzá. Azt sem értem miért kell ez az álneveskedés és másik nick? Miért ne vállalja fel magát?
Mindegy, ez már legyen az ő titka.
Szép estét és kellemes magömlést mindenkinek. :-)
Hi!
Marcus általában egyetértek a hozzászólásaiddal de nem értem hogy ezt a témát minek kellett már megint felhozni. Szabad piac van mindenki eldöntheti mennyit szeretne kérni te meg eldöntheted hogy adod e vagy mész máshova. Miért kell ezen ennyit pörögni.
Ha lemész a boltba kioktatod a boltost ha nem tetszik a sör ára? Nem hiszem, mész aztán megveszed ott ahol neked megfelelő áron adják. Ő meg így járt, majd adja olcsóbban a sört ha akarja.
Ennyi. Ugyanez a szitu.
A privát üzenetedből amit korábban küldtél azt szűrtem le, hogy neked nem tétel egy havi fizut eltapsolni egy mya félére. Good for you man! Azért ne nézd le azt aki keményen megdolgozik a havi betevőért!!!!!
A debreceni átlag *rakkal semmi bajom, sőt még a picit borsosabb sem gáz. Azt utálom amikor valaki már dupláját kérné az elfogadhatónak. Ez szerintem nem filléreskedés! El is tűnt innen a kis gyöngyszem, gondolom rájött, hogy kevés balek van itt aki benyalja, hogy mekkora műsort kapsz azért az ajéndékért amit kér cserébe...Pesten nagyobb a mozgolódás ott mindig van akinek lényegtelen az *r ha elég dizájnos a portéka. De védjétek csak nyugodtan, vagy menjetek utána ha ennyire ajnározzátok.
zandras · Tag · Julcsika nem vennél fel privátba????? Látom te sem birod a filéreskedö-fikázót!!!!!
Mercédesznél jártam egy jó masszázs remémyében, ami sikeresen összze is jött! Valóban egy nagyszerű estém volt,igaz amit hirdet "kényeztetés testnek, léleknek"! Köszönöm,még egyszer!
Kedves Helga
Amúgy meg én nem haragszom rád, mert kedves hölgy vagy , csak a sz*lg*ltatással nem voltam megelégedve.
Bocsánat , hogy félre értettük egymást.
Itt befejeztem ezt a nézet eltérést.
Szia
Semmi baj , én nem haragszom senkire se.
Na ez a baj sok ilyen szolgáltatóval, hogy nem tudják teljesíteni amit vállalnak és még ők vannak megsértődve!!!!
Milyen módjára? megkérdeztem , hogy végig csinálod e m*ly t*orkosan?
De az nem az volt, amit csináltál!! Ha neked az m*ly t*rok akkor nekem k*rva nagy f*rkam van, mert félig se ment be!!
Én semmiféle feelinget nem kértem. És semmiféle meg*lázás nem történt! Ha m*ly t*rkost kérek akkor az az legyen és igen szóvátettem!!
Szerintem meg korrekt volt az ***moderálva*** amiben megegyeztünk, mert mindenki ennyit kér.
Lehet neked említést se ér , de legalább tudom kit kell kerülni nagy ívbe!
És azért fórum ez, hogy más is tájékozott legyen mit váthat.
Ja és nem alkudoztam , csak annyit mondtam nekem nem kell félórás csak egy S.O.S fr*ncia m*ly t*rkosan!!
Én voltam Helgánál évekkel ezelőtt, a lakással voltak problémáim, de ez nem feltétlen az ő hibája volt. A szolgáltatás viszont jó volt, és a végén beszélgettünk is még 1x annyi időt amennyit ***moderálva***. Már fel voltunk öltözve :)
Vivike (23)· debreceni szexpartner · Újonc · Szia!
Ebben igazad van, nem tudom a részleteket!
Bocs, hogy beleszóltam.
Szép Napot!
Üdv:Vivi
Egyébként szép napot neked is! Máskor ha bajod van velem írd inkább privát üzenetbe, lehet gyorsabban le tudjuk zárni mint itt mivel minden második szót kimoderálnak és nem lehet megérteni mit akar a másik írni :)
A fődíj azt jelenti, hogy ővé a legnagyobb tiszteletdíj igen. Enemyről egy szem hozzászólásom született amiben egyáltalán nem csontoztam hanem leírtam ami ahogy történt, ráadásul névtelenül! Arról nem tehetek, hogy Enemy válaszolt rá ezzel elárulva magát. Most megint igazságtalanul támadsz. Itt már semmiféle véleményt nem lehet írni mert az embert valaki úgyis azonnal letámadja. Röhej ez az egész fórum...
A "fődíj" nagyon félre értelmezhető ez esetben..Azt is jelentheti hogy olyan jó mint egy főnyeremény, vagy hogy ő az aki a legnagyobb tisztelet díjért szolgáltat..Fogalmazhatnál érthetőbben is, és senki nem értene félre semmit..De ez pont rád jellemző, és ebből vannak itt mindig a félre értések..2 hónap??Utoljára az Enemyt csontoztad ki, nem is olyan túl régen..Na ennyit erről, én befejeztem ezt a meddő vitát..legyen napsütéssel teli, mosolygós, intrika mentes szép Napod!
Nem magasztalom drága :) Arra reagáltam, hogy Csilla ***moderálva*** papjozsi ***moderálva*** találta, erre írtam, hogy ebben Mya vitte a "fődíjat" amíg itt volt. Ezalatt azt értem, hogy ő kérte el a ***moderálva*** amit csak el lehet kérni. Egyáltalán nem dícsértem Mya-t, a telefonos egyeztetés után jobbnak láttam a közelébe se menni... Amúgy most Pesten már születnek a beszámolók amiben így meg úgy megd*gta xy. Nem is egy ilyen van már. Ennyit arról, hogy aktust nem vállal...
Az utóbbi 2 hónapban senkiről egy rossz szót nem szóltam és semmilyen vitában nem is vettem részt, nem értem most miért támadtál így le...
Én nagyon is értettem a Papp Józsit! Én másról beszéltem, de szerintem te nagyon is érted miről beszélek, csak játszod itt az értetlent..De így kimoderálva még jobb..Mostmár mindkettőnk hozzászólása így értelmet vesztett hál' istennek..Ők nem egy kategóriában említendő lányok szószerint, és te a Myát a földig *csároltad az ..miatt..Most meg magasztalod? Ezek az ellentmondások ne lennének..Semmi bajom nincsen, csak az egyenes embereket szeretem..
A "fődíjat" arra értettem, hogy papjozsi írta Csilla ***moderálva*** viszont Mya volt sztem a ***moderálva*** ebben a városban amíg itt volt. Ha már nem érted amit írok. Másrészt meg nem szítottam semmilyen viszályt csak egy mondatot írtam le. Mi a fr*nc bajod van neked?
Te meg jobb lenne ha meg sem szólalnál..bármikor szólsz, mindig csak a baj van, viszályt szítani jössz ide mindig, meg fikázni egyes szolgáltatókat!!!A Mya nem egy kategória a Csillával,/Mya masszőz kategóriában nyomult, és nem vállalt aktust / ***moderálva***. Dicséred itt Myát, mikor a küszöbéig se mennél el az ***moderálva*** miatt..Te mondtad itt mikor ez terítéken volt itt a téma..Most mi változott meg hogy már meg a fődíjat ő viszi...?