Az azóta innen már elment Mya szerintem még mindig vitte a fődíjat ezen a téren. Csilla az elmúlt hetekben nyugatabbra próbálkozott, de úgy látszik nem jött be neki és visszajött.
Az azóta innen már elment Mya szerintem még mindig vitte a fődíjat ezen a téren. Csilla az elmúlt hetekben nyugatabbra próbálkozott, de úgy látszik nem jött be neki és visszajött.
Igy van ,én csak az első telefonig értem el vele , de többe kerül az előjáték mint másnál a teljes menü.
Szia Vivike!
Miért irod azt , hogy teljesen igaza van , mikor nem is tudod a részleteket!
Én nem voltam se bunkó, se erőszakos, csak azt szerettem volna kapni amit telefonban lebeszéltünk!!
És igen ezt sérelmeztem , mikor ott vagyok és nem azt teljesíti amit megbeszéltünk, amit hirdet az adatlapján!!
De még így is a ***moderálva*** kifizettem egy olyan fele munkáért ,ami szerintem egy fillért se ért!!!
Már bocsánat , hogy sérelmezem a dolgokat, de amig ***moderálva*** , addig hadd kapjam már azt amit kérek, ha igenis azt mondja ,hogy vállalja!!
Vivike (23)· debreceni szexpartner · Újonc · Szis Helga!
Ne haragudj, hogy beleszólok a dolgokba. Csak azért írok, mert szerintem teljes mértékben igazad volt. Sajnos az a baj, hoyg a legtöbb ....... nem veszi figyelembe azt hogy Mi is emberek vagyunk.
Én is elküldöm az emberkét, ha olyan :)
Minden Jót!
Szép Estét!
üdv:Vivi
Nóri (18): Így visszagondolva megnéztem ismét a képeit, tutira nem ezzel a lánnyal találkoztam. A lány aki engem várt, komoly méretű cicikkel rendelkezik, ami persze csak négykézláb állva áll ideálisan, de azért kifelyezetten jó volt gyömöszkölni. A franciska elég jó, igyekszik, élvezettel végzi (de nincs a top 3-ban. Sajna Debrecenben már nincs 5 top franciskás lány). Az eksön elment, ikegyezett mozogni is, mondjuk nekem pont rossz ütemben. Nem tudtam, hogy alám vagy alólam akar mozogni. Na szóval, nem a képeken levő lány várt, ezt itt a Shiny 18-ban sokszor megpróbálják eljátszani, ezért nem csípem ezt a házat.
Szandika (22): abszolút más lányról van szó, vagy a képek még jóval a szülés előtt és a komoly mennyiségű tetoválás előtt készültek. Szóval egy újabb kamu. Mindegy, ha már itt vagyok... Helyesnek nem merném mondani, de a s@gge, combja kemény. Ölég jól franciskázott, azután pikk-pakk kivégzett. Mondjuk, izgi volt. Többet nem.
Mondjátok: az én szememmel van a baj? Légyszi' ajánljatok már normális, csinos, szexi, megbízható leányzót Debrecenben! Áááá..!!!!!
Azt, hogy k.... drága a hölgy.
Sziasztok! volt már valaki ancsika 35 nél? milyen tapasztalatotok van?
sziatok valaki volt már Regike(25) nél az irjon
Hi!
Köszi ez hasznos volt, mert nem vettem észre Rubynál már jártam nekem nem jött be.
Akkor már csak a másik két hölgyre lennék kíváncsi:
-Joy 48
-Eliza 36
Róluk valaki valamit?
Mégis mit követett el, hogy menetközben elküldted?
Sziasztok! Hétvégén debrecenbe látogatok! Volt már valaki csilla 35 nél! köszi előrre!
Eszter 25 a régebben Ruby néven tevékenykedő hölgy,én is benyaltam...Ha már ott voltam,maradtam.Minden Rendben volt én rége,n is voltam nála párszor,csak most valami újra vágytam.Nem jött össze...
Valaki tudna nekem abban segíteni hogy hova tűnt Linda 21 vagy mi lett vele? Előre is köszönöm.
Sziasztok! Csilla 35 ről tudtok valamit?
Sziasztok!
A következő lányokról érdekelne a véleményetek! Tudna esetleg valaki írni róluk egy beszámolót?
-Joy 48
-Eszter 25
-Eliza 36
Köszi
Sziasztok!
S.O.S. franciára (korrekt *ron) kit ajánlanátok?
Privátban is jöhet, hírdetők is írhatnak!
Köszi!
Szevasz, mivel az apróban hirdetű hölgyek felől érdeklődtél itt egy beszámoló!
A múlt héten meglátogattam az apróban hidető Dya-t(jelenleg nem aktiv a hirdetése) .Az első telefonbeszélgetésünkkor kedves női hang ad részleges felvilágositást, és durva lokalizációt.
A következő telefonnál megkapom a pontos koordonátákat.A hölgy a kúlturközpont közelében tevékenykedik . A szokásos panel , az ajtóban szexi fehérneműben fogad. Nem kell mindenféle: menj fel a tizedikre , gyere le az ötödikre elterelő hadműveletbe bonyolódj. Az életkor szerintem reális (40 körüli).
Én egy franciára neveztem be , ez a gyengém. Friss törcsi , fürdő OK , ha valakit érdekel, szoba célnak kialakitva.Dya sportos alkatú , csinos lábak , kicsi mellek.Az akció alatt többször is megkérdezi : hogyan szeretnéd? A franciája érzéki és kellemes.
Az elszámolás baráti.Az az érzésem, valahol az apróban hirdető lányok természetesebbek , mint a profi szolgáltatók (persze ez egy általánositás , és lehet itt-ott sántit,ezért elnézést)
Összeségében a jól éreztem kategóriába sorolnám
Igen keresgélek olyat aki tudja teljesíteni amit telefonba bevállal!!!
Laura20: Nyíregyházán jártam nála, ugyanezzekkel a képekkel hírdetett, kb fél éve. Telefonon rákérdeztem, hogy tuti te vagy a képeken, hát persze csak felszedtem 5kg. Na mondom uccu neki, de mikor megláttam akkor nem +5 hanem +30!!!!, de nagyon kedves volt, bár ügyesnek nem nevezném. Azóta sem voltam nála. Szóval az adatlapja szerintem rendben van, csak a képek nem frissek:)
Igen, Igen!!!
Vanda régebben Nyíregyen volt. Lotti néven kezdte majd Diára váltott!
Imádom! Szuper kis fiatal csaj!
Ő van a képeken!