Kedves marcus80 !
Van akinek pont a duci csajok az esete,rájuk is van igény.
Kedves marcus80 !
Van akinek pont a duci csajok az esete,rájuk is van igény.
Ekkora kamu dumát! Színtiszta önreklám. Szevasz Virág!
Szia.
Virág 22: Képeken ő van. Magas, karcsú, vékony csajszi. Közvetlen, nagyon kedves és korrekt. Időpont egyeztetése könnyen megy; jól megközelíthető helyen van, parkolás okés. *jándék a debiben szokásos átlag, viszont ebben v*ll*l olyat is, amit sok helyen nem, v. csak külön ***moderálva*** szoktak. *ktus közben aktív, jól irányítható, figyel rád, mi jó neked. Rendesen d*ngethető, közben kis ny*gések, fr*nciája jó, mehet végig is. Egész idő alatt kedves volt, TP-t nem tapasztaltam. Ja: lakás célnak megfelel, ágy kicsit viseltes. Remélem tudtam segíteni.
Úúúristen, nehezebb nálam pedig nem vagyok kis darab és férfi vagyok, meg vagy másfél fejjel magasabb nála. És van akinek a kedvence :D
Vannak próbálkozások ahol már hasonlóan működik de pl. a hírhedt p*lír udvari k*p*ban 3 vagy 3 és fél szobára jut 6 lány alsó hangon+diszpécser. Mert bárkit hívsz aki ott van annak ugyanaz a hangja :)
Bejutás után meg azt kapod aki éppen szabad abban a szobában amiben éppen van hely, de lehet totál random az egész. Na az ilyen jellegű helyeket kéne bezáratni és akkor talán lehetne előbbre lépés.
Fütyülős · Őstag · Van egy elméletem a jó logisztikáról, de lehet hogy tévedek. :)
Adva van 2 vagy 3 lány. Kivesznek egy 2 és fél szobás lakást. 2 szoba a b@szoda, egy ahol van TV meg Internet, meg a Lévai Lexikonok...stb. Szóval itt van a Csillag születikből ismert "lihegő" (pihenő).
A lányok tudnak vigyázni egymásra, ha megjelenne Jason vagy Freddy Kruger, és még az se baj ha jól kijönnek egymással. Mármint a csajok.
Ráadásul egy kis háziasság, és egy lepukkant panelt Barbi házzá varázsolhatnak. Elvégre lányok! :)
Nem kell M@d@me vagy r*golettó, mert az egy idő után egyre többet akar, és egyre szemetebb lesz, mind a lányokkal, mind a látogatókkal. Ráadásul a semmiért veszi le a lóvé nagy részét. Általában a megfélemlítéssel, és a védelem hiú ábrándjával tartja sakkban a csajszikat, főleg a fiatalokat. De van még több együttható(anyag) is...
Tudom hogy ez csak egy Utópia, de lehetne ezt okosba is csinálni, és több marad a "dolgozónál". Elvégre szeretet, béke, és egyetértés van ebben a kib@szott országben. Nem?
Bocs az OFF-ért!
Vivike (23)· debreceni szexpartner · Újonc · :)
Az aproban hirdető Ritusrol valami velemeny?
Nem tudjátok véletlenül, hogy Szanyka 26 mennyi juttatást ad egy együttlétért? :)
Viszont én sem írtam , hogy valaki nem fogadott volna! Ezért nem értelek.
igazad van ;) lizával kevertem össze .Bocs
misterX · Kvázi-tag · Üdv!
Aha én is csodálkozva olvastam a beszámolókat több lány kapcsán is eltér a tapasztalatom. Így nem tartom számomra mérvadónak t-bike beszámolóját persze ez nem azt jelenti hogy valótlan amit ír, lehet neki szerencséje volt, vagy valamit nagyon tud.
Én is jártam már így pl én Nikolnál (Liána) soha nem tapasztaltam azt hogy ne fogadott volna a megbeszélt időben
pöcörő · Kvázi-tag · Én év elején voltam kint Balmazújvároson egy VIKI nevű 40-es nőnél, aki korábban Debrecenben is masszírozott egy jó darabig. Nem topmodell és nem is vékony, de ha szimpi vagy neki akkor benne van szinte mindenben. Sajnálom hogy elment innen Debrecenből, mert kijárkálni hozzá kicsit macerás és időigényes, akkor már inkább nézek mást itt helyben.
A ***moderálva*** végű oldalon megtalálod VIKIVEL(40) néven. ***moderálva***. (Hátha így nem moderálják ki.)
Cleóval kapcsolatban én mást tudok elmondani. Magasan az egyik legfelgmább TP-s lány volt itt, talán a Fannika ér egy picit a nyomába de Cleó magas szinten művelte a lehúzást és a palánkon átdobást. Csak jó, hogy eltűnt.
Vivike (23)· debreceni szexpartner · Újonc · Szia!
Lehet hogy azért küldték moderálásra, mert sértő és bántó amiket írsz.
Minden Jót!
Szia
Sziasztok Balmazújvároson keresek lányt vagy lányokat tudtok esetleg ?
Sziasztok. Csak azért regiztem mert évek óta gyűjtöm a tapasztalataim és szeretném megosztani veletek.
A mai, Ryta30: Friss az élmény és kissé bátortalan voltam a komik miatt, de nagyon megérte. Az arca nem a kedvencem , de a teste hibátlan. Body masszázsra jelentkeztem viszont a végén mégis kézi levezetés lett belőle. Imádtam és még visszatérek!
Lilike: egy hónapja voltam a magas házban rendelt. Arc szép,test feszes, hozzáállás jó, viszont a lány kicsit kerüli a vizet. Nem volt gond míg fölé nem hajoltam, ekkor feltette a kezés és átkarolt, háát kár volt.Kár érte.
Netta: Hozzáállás kiemelkedő,arc kedves,test feszes, de nem vékony.Inkább nőiesnek mondanám és az is. Erősen ajánlott.
Ninetke: Arc átlagos ,test szintén.Nem szupermodell és kissé bizalmatlan.Tövig nem engedi, ettől függetlenül nem rossz.Tiszta csaj,de nem mentem vissza hozzá.
Vivike: Elmentem hozzá, de a folyosóig(vasrácsos ajtót kinyitotta)mentem. Szerintem kifejezetten csúnya arc,teste mint egy fejlődő kislánynak, aki kicsit sok chips-et evett. Testnevelésből felmentve. Megkérdezte mi a gond és diszkréten áá nem tetszel. Láthatóan nem esett jól neki, de nem vagyok márgyerek(ha már itt vagyok)
Lili: Arc átlagos,test csinosan vékony, hozzáállás jó, cserfes és beszédes. Nem volt rossz , de nem hagyott nyomot bennem.
Rita: Arc leharcolt,test vékony, cicik nagyon szépek! Ajkak töltve, kurv*s de jól áll neki. Fr*nciska,aktus is rendben.
Klaudia: Azc szép, test most kicsit hízott , de nem kellett volna. Fr*ncia rendben, viszont neki sem lehet tövig nyomni. Töbször voltam nálla. Amennyiben nem zavar hogy kicsit ducibb lett érdemes kipróblni.
Cleó: Sajnos eltünt, de az ő mélyt***s fr*nciskja volt a legjobb a városban. Arc vékon és nem túl szép, test nagyon magas,vékony,kemény. Imádtam és ő is imádta :) remélem még visszajön.
Írisz: Arc közepes,test csinos,cickók nagyon jók. Kedves,beszédes(talán túl sokat is) viszont minden rendben.3x voltam nálla.Viszont az ***moderálva*** itt magasabbak.
ni nu ni nu :DDDD
Popokevelo lányt keresek !
privatba is várom a választ kösz.
popokevelo lányokat keresek