Üdv.
Kinga 22 , és kinga 27-röl kellene valami infó. Köszi
Üdv.
Kinga 22 , és kinga 27-röl kellene valami infó. Köszi
Üdv!
Nem sok lány volt eddig akihez visszamentem volna, de ez a Kelly nevű leányzó annyira bejött külsőre és hozzáállásra is hogy a múltkori után újra felkerestem, most sem kellett csalódnom, ugyanolyan lelkes kedves volt, és azok a szép szemek még mindig előttem vannak, részemről ajánlott kategória, szerintem fogok még menni hozzá:)
Hello, van infotok Fannika 23,Laura20,Fruzsi 27,Barby23,Edina22,versenyzokrol???? elore is koszi.
Sziasztok! volt már valaki pötyi 35 nél?
sziatok valaki Alexa 20 nál volt valaki az irjon köszi
Bonita, Lina, Christina, stb művésznéven is fent szokott lenni, sokszor egynél többször is. Abban a bizonyos ***moderálva*** kupiban van amiről alább pár hsz-el volt szó. Ha egyeztetsz is vele időpontot nagy az esélye, hogy egy tök más lányt kapsz amikor odamész. Ez olyan rulett szerű játék ott, hogy sorsolnak éppen ki legyen az érkező vendéggel vagy nem tom :)
Jól gondold meg a cickók megérik e neked ezt a nem elhanyagolható kockázatot.
Üdv !
Létezik, hogy Bonita 22 ilyen jó lenne mellben ? Nagyon dögösek & erotikusak az új képei :)
Szeretném meglátogatni, esetleg valakinek infója ?
Üdv az Uraknak!
Zita(32): a hölgy fényesudvarban van de nem az ominózus ***moderálva***alatt, hanem a piachoz kötelebb. A képek erősen retusálva vannak, közepes optikai tuning fellelhető itt, és a korban is (szerintem 45 lehet). Feneke amúgy formás, valós korához képest teljesen rendben van. Franciája jó, nagyon igyekszik hogy neked jó legyen, de valahogy a spontaenitás hiányzik, bár lehet velem volt baj.
Döniz: Ő most nincs fenn, na ő is Fényesudvar de nem a hirhedt, ő is kb 15 évvel idősebb a vállaltnál. Vékony, jól tartja magát, mellén látszik a kor. Rendes jó fej, jó vele minden, az anált kifejezetten szereti és élvezi. Ha nem zavar a kor szerintem simán vállalható
Maya(29): már régebben írtam róla abszolút ajánlható, Ö a biztonsági tartalék ha más nem ér rá, idáig mindig jó volt vele.
Nelly: róla is írtam, szerintem kiváló szolgáltató még mindig, előny hogy a panelben normál zuhanyzó van, nem az a nyomorult kád.
Maya (20)/Nati/Nóri(18)/Laura (25): Shine Garden 18, bármelyiket hívod ugyanazt kapod, komoly munka van ebben a névsorban:), mindig próbáltam, de felesleges volt.
Vivenn/Lejla: azért mentem hozzá mert elmondása szerint v*llal anált. Vivenn 10 kilóval nehezebb mint az életben, olyan alakja van mint egy Michellin babának, amúgy etnikum, viszont az arca szép legalább. Hármasra gondoltam de mikor megláttam Lejlát, nem a hercegnőt hanem Chubaccat láttam, rémisztő, gyerekeket lehet vele ijjesztgetni, régi 4-es főüt szinvonalának az alja, így maradt a kettes. Elkezdődött az action egy bagószagú lepuukant koszos lakásban, kiderült hogy Vivienn a higiéniát fogalmi szinten sem ismeri, az aktus maga erősen felejthető, ami elején alap volt végére extra lett, abszolút feketelista mindkettő. Újfent bebizonyosodott hogy ha telefonban valami nem kóser hagyni kell a fenébe az egészet, de ha a f.sz feláll az ész megáll.
Barbi valóban létezik?
További szép hétvégét
Sziasztok.
Ágica19: Vékony, karcsú csajszi. Szőke. Egyik g*mink mellett találtam meg. Arcra nekem naon bejött. Kedvencem-----lenne, ha nem lenne annyira visszafogott és számomra az *ktus közben túl csendes:-). Az alakja és a fr*nciája viszont kárpótolt valamicskét.
A lány egyébként ***moderálva*** volt.
Ariel25: Csinos, nekem kissé magas csajszi. Végtelenül kedves. Igényes, ***moderálva*** házban van, logisztika diszkrét. Igen finom bőre van és a p*nc*:-) igen zamatos!! Egy problémám volt: arcra annyira nem bejövős. A hozzáállása a topon van.
Dr. Adri: Nna ő már kissé idősebb korosztály. Magas és vékony, nagy tapasztalattal és rutinnal. A szemében van nem kevés vagányság és huncutság, ami a viselkedésén is átjön, szerencsére. Jó volt. Főleg a fr*nciska közben kiadott hangok miatt végzett ki elsőre hamar:-). ***moderálva***
Gréti35: Őt az utcán láttam először, mikor a k*lléganőjéhez igyekeztem. Szűk szoknyában volt és eszméletlenül megtetszett a f*neke:-). Csinos, vékony, jó alak, jó fr*ncia, remek hozzáállás ....... valamiért mégsem jött be nekem. Van ilyen.***moderálva***
Kitty: Most apróban hirdet. Huhh..... Iszonyatos nagy cicijei vannak. Jól is tudja használni "őket":-)))!! Kicsit ő is MILF-ebb, fr*nciája nagyon jó volt.
Kedves.
Nagyon szerettem még: Stella, Alíz, Liza, de legjobban Íriszt/Rubyt, kár, h. már nincsenek.
Akiket én b*rom kihagytam: Adri, Nelly......
Na csá'.
Teresa és Lara párosról mit lehet tudni? nagyon szemrevalóak :) valaki írjon aki volt már nálluk :)
azért a nőiesen telt/duci meg a bálna között van egy árnyalatnyi különbség :)
előbbi nekem is bejön az utóbbi már nem. 108kg már nem duci...
Sinclair · Tag · nem szabad bantani a holgyet,lehet csodakra kepes ,es nagyon rendes holgyike,persze izlesek es pofonok :)
Sinclair · Tag · surgosen le kell cserelni akkor :)
humm · Kvázi-tag · Ez mit jelent? Ő jött vissza, vagy csak "újrahasznosította" a képeit valaki?
Üdv, összegyűjtöttem pár tapasztalatot az elmúlt időszak terméséből.
Kyara (28): a képek alapján egy csinos lányra számítottam, sajnos csalódnom kellett. Bár ez ízlés kérdése, de szerintem arcra kifejezetten csúnyácska, a képekhez képest jóval vaskosabb, 90es mell van kiírva de szerintem még a 70et is alig közelíti meg, a szolgáltatás is hanyagolható. A diszkréció egyenlő a nullával, a higiénia is hagy követni valót maga után. Többet hozzá soha. Erősen nem ajánlott!!
Szindy (23): nekem alapjában bejött, de sajnos nem volt meg az összhang, de ez nem az ő hibája, van ilyen. Ő van a képeken, kedves, aranyos, action teljesen rendben volt, én nem leszek visszajárósa de igazából ajánlott.
Nóra (21): vele viszont majdnem egyből megtaláltuk a közös hangot, a kislány teljesen korrekt, képeken ő van, arcra is bejött. Lelkes, kedves, odaadó, igaz barátnő feeling, az action is remek volt. Annyi csak a negatívum, hogy NF nincs nála, de ennek ellenére is jól éreztem magam. Erősen ajánlott.
Klaudya (19): sajnos újabb csalódás. A képek nagyjából megfelelnek a valóságnak, bár egy két plusszkiló felugorhatott azóta hogy készültek. A szolgáltatás robot feeling, abszolút faarc és fadarab. Kár érte, pedig arcra bejött. Nem ajánlott!
Volt még több is, de ők már nem rendelnek.
Fütyülős · Őstag · Jól értettem? Sanyika ad dzsengát az eksönért?
Mondjuk itt aztán bárhol lehet *uncit hajtogatni! Bocs!
Fütyülős · Őstag · Á, majdnem elcseppentem ettől a tökéletes beszámolótol, csak az ágy egy picit viseltes. Ejnye-bejnye! :)
Teresa és Lara párosról mit lehet tudni? nagyon szemrevalóak :) valaki írjon aki volt már nálluk :)
:D Virág annyira új csajszi, hogy 2 éve ugyanezekkel a képekkel Molly néven hirdetett itt!
misterX · Kvázi-tag · Arra céloztam hogy mivel a lányok sem állnak ugyanúgy minden vendéghez előfurdulhatnak eltérő vélemények.
Erre volt példa amit írtam. Remélem így már sikerül összerakni.