Szia!
Már megint csesztetnek?
Nem értem én ezt már komolyan mondom.
Némelyiknek tényleg olyan vastag bőr van képükön, mint az elefánt valagán a bőr :)
Kitartás!
Szép Estét!
Puszi:Vivi
Vivike (23)· debreceni szexpartner · Újonc · Szia!
Már megint csesztetnek?
Nem értem én ezt már komolyan mondom.
Némelyiknek tényleg olyan vastag bőr van képükön, mint az elefánt valagán a bőr :)
Kitartás!
Szép Estét!
Puszi:Vivi
Én sem ócsárolok le senkit ,esetleg a jókat megírom . Néhány akiknél jártam ,kérdezzetek privátban. Eliza , Bogi 30, Kitti 38, Szilvi 28 , Mici 36 , Lina , heni 36 , Sziszike .
Én nem csinálom fűvel-fával, és nem ócsárolok. Leírtam ami történt. Ennyi. Biztos van aki elégedett a szolgáltatásoddal.
Pl. voltam Niki 30- nál, és nagyon elégedetten távoztam
Én is voltram már Helgánál, nekem bejött, teljesen rendben volt!
rencsiről kellene infó s.o.s.be
sziasztok.rencsiről tud valaki valami infót?
Sziasztok. Biztosan sok a primitív, igénytelen vendég, de a szolgáltatók nagy része se különb náluk.
Mondjuk relatív hogy kinek mi az igényesség, higiénia, és intelligencia ... :)
Én ha szolgáltatóhoz megyek mindíg nagyon figyelek az ápoltságra, higiéniára stb és a nőtől is ezt várnám el ...
Az esetek nagy része csak csalódás volt, de legalább tudom hogy kikhez érdemes visszajárni.
Egyszer voltam Helga40-nél is ... gondoltam kipróbálok egy 40-es nőt. Istenem bárcsak ne tettem volna. Akkor talán még nem is a saját képeivel hirdetett, most is szerintem csak az egyik készült róla.
Amikor beléptem a lakásba, már akkor komoly kétségeim voltak, és persze nem az a nő állt előttem akire számítottam. De sajnos úgy döntöttem hogy ha már ott vagyok akkor kipróbálom azt a mélytorkos franciát.
A lakással és sajnos a nővel is higiéniai problémák voltak, viszont tusfürdőből volt választék.
Sajnos franciázni se nagyon tudott, a mélytorkozást pedig meg se próbálta ... én meg erőlködtem, hogy próbáljak valahogy elélvezni, ha lehet, akkor minnél gyorsabban és végre eltűnhessek onnan...
... ez egy komoly lecke volt ...
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
T. Navigátor!
Jó a megérzésed. Nagy átvágás az egész. Élőbe katasztrófa!! Szerintem kerülendő!
:))
Nekem valahogy a képek alapján gyanús Nóri (22). Pedig a telefonban korrekt volt. Nem tudom, valhogy megérzés. És hogy én is mondjak egy mondást:
Too good to be true - túl szép, hogy igaz legyen.
Szóljon valaki, ha szerinte tévedek.
Fütyülős · Őstag · Izé! "Nem minden arany ami fénylik!" :)
"Árpád Lőwy" · Újonc · Én már igen... non omne, quod nitet, aurum est ... és így már nem "járatok le" senkit, reménykedem benne.
Vivike (23)· debreceni szexpartner · Újonc · Szia Helga! :)
Úgy látom nagyjából azonos nézeteket vallunk. :)
Szerintem elég durva, hogy egyesk mit meg nem engednek maguknak.
Én sem most kezdtem azért a szakmát. Tudom, hogy mi fán terem a dió :)
Jól esett, hogy Te is kiálltál mellettem!
Szép Napot!
Puszi:vivi
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Szia.Honan túdod hogy Anita Bellini elhagyta városunkat?Álltalában hétfő,szerda,szombat ezeken a napokon dolgozzik de csak du.13-tol 19-ig.
Időnként ezt csinálja, egyszer elérhető egyszer nem. Nyilván más programjai is vannak. Türelem, biztos visszakerül még a hirdetése. Ki is szokta írni, hogy hetente csak néhány napot elérhető.
Anita Bellini kisasszony itthagyta fénnyes városunkat ? Ma készültem volna hozzá de nem értem el a héten sehogy !
nem tudjátok hová tünt el Elvira?
Megerősítem, Mónika néven volt fent akkor még arcképes hirdetéssel. Masszázson voltam nála, jó érzéssel távoztam.
Szia!
Mónika néven már volt fent korábban. Én abból az időből ismerem, és 10/9-es! Ajánlott!
Sziasztok érdeklődnék az apróhirdetésben található Adél 21-ről tud-e valaki valamit?
Panelházban rendel?