Kedves Vanda!
Örülök, hogy ilyen pozitívan állsz a dologhoz. Egy takarosabb fürdőszoba sokat lendít majd a lakáson, és a hangulaton. Aranyos vagy, további sok sikert kívánok!
Kedves Vanda!
Örülök, hogy ilyen pozitívan állsz a dologhoz. Egy takarosabb fürdőszoba sokat lendít majd a lakáson, és a hangulaton. Aranyos vagy, további sok sikert kívánok!
misterX · Kvázi-tag · Szia!
Nem, nem te. Veled még nem találkoztam. :)
A "világítós" oldalon volt az apróban hirdetése de már nincs is fent.
Vivike (23)· debreceni szexpartner · Újonc · Szia Miste X :)
nem szertnék vitát, de ki volt az a lény, akit említettél? Remélem nem én:)
Puszi:Vivi
Vanda (20)· debreceni szexpartner · Újonc · Kedves Navigátor! Igazad van a fürdőszobával kapcsolatban sajnos a tulajdonos nem kapkodja el a felújítást,de ha minden jól megy hétfőn már nagyon szép és kellemes környezetben tudunk együtt tusolni,ezért hétvégén nem leszek elérhető! :D Lehet,sőt biztos hogy nem vagyok tökéletes de mindent megpróbálok tenni hogy a vendégeim jól érezzék magukat nálam és elégedetten távozzanak. :D Jó hétvégét mindenkinek!
Ha már így szóba került, én is jártam Vanda (20)-nál. A lakás átlagos panel, a baszoba a francia ággyal a célnak megfelel, bár rendet lehetne rakni benne. A fürdőszoba viszont nem lepukkant, hanem igénytelenül lepra, én nem tudnék ílyen körülmények között dolgozni.
Vanda valóban a képeken látható lány, bár "jók" a képek, azok alapján egy erotikusan túlfűtött lányt vártam. Vanda inkább egy korrekt, szende kislány, ugyebár elég fiatal is. Durrmoll-lal ellentétben nem mondanám, hogy faarc, de nem is beszédes vagy fecsegős, mosolygós, velem egyszerűen kedves volt. Igen, a csípője szélesebb, mint a képeken, elég szép nagy feneke van, amit viszont jól esett "dagasztani", bár én inkább a sportosan feszes testrészeket preferálom. Ciciben kis kellemes, arca helyeske, szép és ápolt a haja, a bőre. Finoman, kedvesen nyúl hozzád, simogat, asszem puszi is volt. A franciska a nyelvpírszinggel kifejezetten élvezetes volt, amúgy magyarosan kikeményített. Az eksön alatt is kedvesen nézett rám, simogatott, de különösebb élvezet nem látszott rajta, na nem mintha ez kötelező lenne vagy elvárnám, csak engem feldob, ha neki is jó. No, ha így is volt, jól titkolta. Érdekes, a fenekéhez mértem elég kicsi p@nci nézett szembe velem. Na szóval egynek elment, lőttem egyet, ismét könnyebb lettem***moderálva***, és ennyi. A katarzis ezúttal is elmaradt.
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Helló.Én is jártam Vandánál a napokban.Igazat adok abban hogy a lakás talán nem egy luxus kecó,de a célnak szerintem megfelel.Ami tény hogy mikor én voltam nem volt büdös a lakás.Viszont Vanda hozzáállása nálam maximális volt és korrekt lányként viselkedett velem.*rai átlagosak.És szerintem a képeken ő van,annyi külömbséggel hogy csípőben élőben tényleg erősebb egy picikét de nem vészes.Ami még mellette szól hogy ápolt és jó illattal szexi ruciban várt.
misterX · Kvázi-tag · Közben már Dóri 21 lett de a képek még mindig kamuk :) Mire jó ez?
Kedves Kedvetlen Vandaa! Nem késtem semennyit, sőt én vártam Rád zokszó nélkül, megértve az indokod, összekeversz valakivel. A legjobbakat, kedvességet kívánva üdvözöllek.
Vanda (20)· debreceni szexpartner · Újonc · Kedves Jackal2014! A képeken én vagyok ezt bizonyítja a fényképgarancia is! A lakás sosem volt büdös és lepukkant! És a szexuális vágyról csak annyit hogy aki nálam járt nem így vélekedett!
Kedves durmoll! Szerintem ha 1,5 óra késéssel értél ide ezek után ne csodálkozz hogy nem voltam jókedvemben és nem örültem hogy feleslegesen vártalak mikor így is meg voltam csúszva egy kicsit mert rád vártam! Ha valaki elmegy azt természetesen elfogadom.
A lejáratásról meg csak annyit hogy a Nyíregyháza fórumon meg lehet nézni milyen szolgáltató is vagyok!
Én is elmentem Vandához, de látva faarcát és a fotónál "csípőben sokkal erősebb" jellegét, szerencsére egyből ki is fordultam. Bár tapintatosan közöltem vele, hogy a fotók alapján nem ilyennek képzeltem, és nem maradok, erre még flegmább durci lett, ami csak megeerősített benne, hogy jó hogy eljöttem. Egy értelmes ember megérti, hogy nem tetszhet mindenkinek, még ha nem is esik neki jól, ha udvariasan közlik vele, akkor tudja ő is udvariasan kezelni.
Szia! Írnál nekem róla?
sziasztok hamarosan debrecenbe megyek! tudnátok nekem segíteni! eliza 38 ruby 22 köszi!
Sziasztok !
Valemelyik nap voltam Vandánál ( 20) hát nagyon siralmas véleményem van. Kecskeméti vagyok csak átutazóban voltam , de a fotót amit kitett az szerintem nem ő. A lakás büdös és lepukkant. A csajnak a szexuális vágya kb annyi mint amennyi nekem lesz 99 évesen. Mindenkinek azt ajálom hogy meszire kerülje el.
Jackal2014
Vivike (23)· debreceni szexpartner · Újonc · Szia Kedves Mole!
Ne haragudj, nem úgy értettem az idézőjelet, csak egy bizonyos *** moderálva *** le lettem járatva, és olyan emberek hívtak, hogy azt inkább nem írom le...
Bocs ha bunkó voltam.
Alapból én 1 normál hirdető vagyok, aki nem szokott átverni senkit.
Szép Estét!
Puszi:Vivi
misterX · Kvázi-tag · Adrien 20 nak meg csak gratulálni tudok jó az ízlése nekem is bejön a csaj akinek a képeit ellopta.
misterX · Kvázi-tag · Tisztában vagyok azzal amit mondasz.
Viszont úgy gondolom hogy akkor nem kell időpontot adni. Ennyire egyszerű ez mint a faék, ha azt mondta volna a telefonban hogy ne haragudj nem tudsz előre bejelentkezni hívj fel mielőtt jönnél és vagy fogsz tudni jönni vagy nem akkor nem születik meg az alábbi írás.
Az a baj, hogy az itt dolgozó hölgyek 99%-a úgy dolgozik, ha beesik a vendég, akkor jó, jöhet azonnal, mindegy ha más bejelentkezik, tojják le magasról.Gondolják a biztost nem adják a bizonytalanért...Az időpontra való előre eltervezés itt nem működik...Viszont a gond az, hogy annak az 1% normálisan dolgozó szolgáltatónak, akik terveznének vagy időpontra hívnának, azokat meg a vendégnek valók szivatják, ezek a dolgok miatt...Ebben a témában sosem lesz igazság..
misterX · Kvázi-tag · Még azt hozzá tenném, hogy egy kezemen meg tudom számolni hogy hány csaj volt amelyik artotta magát az ilyen előre lebeszélt időpontokhoz.
Szóval hölgyeim mielőtt köpököditek a vendégeket hogy nem jönnek el nézzetek egy kicsit magatokba is.
Persze akinek nem melltartója ne vegye magára..
Ezzel a „dehonesztálóval” nagyon megakasztottad szegény jányt. Most fészezik, mint az őrült, hogy kiderítse mit is jelenthet...
Amúgy feleannyi betűből is van ilyen jelentésű szó, nem kell moslékosvödörbe virágot ültetni...
Ugye milyen kis tündér? :)
Kb egy hónap múlva megyek Debibe, már alig várom, hogy imádjam a kis testét.:)