Siket-néma a lány de telefonfeltöltést kér.
Siket-néma a lány de telefonfeltöltést kér.
Ez nagyon nagy!! :D :D
Nincs itt szó semmilyen öngyilkosságról sima ***moderálva*** soha az életben nem fogsz vele találkozni. Több ilyen is van. Van egy *betűvel kezdődő erotikus társkereső portál na ott ugyanezt játszák csak camsexel, vagy a *betűs hírdető oldalon van még egy csaj aki csak skype-ot ad meg hogy ott keresd neki is hasonló az üzletpolitikája.
Egyszer próbáltam az egyik ilyen f*gy*t*kostól megtudni ,hogy mégis mennyi olyan b*rka van akit be lehet palizni de nem válaszolt pedig komolyan érdekelne..
Köszi fiúk! Olvastam! Kár, hogy egy jó egy rossz, Így nem jutottam beljebb!
haban · Tag · Igen van ilyen másik hirdetési oldalon. Itt nem írhatom ki az oldal nevét mert moderálnák. Könnyű rátalálni adatai alapján és elsősorban a "Cijja" szó használatával. Ugy gondolom mindenkinek megvan a saját véleménye ezzel a hirdetővel, IQ-ja higénia, popóba gumi nélkűl??? Öngyilkosság.
haban · Tag · Eggy lehetőségre nem szabad tervezni és bízni. Én 75 kilométerről járok be előtte csak egy lánnyal van konkrétt időpont eggyeztésem előtte való nap, féluton már jelzem konkrét időpont érkezésem, de már előtte több lányokkal vettem (veszem) fel a kapcsolatot *r mit vállal be elérhetőség időpont egyeztetés nélkül, ha elmarad az első legyen B-C- D-E terv Én is jártam úgy hogy 5-6 cím mellett egysem jött össze és feleslegesen tettem meg ennyi utat. Figyelembe kell venni hogy csuszhatnak az idők előző makktársunk tovább marad és foglalt az adott időben azért nem veszi fel a tellót próbálkozni kell. Az hogy nekem bejött Vivike szerencsém, véleményem az oldala hozzászóllásában olvasható.
Fütyülős · Őstag · Ilyen tényleg van? "Ezt" hol szedted össze? :D
Fütyülős · Őstag · Már megbocsáss, de ha Szabolcsból elutazol Debibe, ne csak egy lányt nézzél ki. Gondolom van okostelefonod. Nem jött össze? Nézz másikat. Sokszor léptem ugyanebbe a hibába, és ezért ugrottam tovább ha valaki nem ért rám, vagy kinyomott a ház előtt.
Vivikében nem csalódtam még, lehet rossz passzban kaptad el!
"Mindíg van új a nap alatt!" :)
Zseniális :D Pályát tévesztett, inkább írónak kéne mennie...
kedves vivike.ez nem mentség amit műveltél.4 szer hívtalak,és nem vetted fel a telefont,kicsit rosszul esett,mivel 50 km ert utaztam miattad.ennyit a korrektségről.
Alapvetően azt hiszem ő (Nóri 22) van a képeken, csak sok a retus. Én visszafordultam tőle, de biztos van akinek megfelel. Sem telefonon, sem személyesen a hozzállása nem volt negatív, akkor sem amikor elmondtam (amennyire lehet, tapintatosan), hogy nem az esetem, és nem maradok. Sokan mások ekkor sértődött-duzzogó hárpiává válnak. Úgyhogy azt javaslom, nyugodtan, nézd meg és dönts(d meg) Magad.
Vivike, eddig korrekt lánynak ismertelek itt meg -de ezt nem állom meg szó nélkül -ez nem tárgynak nézésről szól. Ha én szó nélkül nem mennék el egy megbeszélt tárgyalásra, soha többé szóba nem állna a másik fél velem... ugrana az üzlet, nemcsak ez, hanem sok más is, még más partnerrel is, mert a megbízhatatlanságnak, a másik meg nem tisztelésének híre megy. Ez emberi és munkakultúra kérdése. Nagyon nyomós oknak kell ahhoz lennie, hogy LEMONDJAK egy megbeszélt találkozót -de akkor is előre szólok, azaz lemondom, és nem egyszerűen csak ejtem a másik felet. Ami történt, arra Részerdről az nem mentség,ember vagy és közbejött valami, és az sem, hogy vannak olyan tényleg bunkó férfiak, akik bejelentkeznek, majd szó nélkül nem mennek el. Ki van moderálva, nem tudom mi nincs a telódon, hogy szólj, deilyen munka mellett legyen olyan telód, hogy tudj szólni vagy smst írni.
sziatok valaki Regina infot ad nekem
Debrecenben tudtok olyan csajt aki vállal ffi s*ggnyalást?
Esetleg pisiszexet?
Jöhet PM-ben is.
Szevasztok makktársak!
Rég jártam már erre, megosztom egy friss élményemet veletek. Régi motoros vagyok már a ribizlizésben, de nem gondoltam, hogy meg lehet még lepni, ennek a kislánynak sikerült, bár lehet, hogy csinálni kellene egy vicc-szobát, oda való a levele:
Röviden a sztori: nem ezen az oldalon, hirdetett egy 18 éves kislány amatőrszex kategóriában, csak email elérhetőséggel, és ezt a választ kaptam tegnap tőle:
"Cijja, Sya, köcce hogy írtál, én leszek a kis téli ajándékod ilyen hüvi, hideg időben is :)
Bocsika hogy későn válaszoltam, a napokban volt a 18. szülcsinapcsim, barinőmmel ünnepeltük, sütiztünk, kajcsiztunk, és iszogattunk.
Küldtem neked friss képeket magamról, töltsd le, nézz meg, egyáltalán nem tartom magam szép lánynak, elégedetlen vagyok magammal :(.
Teljesen kezdő vagyok, és tapasztalatlan, eddig 2 komoly kapcsim volt.
Intézetben nevelkedtem, és csekély, kevéske örökségből tartom el magam egyedül.
Kérlek töltizz ***moderálva*** a telcsimre és egyeztetünk kb. 2 órás sexet, kényeztetlek ahogy szeretnéd, maradhatsz tovább is, ha időd engedi, örülnék neked!!
Szeretetéhes vagyok, kiskoromban sajnos nem kaptam eleget a szüleimtől. :(
06-20-******-ra oldd meg kérlek, telenor.
Ezen felül még süteményt, vagy apróbb ajándékot elfogadok talikor, de egyáltalán nem kötelező, a háládra bízom.
Annyit kérek hogy légy gyengéd, türelmes, kedves, megértő és odaadó velem, főleg a kommunikálásra gondolok.
Pucsítós, pucsítgatós kiscicád leszek. Ne úgy értsd, hogy az utcán vagy bármilyen nyilvános helyen izgatlak,
hanem amikor itt vagy, a szobámban, akkor magamtól lemegyek négykézláb, és bepucsítok neked.
Vékony, 18 éves, ápolt, magyar, sajnos siket-néma lány vagyok, nem hallok és beszélni sem tudok :(
Ez engem egyáltalán nem akadályoz a sexben, remélem téged sem zavar, és elfogadsz így is, nem tehetek róla,
de gondoltam leírom neked ezt, őszinte vagyok.
Megpróbálom így is élvezni az életet.
A kommunikálás egyszerű, és könnyű, papír, toll vagy ceruza legyen nálad, nálam mindig van.
Az írás a legfontosabb, írj smst, mailt, élőben pedig papíron.
Pl: elárulom neked, hogy a kedvenc pózom a kutyapóz, ha azt irod le a papírra, hogy pucsítsak be neked,
akkor lemegyek négykézláb, bepucsítok, illatos popsim kinyomom, hogy könnyen be tudd tenni, vagy ahogy te szeretnéd.
Fantáziádra bízom, hogy mit írsz le nekem :)
Egyébként az arcomon fogod látni, ahogy élvezem, miközben döngetsz.
Maximális diszkréció, titokban tartok mindent!!
Töltés után emailt, vagy smst írj és repülök hozzád, de örülnék ha te jönnél.
Ha messzebb kéred hogy menjek, busszal vagy vonattal tudok utazni 100 km- en belül.
A sex gumival, popsi-francia-mélytorok-mellsex gumi nélkül is oksi.
Ha a kedvemben szeretnél járni, szeretek sex közben nasizni, csoki, üdcsiital, hozhatsz valamit.
Debrecenben, az Árpád térhez közel, a Nyíl úton várlak, egyedül lakom.
Mit szeretsz, kedvenc pózod? milyen vagy az ágyban? Érzelmes vagy?
Kérlek írd le egy papírra, hogy mit szeretnél, és hozdd el magaddal, hogy tudjam, de az is jó ha itt nálam leírod.
Oldd meg a töltit a 06-20-*******-ra, és inkább smst írj utánna, de a mailt is elolvasom, és egyeztetünk, puszim az ágaskodó farkincádra :)"
Könnyesre nevettem magam rajta, a kis butus. De most komolyan, 2014-ben van még olyan, aki a telefonfeltöltős dumát még komolyan gondolja?
Tapasztalt Srácok!
Petra 29 érdekelne, de nagyon. A beszámolótokat vagy véleményeteket kérem! Priviben bővebben!
Bogi 40 érdekelne.Remélem kapok rola infot,jöhet privátba is.köszi.
Üdv!
A következő lányokról szeretnék egy rövid beszámolót kérni:
- Eliza 38
- Ruby 22
Jöhet privátba is. Előre is köszi.
Vivike (23)· debreceni szexpartner · Újonc · Szia!
Ne haragudj, csak én is emberből vagyok, és nekem is közbe jöhet bármi.Közbe is jött, csak nincs pénz a telómon, hogy szóljak. Az itt a gond, hogy TI abszolút nem veszitek figyelembe, hogy nem tárgyak vagyunk, mi csajok.
Bocsi, hogy nem vettem fel. Ne haragudj!
Szép Estét!
Puszi:Vivi
Sziasztok
Láttam hogy Ariel (25) nemkér magáról véleményt de kérlek benetek kicsit meséljetek már róla. Előre is köszönöm :)