Szevasztok . tudna valaki infot küldeni (Kitti 21)ill (Szindy 21) -lányokrol.Érdemes felkeresni , milyen a szolgáltatásuk. Megköszöném ha megosztanátok élményeiteket ?
Szevasztok . tudna valaki infot küldeni (Kitti 21)ill (Szindy 21) -lányokrol.Érdemes felkeresni , milyen a szolgáltatásuk. Megköszöném ha megosztanátok élményeiteket ?
Vannak olyan hölgyek,talán diszkrétebben csinálják,és nem ígérgetnek,hanem teszik a dolgukat lelkiismeretesen:)
Szia!
Ha már itt tartunk....
Ja-ja a Gabi:-) Debrecenben nála voltam először. Aztán többször is visszamentem. Tényleg pici cickói voltak, de a hozzáállása tökéletes, közvetlen és ahogy írtad, a feneke kemény. Kicsit hosszabb orra volt és nagy zöldeskék szeme. Meg fanyar humora:-). Egyszer fehér köpenyben-tűsarkúban és szemüveggel fogadott, fr*nciskánál nem is jutottunk akkor tovább:-P!!
Szép emlékek..... Öregszünk??:-)
Csá!
Üdv!
A Kinga (22) hölgyről valakinek van infója?
Jöhet privátban!Köszi
Ha már valaki felhozta a nosztalgiát, akkor emlékeztek még Ecára? Sokáig a nagy bútoráruház mellett rendelt, amiből azóta távol-keleti bolt lett. Munkássága vége felé megcsináltatta a c1c1ket is. Egyik legjobb élményeim vele voltak...többször is (olyan m*lyt*rk*s, mint egy álom, p*psisz*x, stb.). Hihetetlen jó volt.
Aztán volt egy fitneszedző alkatú Virág is pár éve (mű c1c1k, száj, szolis bőr, és szintén vérprofi balls-deep mélyt*rk*s)....aztán sajnos ő is eltűnt, pedig milyen jó volt. Volt egy darabig a V*z*r felé is, aztán pedig a város közepén. Többször is voltam nála, de nem lehetett elégszer...
És emlékszik még valaki Gabira? 2-3 éve dolgozott. Szőke haj, kis c1c1k, de nagyon csinos, formás test, gyönyörű p*psi. Okos, kedves, intelligens bevállalós lány volt, a szó szoros értelmében egy élmény volt ott az eltöltött idő...Ő a lánglovagok környékén rendelt valaki mással együtt. Nyilván itt is visszajárós voltam.
Mindhárman csináltak p*psiny*l*st is a v3ndégnek...az volt még csak az igazi móka! :D
Kár hogy nem jönnek vissza ezek a hölgyek, bármikor mennék még egy kört velük. Kár hogy az igazán kivételes sz*lgáltatók általában hamar/hirtelen tűnnek el és nemigen jönnek vissza.
Bocs a merengésért, csak kíváncsi vagyok, másnak is hasonlóan jó emlékei voltak-e velük.
Üdv!
írj mindegyikről valamit
Jimbacsi kirol akartal irni hogy elbiralnak, ird meg privatba
Peti1000, ha helyesen, ha nem (de inkább helyesen), ha már felajánlottad, akkor írj Erika 20-ról.
Régi motorosoknak :D Emlékeztek Myára a csapón? Nem sokáig rendelt, kb. 4-5 éve! Fekete hosszú haj, szolis barna bőr, ízléses tetkó és gyönyörű arc! Emlékszik valaki rá?
Hello!
Barby 23 erősen ajánlott. Amit leír magáról tényleg igaz, szívesen beszélget veled sokáig. Nem halmozza a vendégeket, aki bejut arra időt szán. A hozzáállása kitűnő, teljesen korrekt. Sms-t írt egy későbbi bejelentkezőnek hogy a megbeszélt időpontot nem tudja tartani. Ilyennel még nem találkoztam, teljesen meglepett. Nem nézi az órát, viszont utólag kell tejelni. Elég szúk a csaj, de bírja a töltést, a franciája jó de nem tökéletes, szinte mindenben benne van és élvezi amit csinál. Egyetlen negatívum hogy a stílusa nagyon távol áll tőlem de ez már szubjektív.
Így visszaolvasva elég önreklám gyanúsnak tűnhet az írásom. De hátha valaki megerősíti a leírtakat. :)
Julcsihoz felmentem egyszer. Nem túl szép arcra, nem tetszett a lány, úgyhogy mondtam neki hogy nem maradok. Viszont jó fej volt, felajánlotta barátnőjét Bonitát. Már amúgy is kíváncsi voltam rá, mondtam hogy megnézem. A régi képeihez képest változott, jóval nagyobb pocakot vettem észre. Arcra viszont kifejezetten szép, dögös csaj és mellben is erős. Nála sem maradtam de nem a hasa miatt. Láttam rajta hogy nagyon unott, érdektelen. Úgy éreztem jobban járok ha kihagyom. Ez semmit nem jelent, lehet fáradt volt vagy épp rosszkedvű, nem készült vendég fogadására és az sem imponálhatott neki hogy Julcsi nem kellett.
igen az a két hirdetés ugyanazt a lányt fedi, de a képek közt vannak amik totál más lányról készültek. hívd fel bármelyiket ugyanazzal a hanggal fogsz beszélni, a diszpécserrel :)
sajnos esélyes, hogy ha leegyeztetsz egy "randit" amikor odamész a helyszínre már más lány áll majd az ajtóban.
Fütyülős · Őstag · Akkor Mea kulpa! ;)
D rFütyülős tudok helyesen írni
Üdv. Nem tudja valaki, hogy Netta tervezi még a visszatérést, vagy örökre letette a lantot? Nagyon visszamennék hozzá, ha újra rendelne...
Peti10000, lsz fejtsd ki Erika 20-at. Üdv.,
Fütyülős · Őstag · Úgy látom Petike hiányoztál egy néhány Nyelvtan óráról, vagy csak egy magányos nyelvtan gyilkos vagy! :)
Sziasztok,
Market streeten tudtok rendelő lányt? privátban is jöhet. Tx
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Hello marcus 80.Most mi van?Bonita Lina az ugyan az a csajszi?Engem is érdekkel a dolog hiszen Bonita az ujj képeken nagyon dőgőssen néz ki.Ha van roluk infod (Bonita ,Lina ) akkor kösszi.Én is a nagy mellű csajokat szeretem.Tudsz ajálani valakit pl Liza 33 ő milyen lehet?
sziatok voltam már ezeknél Lara 18 Vanda 20 Amanda 20 Eszter 25 Petra 29 és meg 2 tö volt hildető aki a következők brigitta 24 és erika 20 ha kel valamej lányrol info akor ij