sztem te meg inkabb olvass vissza,mielött belémkötsz.nem én kritizáltam a helyesírását,úgyhogy erről ennyit.találkoztam én már olyan emberrel aki egyetemet végzett,mégsem tudott helyesen írni,úgyhogy ennyit az észről..
sztem te meg inkabb olvass vissza,mielött belémkötsz.nem én kritizáltam a helyesírását,úgyhogy erről ennyit.találkoztam én már olyan emberrel aki egyetemet végzett,mégsem tudott helyesen írni,úgyhogy ennyit az észről..
haban · Tag · Én véleményt írtam „észrevételedhez" amit a törvény nem tilt sőt nem büntethető úgy mint az átkot. Van egy közmondás ha hallgattál volna bölcs maradtál volna. Mostani „egy észrevételt jegyeztem meg." több mint egy tucat helyesírási hiba van. Akkor mért is teszel „ észrevételt" másokra ismeretlenül? Ha tudod saját véleményed „szerintem.néha jobb csendben maradni." célszerűbb lett volna betartani, most a fagyi nem nyalt volna vissza. Ezzel én lezártnak tekintem a véleménykülönbség „észrevételezését" és nem kívánok itt IQ bárbajt vívni. Harag nincs sok sikert jó egészséget és felvilágosulást.
Én nem kritizaltam senki helyesírasat,ez lenne a legutolsó amibe belekötnek.egy észrevételt jegyeztem meg.Ismeretlenül meg ne személyesedjünk szerintem.néha jobb csendben maradni.én a helyesíras alapjan ítéltem,mivel máshol van ilyen közösség,és pont ilyen hibakat vétenek,mivel azt írta valaki h magyar az illető,erre reagáltam.amúgy ennel cifrábbat is láttam,nem érdekel ki h ír.
mit?h kisebbségi?ezt a szót talan életemben most írtam le először.
de az.azt,nem írom asztnak.
úgyhogy ennyit a helyesírásról,nem nyelvtanórán vagyunk amúgy sem,kár itt a helyesíráson vitázni.
Ez legyen a legkevesebb problémád az életben.
Sziasztok!
Jövőhéten megyek Debrecenbe. És egy jó masszázsra szeretnék elmenni. Nem kell, hogy más is történjen..... Az viszont jó lenne ha egy olyan lány masszírozna meg aki csinosnak és szépnek is mondható. És nagyon jól masszíroz! Kit ajánlotok? Ryta30 és Hanna között nem tudok dönteni....... Vagy tudtok valaki mást ajánlani? A falra is és privátban is jöhet!
Köszönöm!
Nagypisti
Sinclair · Tag · hello! lara 18 nem egyenlo niki 20al? csak nekem tunnek nagyon hasonloaknak ?koszonom
fekete mind .....
haban · Tag · „noemike" mielőtt kritizálnád mások helyesírását olvasd el saját írásod hány hiba van benne. Megértem hogy haragba vagy a tükörrel de néha barátkozhatnál vele. Vagy magadra ismertél és Te is „egy kissebségi népcsoporthoz tartozó" vagy?
hívtan Anita 24 et... a lovakat kedvesebben terelik :(
Talán azért, mert a minőség szó tartalma eléggé hiányos egyes helyeken:)
Meg a tiszta, diszkrét szavak sem igen bírnak jelentéssel párosulni.
:D Sose értem hogy az itteni cica harc helyett miért nem a minőségen igyekeznek javítani
tud valaki olyan fiatal 18-21 éves lányt aki egyedul dolgozik. meg nem voltam itt senkivel de szeretnek nagyon debrecenbe tudna valaki ajanlani valakit?
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Pff ennyire rosszul megy???!!! :D
Gondolom kurógép lenne a neved is, csak elnézted a billentyűket is, ahogy Rita cicijeit is:- vagy nem tudom, mit foghattál meg, mert a csajnak ugyan szép kerek didkói annak, és még méretes is a súlyához, ami lehetne több:) Velem nagyon odaadó volt, de ennek is kölcsönösen kell működnie, mert anélkül össze se jönne a dolog...Na jó, az arcát sminkelhetné, de hidd el nagyon sok van tőle gázabb!Hiába próbálkoznak naponta új képeket feltenni magukról, meg névcsere meg ilyenek, amikor ott vagy inkább eljössz kategória. Na ezért nem érdemes lehorgonyozni..De én még megyek Rita.
Linda 25 -től jövök éppen. A Böszörményi út és Újkerti iskola között rendel, abszolút rendben lévő panellakásban. Még jó, hogy rajta van a képeken, hogy fotogarancia, mert azt hittem volna kamuképek, de tényleg ő van rajtuk, még ha műtermesen előnyösen sminkelve is. Izgalmas érzéki szája van, Angelina Jollie rajongóknak különosen ajánlott -arca is helyes -kicsit Angelina Jollie és Dér Heni együtt, csak az utóbbinál számomra szebb és csinosabb. A szép duzzadt kis száját finoman is használja, barátnő feelingesen csókol és finoman nyalakodik. Amit a telefonban elmondott, ugyanazt mondta a helyszínen is, és azt is kaptam. Egyetlen meglepi, hogy amikor mélyebben akartam a torkincájára nyomni, kiderült, hogy a DT is extra, de végül is ezt korábban nem kérdeztem. Teljes szeretkezésről nem tudok nylatkozni, én csak DT-ztettem, és a végén mélyen a szájacskájában landoltam, izgatta, dédelgette végig, míg megnyugodtam, és utána is cirógatott, ami számomra fontos. A debreceni mezőnynek abszolút topján van, kedves és korrekt, szellemileg sem sötét, csinibaba is, megbecsülendő.
Linda(25), Szonja(37) nevű lányokról van valakinek infója?
Sziasztok!
Jövőhéten megyek Debrecenbe. És egy jó masszázsra szeretnék elmenni. Nem kell, hogy más is történjen..... Az viszont jó lenne ha egy olyan lány masszírozna meg aki csinosnak és szépnek is mondható. És nagyon jól masszíroz! Kit ajánlotok? Ryta30 és Hanna között nem tudok dönteni....... Vagy tudtok valaki mást ajánlani? A falra is és privátban is jöhet!
Köszönöm!
Nagypisti
Szia,ezt tuti, hogy nem magyar írta fel,hanem egy kissebségi népcsoporthoz tartozó.
Ők írnak igy,mivel a magyar nyelvet nem igazan hasznaljak otthon a családban.
Ezert szerintem el is hanyagoljak a helyesírást is,nem fontos számukra.
zandras · Tag · Nem rossz a fotó alapján.....de lehet hogy csak annyi köze van a képhez mint Melindanak 70-270****. Az eredije Zoé nevü hölgyhöz tarozik......
Jázminról vki vmilyen infó?aprón hirdet
Vivike (23)· debreceni szexpartner · Újonc · Szia Leslie! :)
Az itt menő vitákba nem szeretnék beleszólni/folyni, de amit a helyesírással kapcsolatban írtál, abban teljes mértékben igazad van! Engem is nagyon zavar, ha valaki magyarnak vallja magát, és mégsem tud egy helyes mondatot leírni.
Szép Napot!
Puszi:Vivi