besza*r*k, hogy mindent moderálnak... az előző kommentemben a moderált szó egy 2004-ben megnyitott sport létesítmény amiben nyáron is űzhetőek a téli sportok. most épül mögé még egy bővítés gyanánt.
besza*r*k, hogy mindent moderálnak... az előző kommentemben a moderált szó egy 2004-ben megnyitott sport létesítmény amiben nyáron is űzhetőek a téli sportok. most épül mögé még egy bővítés gyanánt.
Szevasz Geróf! Mostanában téénleg ritkábban írtál, de ne aggóggy, a törzstagok soem mennek ki a divatból! Valami jó teszt mostanában? Figyu, a színvonal nem valami erős, alig van 1-2 igazán csinos lány. Azokat már kb. ismerem, de semmi új. Tudod hányszor jár úgy az embör, hogy jó képek után nagy csalódás fogaggya? És a mi a gáz, még a 18-22 évesek között is. Mondhatod nekem, hogy leharcolt plasztik profik nem kellenek, persze, az eredeti playmate-nél nincs jobb, de úgy látom, hogy most még egy-két győri versenyző is felüdülés lenne (pl. Regina, Klaudia, stb, de Sopronban is van egy-két felső kategóriás alak) szóval elszipkázták az igazán szép lányokat (Regi!), de nem jött helyettük új, eza szitu. Nacsá!
Sziasztok!
Megoldotta a másik oldal adminisztrátora! :)
Szerintem 1 hétre mindenképpen betervezek egy debreceni kulturális továbbképzést magamnak! :)))))
Nem hiszem, hogy ennyiből nem tudsz választani! Nem benned kelet a hiba!
masszázson voltam nála többször. kedves odaadó türelmes nő. nem 20 éves és nem is egy modell alkat de ha ez nem zavar akkor nem fogsz csalódni. picit túl sokat beszél szerintem de ha finoman szólsz neki, hogy csendben szeretnéd élvezni amit csinál akkor abbahagyja :)
a ***moderálva*** közelében van.
teljesen mindegy ,hogy hogy!Ha privátban ír valaki akkor nem biztos hogy sablon szöveget ír le!:-)
a fórum arra volna hogy jó és rossz tapasztalatok cserélődjenek ,ehelyett egy rakás felelsleges kommunikáció kerül fel!
már nincs Debrecenbe n*rm*lis hirdető ez szörnyű
Támogatom az ötletetet.
sziatok Gabóca 19 ez a hirdető létezik vagy ez is kamu.
Amanda 27 vagy Zsuzsi 26 csajoknál járt már valaki? Vagy a fiatalabbak közül Diácska 18 vagy Szendi 20? (PM is jöhet.) Köszi!
Mi van már itt Debrecenben???Felháborító!!!Ez már kész Átverés-show?Fasza,korrekkt kis hirdető lehet...
Vivike (23)· debreceni szexpartner · Újonc · Szia!
Velem is történt nem olyan réen egy hasonló eset. én írtam a moderátornak, hogy vegye le a hirdetést(amit nem én tettem fel, hanem egy "jóaakróm""), erre tiltólistára tette a a teószámom.
Amúgy a ***moderálva***van szó?
Nóri(18)-ról valakinek infója?
Szia!
Vissza szokott csörögni.Aminek nem szoktunk örülni.Biztos téged is hív majd.Persze,ha nem vagy benne a telefonkönyvében.
üdv.
Szia!
Szerintem annak a másik oldalnak az üzemeltetőivel vedd fel a kapcsolatot, gondolom leszedik a fotókat, ha bizonyítod nekik, hogy azok eredetileg a Tieid.
Sziasztok!
Marcsika vagyok Kecskemétről!
A Jázmin nevű hirdető egy *** moderálva ***,Debrecenben az én képeimmel hirdet. Kérlek ne dőljetek be neki. Amit nem értek, az az, hogy arcos fotókat lopott el............Kérek mindenkit akinek ötlete van írjon, hogy mit csináljak mert a telefont kinyomja.....
Jó lenne ha a beírásom miatt ezen az oldalon nem próbálkozna ........................
ART015 · Újonc · Na ja Gabi.Elég sok lánynál voltam már de olyat mint ő senki nem tud\talán Julcsika áll legközelebb hozzá de az más kategória\iszonyat mennyire éreztük egymást már már féltem kb8honapig lehettem vendége hála égnek júniusban lesz 3 éve hogy kiszállt ebből a ......
sziatok Szabina 38 volt már valaki
Sziatok szerintetek kihez mennyek el ? Ki a jó csaj
Miért privátban? Ha valakinek van tapasztalata, ossza meg, így maradnak és "erősödnek" meg a pozitív élményeket adó lányok és így r*tkiulnak a ***moderálva*** kelletlenek.