Szabina 38 popóba engedi nem tudja valaki?
Szabina 38 popóba engedi nem tudja valaki?
Köszi :)
ez az :DDD
Nem szégyelem :) Attól még nyujtok olyan szolgáltatást mint azok akiknek rendben van mindenük
Kedves Heni,ne szégyeld a hasadat....
én sem teszem
Üdv a Szumó bajnok :DDD
Tudomásul vettem. :) A sz*lg*lt*tás rendben volt. Szép napot neked is.
Én voltam Heninél tavaly tavasszal kétszer is. Egy szép szemű, rendes lányra emlékszem jó hozzáállással. Meg voltam elégedve akkor. Szerintem kicsit túl lett ez a has/kép ügy reagálva, bár igaz nem vagyunk egyformák. Ki mire hogy reagál. De összességében azért jó szolgáltató szerintem.
Nikol ma már Liliána néven tolja. Gondolom csak a neve változott, az átverős viselkedése nem.
Szia.nem is azzal van a probléma,nem tagadom de enyhe tulzásokba esett az uriember a plusz 30centivel illetve a diszkrécióval egyaránt.Ettől az elnézhető hibától eltekintve a sz*lg*ltatásom és én magam is korrekt vagyok.szép napot
Nem fikáztam, leírtam két tapasztalati tényt. Ha valaki az erősebb csípőt szereti (mint amit a fotón lát), annak Vanda tetszhet. Ez nem a jó vagy rossz napon múlik. Az, hogy faarca volt, az hogy a nem maradásomat még kevésbé tudta kezelni, az lehet hogy a rossz napján múlik, de ettől még ilyen volt, én több esélyt nem adok, és mindenki döntse el, vállalja-e a kockázatot. A fürdőszobát nem láttam, de az mások kiábrándító tapasztalata volt, amit Vanda sem tagadott. Ilyen lakásban igényes lány nem kezd szolgáltatni és ilyen lakásba igényes vendég nem szívesen megy.
A probléma az ott kezdődik Heni24, hogy én is jártam már nálad tavaly tavasszal és a szülés utáni formája a hasadnak hát, hogy is mondjam engem sem töltött el boldogsággal. Rajtad kivül még egy másik szolgáltatóval is így jártam. Megírni nem írtam meg ezt egy beszámolóban mert valahogy nem tartom korrekt férfiúi viselkedésnek a nők ezen állapotán való fanyalgást de azzal, hogy ezt letagadod hibát követsz el. Én azt hittem egyébként, hogy idővel a bőr visszanyeri rugalmasságát a szülés után és tényleg nem akartam írni egy olyan dologról amiről azt hittem pár hónap alatt rendbejön.
Uraim! Egyszerűen nézni kell, hogy egy lány milyen képekkel hirdet. Ha a has vagy egyéb fontos rész takarva van minden képen akkor sanszos, hogy valami nincs rendben. Jól meg kell nézni mert lehet, hogy csak tetkót takar a hölgy de Heni esetében ez máshogy van.
Ott kezdődik a probléma hogy ez nem fedi a valóságot!Az elmult héten visszajárós vendégket fogadtam ebbe te nem tartozol bele!Ezért nem értem honnan veszed amit irsz!Bár van egy sejtésem (magánélet).De ha téged ez boldoggá tesz akkor további jó szórakozást!Ennyi örömöd legyen egész életedbe! Milló csók páva gyerek :)
Kedves b.Heni! A beszámolóm ha végig olvastad akkor láthatod hogy nem azt mondtam hogy ***moderálva*** vagy!Én csak a valóságot árultam el hogy más ne essen ebbe a csapdába.Az nem az hogy ***moderálva*** engem vagy mást.A probléma ott kezdődik hogy nem agyonretusált képekkel kellene fogadni a vendégeid mert az ajtóban rád nézve el dől mi is a baj,lehet az hogy hasbőségben +30 cm-ter pluszban van rajtad, illetve a ruháid levetése közben a hasad el árul mindent.Tudod ha lennél olyan egyenes velünk akikből ***moderálva*** hogy csinálj egy képet telibe a hasadról és felvállald magad úgy ahogy vagy akkor nem is lenne itt probléma drága Heni(23)! És mielőtt kioktatsz itt te bárkit is, olvasd el a beszámolómat majd próbáld meg értelmezni is!Igaz 1 hozzászólásom van,de ez nem azt jelenti hogy még nem lehettem nálad!Vagy igen? MrX
sziasztok nem értem mért f*kázzátok Vanda (20) tök korrekt csajszi szerintem neki is vannak rossz percei és meg lehet érteni öt is.
A tiéd is az első hozzászólás, ráadásul a neved is elég érdekesre sikeredett :D
Kicsit kilóg a lóláb pro és kontra is.
Kedves Mistersx!Nekem több visszajárós vendégem van,nem véletlen!a szolgáltatás amit nyujtok nem lehet olyan amilyennek irtad,mivel nem olvashatsz negativ de még hasonló beszámolót sem itt sem máshol.nállam mindíg adott volt a diszkréció lehet összekeversz valakivel!egyébként igy friss regisztráltként egy hozzászólással nem tudom mit szeretnél elérni,de túl átlátszó.mindketten tudjuk ez miről szól.további szép napot
Sinclair · Tag · Hello! Nori18 at latogattam meg,kepeken o szerepel,szep kis csinos lanyka feszes borrel :) french tudasa nekem nagyon bejott,aktusnal lehetett volna aktivabb,aranyok alapjan 8/10es.szokasos shine udvarban talalhato,lakassal,diszkrecioval nem volt problema.
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Sziasztok.Egy friss napokbeki látogatásom tapasztalata. A kaszemelt Heni(24) telefonos egyeztetés után megbeszélt időben érkeztem a helyszinre.Az ajtóba érve már tudtam hogy itt valami nem smakkol.Heni a képeken egy csinos vékony lány,élőben sem rosz csak a hasával van kis probléma, amit a képeken látszó elég gyenge retusálás is igazol,ettől el is ment a kedvem mert a hasa az nagyon kedvrontó mert erre nem számítottam volna.Amit nem értek hogy miért kell megtéveszteni azokat akikből élni akar!Lehet ha fel teszel magadról valós képet kedves Heni(24) akkor jobban boldogúlnál te is! A lány kicsit nagyobb darab mint a képeken szóval a képei sem frissek. Ennek ellenére maradtam mert nem volt az arcomon bőr eljönni de sajnos a nincs egyedül a szomszéd szobából átszürődő hangok alapján ebben biztos vagyok.A hozzáállása és a teljesítménye sem volt maximális(robot felling). Ami biztos hogy nem leszek visszajárósa,és hogy p*nzkidobásnak éreztem a dolgot. Talán ha a lányok is őszintén várnának minket és nem kamus retusált képkkel akkor enm lennének itt gondok mert tudod kihez mész és nem csalódsz az ajtóban ekkorát!Sok sikert a továbbiakban!
Üsd be a keresés kulcsszóra ablakban jobboldalt: Nikol. És meglátod hány embert vágott át (hol Nikol, hol Nikolka néven), köztük engem is. Kedvesen megbeszélitek az időpontot, odamégy és akkor nem veszi fel a telefont. Nagyon sok emberrel eljátszotta ezt, én biztosan nem próbálkozom vele másodjára, akkor menj, ha bőven van kidobnivaló időd, és nem zavar ha hülyének néznek.
sziasztok.
Nikol19-ről valaki valami infót?